Η χαρά της επικοινωνίας

Μάθε να βλέπεις κάτι ωραίο στην ψυχή του άλλου. Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου στην Χριστιανική Εστία Πατρών.

5 σκέψεις σχετικά με το “Η χαρά της επικοινωνίας

 • Φεβρουάριος 21, 2010, 1:29 μμ
  Permalink

  Ο π. Ανδρέας Κονάνος κάνει πραγματικά, εξαιρετικές ομιλίες…
  Σ.

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 21, 2010, 1:49 μμ
  Permalink

  KALHMERA+
  SYMFWNW….TON EXW DEI+AKOUSEI LIVE!!!!-SE IERO NAO…KAI MOY ARESE H AFYPNISH POU KANEI SE «»OLOUS EMAS TOUS BOLEMENOUS YPOKRITES XRISTIANOUS»»POU AKOMA DEN MATHAME N’AGAPAME TON KATHE ANTHRWPO+THN KATHE PSYXH….
  HMARTON KYRIE+
  ELEHSON HMAS+

  KALH ANASTASH+S.

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 21, 2010, 2:34 μμ
  Permalink

  Mία ακόμη θαυμάσια ομιλία του Π.Κονάνου!Αμμεσος,γλυκυς,φιλικός,κατανοητός,ανθρώπινος.
  Συγχαρητήρια!
  Καλή Ανάσταση κι ο Θεός να μέ ελεήσει,τήν αμαρτωλή,να νικήσω το πάθος τού θυμού καί νά βλέπω πάντα ο,τι όμορφο έχει η ψυχή τού άλλου.

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 21, 2010, 11:25 μμ
  Permalink

  Τον πατέρα Α.Κονάνο τον »γνώρισα» την προηγούμενη εβδομάδα από το διαδικτυο και μ’έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει την ανθρώπινη ψυχή!!!Ο Θεός να τον έχει καλά και να τον φωτίζει πάντα γιατί έχουμε ανάγκη απο τέτοιες »φωνές» που διαπερνουν την καρδιά μας και το νου και μας φωτίζουν.Εύχομαι να πάρω και την ευχή του κάποτε.Καλή Σαρακοστή εν μετανοια και προσευχή….

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Συχνά νομίζουμε πως χρειάζεται η θρησκεία για να δικαιώσει το θάνατο και να μας συμφιλιώσει μαζί του. Ο Χριστιανισμός όμως μας γνωστοποιεί το ακριβώς αντίθετο: ότι η φθορά είναι η γελοιοποίηση του ανθρώπου και ο θάνατος η μεγαλύτερη ήττα του, ο μεγαλύτερος εχθρός, που πρέπει οπωσδήποτε να καταπατηθεί. Μόνο που ο θάνατος δε νικιέται με το να μην ασχολούμαστε μαζί του ούτε με το να θεωρείται ένα απλό γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος της ζωής. Η νίκη επί του θανάτου ξεπερνά κάθε αυτονομημένη ατομική προσπάθεια και συνίσταται στη συμμόρφωση της ζωής μας στη ζωή του Χριστού, προσπάθεια που σαρκώνεται μόνο στην εκκλησιαστική κοινωνία, αναιρώντας το θάνατο με την Ανάσταση.
  - Γιώργος Μπάρλας
 • Αρέσει σε %d bloggers: