Τεχνική αναβάθμιση ιστολογίου

Τεχνική αναβάθμιση προσανατολισμός

Όπως γνωρίζετε το Ζωντανό Ιστολόγιο είναι ένας χώρος συνάντησης, διαμοιρασμού και δημοσιοποίησης ψηφιοποιημένου υλικού.

Όπως ίσως παρατηρήσατε, εδώ και λίγες μέρες προστέθηκαν νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο ιστολόγιο.

Πρώτον, όλες οι καταχωρήσεις του ιστολογίου, εκτός από την κατάταξή τους σε θεματικές κατηγορίες, συνοδεύονται και από ετικέτες λέξεις κλειδιά (tags) από τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα π.χ. καταχωρήσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο ομιλητή.

Επίσης έχετε πλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύετε άμεσα κάποια καταχώρηση που σας φάνηκε ενδιαφέρουσα σε κάποιον από τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως technorati, del.icio.us, digg, facebook κλπ. ή να τη μοιραστείτε στέλνοντάς την σε προσφιλή σας πρόσωπα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, myspace, yahoo κλπ.

Τέλος, ως μικρή αλλά ουσιαστική κίνηση επικοινωνίας και συνεργασίας, το επόμενο χρονικό διάστημα στο δεξιό τμήμα της ιστοσελίδας θα τρέξουν μερικές σφυγμομετρήσεις όπου θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τις προτιμήσεις και τις προτάσεις σας για τη συνέχεια και τη μετεξέλιξη του Ζωντανού Ιστολογίου.

Πέραν αυτού, όπως γνωρίζετε εξ’ αρχής, οι σκέψεις, προτάσεις, ιδέες κι επιθυμίες σας είναι πάντα θερμά ευπρόσδεκτες. 🙂

Φιλικά,

Χωρίς λέξεις κλειδιά.

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Η κοινή αντίληψη για τη νηστεία δείχνει μια ριζική ακατανοησία του πράγματος. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι αυτή καθαυτή η νηστεία σαν αποφυγή από μέρους μας αυτής ή εκείνης της τροφής ή σαν αποστέρηση του εαυτού μας από αυτό ή εκείνο το φαγητό για σκοπούς τιμωρίας. Η νηστεία δεν είναι παρά μόνο μια δοκιμασμένη μέθοδος για να πετύχουμε τα αναγκαία αποτελέσματα, όπως, μέσω εξάντλησης του σώματος, να επιτύχουμε εκλέπτυνση των μυστικών πνευματικών ικανοτήτων μας, που συσκοτίστηκαν από το γεγονός ότι φέρουμε σάρκα, και έτσι να διευκολύνουμε την προσέγγιση μας στον Θεό. Όπως στη νάρκωση, τη μέθη και τον ύπνο, έτσι και στη νηστεία ο άνθρωπος φανερώνει τον εαυτό του έτσι άλλοι εκδηλώνουν τις πιο ψηλές πνευματικές ικανότητες κι άλλοι γίνονται μόνο νευρικοί και θυμώδεις. Η νηστεία αποκαλύπτει την αληθινή ουσία του ανθρώπου.
    - π. Αλέξανδρος Ελτσιανίνωφ
  • Αρέσει σε %d bloggers: