Παρακλητικός κανόνας Αγίου Ανθίμου του εν Χίω

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ
ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΑΝΘΙΜΟ ΤΟΝ ΕΝ ΧΙΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ

Άγιος Άνθιμος της Χίου

1ο Μέρος

agios_anthimos_a.mp3

2ο Μέρος

agios_anthimos_b.mp3

3ο Μέρος

agios_anthimos_c.mp3

Πηγή: Ιερός Ναός Παναγιά η Βοήθεια Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ)

35 σκέψεις σχετικά με το “Παρακλητικός κανόνας Αγίου Ανθίμου του εν Χίω

  • Ιανουάριος 18, 2008, 10:19 μμ
    Permalink

    O Άγιος Άνθιμος είναι κοντά μας κάθε στιγμή.Μας έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές με τρόπο πολύ ζωντανό,τόσο που μοιαζει η ζωή μας σαν παραμύθι,παρεμβαίνει και μας σώζει σαν ‘μαγικά’!!!!!!Πάντα, στα πιο δύσκολα, εκεί που λέμε πάει αποτύχαμε ο Άγιος κάνει το θαύμα του κι ας μην το αξίζουμε…

    Ευχαριστούμε……..

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 17, 2008, 5:06 μμ
    Permalink

    ΧΑΡ. Κ. – Ιουλίου 17, 2008

    Ο σεβαστός γέροντας Γαβριήλ ο Αγιορείτης με προέτρεψε να διαβάζουμε την παράκληση του Αγίου Ανθίμου του Θαυματουργού για να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε παιδί. Σύμφωνα με τα λόγια του γέροντα ο Άγιος έχει διαμεσολαβήσει να ακουστούν οι προσευχές του ζευγαριού και να αποκτήσουν αυτό που ποθούν τόσο.

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 18, 2008, 9:53 μμ
    Permalink

    » Αγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών »
    Ένας άγιος που αφιέρωσε την ζωή του στον συνάνθρωπο…
    και η παρουσία του ανάμεσα μας είναι ολοζώντανη…!!!
    Ας έχουμε την ευλογία του και την ευχή του….

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 20, 2008, 9:49 μμ
    Permalink

    Νεον στήριγμα ορθοδοξίας, νεοκόσμητον άνθος αγνείας,Νικομηδείας Ανθίμου συνώνυμος, των αρετών δε εκείνου ομότροπος,νεων οσίων σφραγίς και αγλάισμα, πάτερ Άνθιμε τηςΧίου πάσης το καύχημα, Χριστόν τον Θεόν ικέτευε, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος.

    Το απολυτίκιο του αγίου μας Ανθίμου του εν Χίω του θαυματουργού…για να του μιλαμε πιο αμεσα….

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 16, 2008, 5:24 μμ
    Permalink

    Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την Παράκληση του Αγίου Ανθίμου του εν Χίω σε pdf ή doc μορφή για να την έχουμε και εμείς και να την διαβάζουμε; Ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 16, 2008, 5:56 μμ
    Permalink

    Στο εκκλησάκι της Παναγίας Βοήθειας στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα που είναι αφιερωμένο και στον άγιο Άνθιμο, με εικόνα του και κομμάτι από τα ιερά άμφιά του, υπάρχουν βιβλία που μιλούν για το βίο του αγιου,βιβλίο με την παράκληση του αγίου καθώς και cd με την παρακληση αλλα και cd όπυ ο ίδιος ο γέροντας μιλά.

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 16, 2008, 12:02 πμ
    Permalink

    Χριστούλη μου σε ψάχνουμε, σε ψάχνουμε κι οταν σε βρισκουμε για λιγο, πεφτουμε στα ποδια σου και σε καταφιλουμε σαγκαλιαζουμε οπως το μωρακι τη μανουλα του και σε παρακαλουμε σε ικετευουμε να μη μας ξανααφησεις να Σε χασουμε.Ομως και παλι ερχεται το σκοταδι και Σε χανουμε πάλι.Πού είσαι γλυκε μου Χριστούλη;;;;;πού είσαι;;Έλα Εσύ να μας βρεις Χριστουλη μου, έλα Εσύ και πάρε μας απο το χερι και πήγαινε μας όπου Εσυ θέλεις και υποσχομαι να μη σου ξανααφήσω το χερι.Ομως έλα, ελα εσυ πατερουλη μου να με παρεις , μου ειπες τι να κανω για να Σε βρω όμως δεν ξερω δεν τα καταφερνω, θελω Εσενα διπλα μου συνεχεια,να με κρατας απο το χερι να μου χαιδευεις το κεφαλακι να μαγαπας. Ναι να μαγαπας Χριστούλη μου, κι ετσι δε θα στενοχωριεμαι ποτε, κι ας μη με αγαπαει κανεις εδω στη γη.

    Σε περιμενω Χριστούλη.Σε περιμενω να ερθεις να με βρεις.

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 16, 2008, 10:51 πμ
    Permalink

    Αγάπη μου, ο Χριστούλης είναι μέσα σου!Όπως είναι εξάλλου μέσα σε όλους μας.Να μη στεναχωριέσαι για ΤΙΠΟΤΑ.Ο Χριστός μας αγαπά, μας προσέχει , συνεχώς..
    Η πίστη μας είναι που θέλει συνεχώς τόνωση…
    Γονάτισε,προσευχήσου,δάκρυσε αν χρειαστεί, και να δεις πόσο έντονη θα νιώσεις την παρουσία Του μέσα σου.

    Σε φιλώ.Να χαμογελάς..

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 17, 2008, 12:46 πμ
    Permalink

    Χριστούλη, μας δίνεις κάποιους ανθρώπους, τους λατρεύουμε.Μετά μας τους παίρνεις με διάφορους τροπους.

    Η λογική μου λεει πως ο Θεός τα κανει ολα για το καλο μας, σιγουρα ο Θεός κατι θα ξερει, για αυτο.

    Η καρδιά μου όμως που ποναει δε μπορει να το καταλαβει, και ο πονος της παει να πλημμυρισει τη λογικη.Θα τρελαθεί το μυαλο μου Χριστέ μου.Πού εισαι;

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 24, 2008, 11:41 μμ
    Permalink

    κλαψε Αγαπη μου , κλαψε ! πες του ποσο αδυνατη νιοθεις , πες του ποσο πολυ τον χρειαζεσε, ζητα απο την μανουλα του , την μανα μας την Παναγια μας να ερθει να σε αγκαλιασει , με αγκαλια που θα σε ελευθερωσει απο ολα τα κακα !

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 25, 2008, 12:04 μμ
    Permalink

    Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών των αμετανοήτων…

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 4, 2008, 1:21 πμ
    Permalink

    Αγιούλη μας!Πόσο σε ευχαριστούμε!Γλυκέ μας αγιούλη!

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 5, 2008, 4:17 μμ
    Permalink

    Αγιούλη μας!!Πόσο θα ήθελα μια μέρα να σε δω!

    Ο Θεούλης είναι δίπλα μας κάθε στιγμη,ναι αλήθεια κάθε στιγμή.Όχι θεωρητικά,ΑΛΗΘΕΙΑ,μας μιλάει μας αγαπαει μας χαιδευει μας φιλαει.Ναι αληθεια.Πιστευω ομως οτι εχει ενα παραπονο απο μας.Δεν του μιλάμε…Μας ειπε οτι ειναι φιλος,αδερφος,μανα και πατερας, ό,τι έχει αναγκη η ψυχούλα μας ΌΛΑ τα ικανοποιεί ο Θεούλης.Ομως εμείς δεν του μιλάμε.Θελει λεει και τα παραπονα μας να του κανουμε ακομη και θυμωμενοι να ειμαστε μαζι Του θέλει λεει να του το λέμε.

    Τι όμορφος διάλογος!Και μόνο Χριστούλη που είσαι Θεός και θες να Σου μιλάμε και να Σου λέμε το καθετι και μόνο αυτο μας τρελαίνει μας δίνει τρομερη χαρα ενθουσιασμο.Και σαν Σου μιλάμε και Σου λέμε το καθετι και θυμώνουμε ακομη μαζι Σου, σαν να καθαριζουν τα αυτια μας και σαν να Σε ακούμε καλύτερα και ωχ ναι νιωθουμε τη Θεία Σου αγκαλιά στο σώμα μας,τα Θεικα Σου χερια στο κεφάλι μας.

    Πόσο μας αγαπάς Χριστούλη μας!!Πόσο θα θέλαμε να Σε αγαπήσουμε κι εμεις τόσο Χριστούλη μας!

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 9, 2008, 4:14 μμ
    Permalink

    Ευτυχία τελικά ειναι να καταλάβουμε πόσο πόλύ μας αγαπάει ο Χριστούλης, με αγάπη όχι σαν αυτήν την παιδαγωγική που εννοούν πολλοί «χριστιανοί» σήμερα, αλλά με αγάπη πρακτική,ΝΑΙ ειναι συνεχεια δίπλα μας, ΟΧΙ θεωρητικα,είμαστε συνεχεια μες στην αγκαλιά Του,και την ώρα της αμαρτίας πιο πολύ μας σφίγγει επάνω Του,μόνο που πλημμυρίζει το κεφάλι μας από τα δάκρυά Του…
    Τι τρομερή αγάπη Χριστούλη μας!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 16, 2009, 3:12 μμ
    Permalink

    Αγιούλη μου σε ευχαριστώ τοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσοοοοοοοο πολλλλυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

    Κρατα με γερα μη φυγωωωωωωωω!!!!!

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 16, 2009, 5:19 μμ
    Permalink

    Αγιε μου βοηθησε με…δινω 2 μαθηματα αυριο και μεθαυριο και το κεφι για διαβασμα εχει πιασει πατο….δωσε μου δυναμη και ορεξη για μελετη σε παρακαλω.

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 17, 2009, 12:43 πμ
    Permalink

    καλή σου επιτυχία «calendula»…….!!!! Ο Θεός και ο Αγιος Ανθιμος να φωτίζουν την σκέψη σου την ώρα που θα γράφεις……….!
    μην φοβάσαι…κι ας μην τους βλέπεις να είσαι σίγουρ πως είναι δίπλα σου……..

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 18, 2009, 8:19 μμ
    Permalink

    μπείτε στο site του Πανεπιστημιακου Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και δείτε το video που αναφέρεται στη ζωή του Αγίου Ανθίμου. Πόσο γλυκό το πρόσωπό του!Πόση αγάπη ειρηνη και χαρα ακτινοβολεί!!Πόσο όμορφος θα είσαι Εσύ Χριστούλη μας τότε?

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 18, 2009, 8:21 μμ
    Permalink

    anonymos2 mallon ennoeis sto site tou ierou naou tou Panepistimiakou Nosokomeiou….www.panagiavoitheia.gr

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 28, 2009, 4:45 μμ
    Permalink

    ime apo tin martiriki kupro. edw stin eleftheri perioxi ammwhostou i igoumeni tis monis agiou Kendea eftihise na ine dipla apo ton agio Anthimo sto monastiri tis Panageias tis voitheias gia polla polla hronia kai mas dioigite polles fores gia tin zwi tou Agiou.thelw episis na kserete oti i igoumeni mas edw extise 2 mikra eklisakia ena stin hari tou agiou Anthimou kai to allo stin panagia voitheia. o AGIOS ANTHIMOS exi kani para polla thavmata edw sto nisi mas. polla atekna zevgaria me tin voitheia tou Agiou teknopioisan kai para polloi vaftisan ta paidia tous Anthimous kai Anthimoulles STIN XARI TOU AGIOU pou toso agapoume.

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 1, 2009, 3:50 πμ
    Permalink

    Φίλε Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά για τη μαρτυρία σου. Θα χαρούμε να μάθουμε περισσότερα για τον Άγιο Άνθιμο.

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 2, 2009, 8:36 μμ
    Permalink

    Γιώργο μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις την τοποθεσία των μονών που αναφέρεσαι. Είμαι από Κύπρο αλλά τα τελευταια χρόνια σπουδάζω στην Ελλάδα. Θε ήθελα, Θεού επιτρέποντος, να έπισκεπτώ τα εν λόγω εκκλησάκια.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Η Παναγία μας μαζί με όλους σας.

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 2, 2009, 8:49 μμ
    Permalink

    Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή, σ’ όλους τους φίλους του istologio

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 2, 2009, 9:35 μμ
    Permalink

    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ( ΥΓΟΥΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΕΝΔΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)

    Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.

    Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΟΜΩΣ, ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΤΟΥΤΗ ΖΩΗ. ΤΩΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ, ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: »ΕΓΩ ΠΙΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΓΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ, ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΕΣΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩΜΕΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΘΕΛΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟ ΠΙΑ. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΣΤΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ…ΝΑ ΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΘΑ ΜΕ ΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΦΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ…»
    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, Ο ΑΓΙΟΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
    ΤΗΝ 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ, ΤΟΥ 1960, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΚΑΜΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟ, ΑΙΜΑΤΑ ΠΥΚΝΑ, ΜΑΥΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΛΥΓΕΡΗ ΦΩΝΗ: » ΑΝΘΙΜΕ, ΕΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟ, ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕ ΔΙΨΑΣΕΣ». Ο ΑΓΙΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ. ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΒΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΛΙΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ. ΤΟ ΓΛΥΚΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΟΥ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΝ ΤΟΥ, ΘΕΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΕ. ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1960. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑ. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ. ΑΜΗΝ!

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 2, 2009, 9:45 μμ
    Permalink

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΕΝΔΕΑ ΟΠΟΥ Η ΥΓΟΥΜΕΝΗ ΤΙΣ ΜΟΝΗΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΕΚΛΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΥΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΥΣΟΥΛΛΩΝ. Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 4, 2009, 6:47 μμ
    Permalink

    Καλέ μου Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.

    Όταν είμαι Κύπρο έρχομαι πολύ συχνά στις περιοχές σας καθότι ο πναυματικός μου είναι στην Εκκλησία Αγίας Νάπας. Σε μία από τις επισκέψεις μου θα επισκεφτώ και τον Άγιο. Να σε καλά

    Η Παναγία μας μαζί σας

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 11, 2009, 3:56 μμ
    Permalink

    Στην Πάτρα, στον ιερο ναο Παναγιας Βοηθειας του Νοσοκομειου μπορειτε να προσκυνήσετε το σκουφακι του Αγ. Ανθιμου!!!!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 26, 2009, 3:13 μμ
    Permalink

    Χριστός ανέστη!!!

    Αύριο γιορτάζει η Παναγία η Βοήθεια και πανηγυρίζει ο ιερός ναός της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.Πάμε να την ευχαριστήσουμε στον ιερό αυτό τόπο που τόσο αγαπά κι ας γίνουμε κι εμείς σκεύη εκλογής Της.Να Της ζητήσουμε να μας χρησιμοποιήσει προς ανακούφιση των ασθενών παιδιών της.
    Η οικονομική μας ενίσχυση μπορεί να σημαίνει μια αποκλειστική σε έναν ξεχασμένο παππουλάκο της Παθολογικής…
    Η Παναγίτσα μας μάς καλεί να γίνουμε οι επίγειοι συνεργάτες της στη θαυματουργική αγάπη της.Μην της το αρνηθούμε…

    Χριστός Ανέστη!!!

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 31, 2010, 1:54 μμ
    Permalink

    ΑΓΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 23, 2010, 3:51 μμ
    Permalink

    έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και μου έδωσαν δάφνες από το μοναστήρι του άγιου Άνθιμου μου είπαν να νυστέψω τρείς ημέρες να τις βρασω και να τις πιώ και επίσης να πώ και μία προσευχή , δυστηχώς κάτι έγινε με την προσευχή και δεν την βρίσκω ξέρει κάποιος από εσάς την προσευχή αυτη΄να μου την στείλει

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 17, 2010, 9:21 πμ
    Permalink

    Προσευχη: Δώρον θείε Άνθιμε εκ Θεού είληφας τρισμάκαρ, ατεκνίας λύειν δεσμά, ζων και μετά τέλος, Πάτερ χαράν χαρίζει Δάφνη, αγιασθείσα τη μεταστάσει Σου.

    Σχολιάστε
  • Δεκέμβριος 4, 2011, 4:13 μμ
    Permalink

    EMEISEXOYME TAXEI TO PAIDI STON AGIO ANTHIMO ,MAS PROETREPSE O GERON GABRIIL

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 16, 2014, 11:56 μμ
    Permalink

    Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα της Παναγίας, και των αγίων, οι διδαχες των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή. Σας ευχαριστω.

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Να μη ζητάτε ευγνωμοσύνη από κανέναν, αλλά εσείς, για ό,τι καλό λάβατε στη ζωή σας, να είστε ευγνώμονες όσο δεν παίρνει!
    - Δεσποινίς Σοφία
  • Αρέσει σε %d bloggers: