Γέροντας Παΐσιος 1924 -1994 (ντοκιμαντέρ)

Αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ – συνέντευξη συνολικής διάρκειας 40 λεπτών με τον π. Αθανάσιο Σιμωνοπετρίτη για το γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη. Η ταινία περιλαμβάνει αρκετές φωτογραφίες και μια σπάνια βιντεοσκοπημένη σκηνή με τον αγιασμένο γέροντα.Ευχαριστούμε όσους κοπίασαν και συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και τον αδελφό Αχιλλέα ο οποίος μας έφερε σε επαφή με το dvd. Ευχόμαστε ο Θεός δι’ ευχών του γέροντα να τους το ανταποδίδει πολλαπλάσια.Η ταινία αυτή είναι μια παραγωγή του Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσεως του Σωτήρος (του Οσίου Γέροντος Πορφυρίου) στο Μήλεσι Αττικής και διατίθεται στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Σταμούλη προς ενίσχυση του μείζονος έργου που συντελείται εκεί.Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.porphyrios.net/
Τηλ. 2295098261, 2295098602

10 σκέψεις σχετικά με το “Γέροντας Παΐσιος 1924 -1994 (ντοκιμαντέρ)

 • Απρίλιος 3, 2008, 11:13 πμ
  Permalink

  Προτείνω να απενεργοποιηθεί το spam, αλλα να παραμείνει λειψό και να ακολουθήσουν σχόλια επί του περιεχομένου της συνέντευξης. Να παραμείνει λοιπόν το «σχόλιο 1» απενεργοποιημένο, ως μνημείο μιας άποψης που προσβάλλει τη συλλογική μας συν-αίσθηση για το μακαριστό γέροντα.

  Έχω μια όμoρφη ανάμνηση όταν το 1981 βρέθηκα έξω απο τι σπ[ιτάκι του στη Παναγούδα. Δεν μου τη χαλά καμιά φανατική αντίθετη επίθεση. Απλά λυπάμαι για τον τρόπο του … panagiotis…

  Σχολιάστε
 • Απρίλιος 4, 2008, 1:03 μμ
  Permalink

  Υπέροχη «δουλειά»! Συγχαρητήρια!
  Ανεβάζει την ψυχή μας στον ουρανό!
  Αδελφοί, ο Κύριος να σας ευλογεί για την κατάθεση ψυχής και τον κόπο σας. Συνεχίστε να Τον υπηρετείτε ΚΑΙ με τα μέσα που σας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία!
  Τη ευχή του Γέροντα να έχουμε όλοι μας!

  Σχολιάστε
 • Απρίλιος 4, 2008, 11:04 μμ
  Permalink

  Ενα καταπληκτικό βίντεο !!!!!
  Μπράβο σε όλους όσους σκέφθηκαν και εμάς και μοιράστηκαν μαζί μας αυτή τους την εμπειρία.
  Ο γέροντας να σας φωτίζει να συνεχίσετε το έργο σας

  Σχολιάστε
 • Μάιος 13, 2008, 12:08 πμ
  Permalink

  Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου που είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας, έμαθα πρώτη φορά για τον Γέροντα Παϊσιο΄.Πραγματικά με βοήθησε η Αγία μορφή του, τα παρηγορητικά του λόγια που διάβασα στα βιβλία του.. Τον αγάπησα αμέσως. Επισκέφθηκα τον τάφο του κι εκεί με δάκρυα στα μάτια του είπα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.. τον ευχαριστώ για όλη την αγάπη που χάρισε κι εξακολουθεί να χαρίζει στους ανθρώπους, τον ευχαριστώ ολόψυχα

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 15, 2011, 4:21 μμ
  Permalink

  ανοιξανε επιτελους τα ματια μου σε ευχαριστω παναγιαμου.

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Αγαπάει πραγματικά μόνο εκείνος που ζητάει αυτό που είναι ωφέλιμο για τον αγαπημένο. Έτσι εκείνος που δεν επιδιώκει κάτι τέτοιο, ακόμη και αν κάνει δέκα χιλιάδες διακηρύξεις αγάπης, είναι πιο εχθρικός από οποιονδήποτε εχθρό.
  - Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
 • Αρέσει σε %d bloggers: