Ο Βασιλάκης, ο καρκίνος και ο Άγιος Νεκτάριος

Γιατί υπάρχει ο πόνος στη ζωή μας; Απαντά ο γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης στην Καμάριζα Λαυρίου.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Βασιλάκης, ο καρκίνος και ο Άγιος Νεκτάριος

  • Μάιος 19, 2009, 6:23 μμ
    Permalink

    Σας ευχαριστούμε πολύ για τον πνευματικό αγώνα που κάνετε ακούραστα!
    Ευχόμαστε ο Καλός Θεός να σας το ανταποδώσει!

    Συγνώμη, αλλά σας παρακαλώ πολύ, όσοι διαβάσετε αυτό το μήνυμα, να προσευχηθείτε για τον πατέρα μου Αντρέα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο ο οποίος βρίσκεται σε μεταστατικό στάδιο στα οστά… Την Δευτέρα 25/5/2009 μάλλον θα αρχίσει χημειοθεραπεία, επειδή η μέχρι σήμερα ορμονοθεραπεία (συνδυασμός χαπιών και ενέσεων), δεν μπορεί να τον βοηθήσει πλέον… Επειδή έχει κάνει και εγχείρηση καρδιάς-τοποθέτηση μεταλλικής αορτικής βαλβίδας-είναι δύσκολο να συνδυαστούν τα φάρμακα για την καρδιά με τα φάρμακα για τον καρκίνο. Υπάρχουν, δυστυχώς, πολλές παρενέργειες, όπως ίσως κάποιοι θα γνωρίζετε, αλλά και η αδύναμη καρδιά του δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει την χημειοθεραπεία… Ο Θεός οίδε…

    Εάν είναι δυνατό να δοθεί το όνομα του σε ιερείς για να τον μνημονεύουν στην Θεία Προσκομιδή, θα σας είμασταν πάρα πολύ ευγνώμονες. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί όλους και σας παρακαλώ για άλλη μια φορά, όσοι μπορείτε να πείτε ένα Κύριε Ελέησον για τον πατέρα μου.

    Συγχωρέστε με, αλλά επειδή η έμφυτη αγάπη του Παναγάθου Θεού βρίσκεται μέσα σε όλους μας, η οποία αυξάνεται και καλλιεργείται ανάλογα με την προσπάθεια του καθενός από εμάς, γι` αυτό κι εγώ επικαλούμαι την Αγάπη σας και την προσευχή σας!

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

    Εάν χρειαστέτε κι εσείς ο,τιδήποτε, οποτεδήποτε, παρακαλώ ενημερώστε μας!

    Χριστός Ανέστη!!!

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Ο μόνος δρόμος για να γίνει κάτι παγκόσμιο, είναι να είναι εθνικό.
    - Γιάννης Τσαρούχης
  • Αρέσει σε %d bloggers: