Πως να Κάνετε τον Άνδρα σας ό,τι Θέλετε (Σιναϊτική Συνταγή)

Συζήτηση για το γάμο, την οικογένεια, τα διαζύγια, την ευτυχία, τη νηστεία, τον εκκλησιασμό, την ευχή με τον π. Παύλο Σιναΐτη και την πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη στην εκπομπή Λυχνοστάτης που παρουσιάζει ο Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος (τηλεοπτικός σταθμός Λύχνος Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών) στις 7/7/2012.

4 σκέψεις σχετικά με το “Πως να Κάνετε τον Άνδρα σας ό,τι Θέλετε (Σιναϊτική Συνταγή)

 • Νοέμβριος 25, 2012, 2:36 μμ
  Permalink

  Πάρα πολύ ωραία!!! Απίστευτη εκπομπή!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  Σχολιάστε
 • Νοέμβριος 29, 2012, 12:38 πμ
  Permalink

  Δε μου αρέσει ο τίτλος τυ post….Πολύ ωραίο βίντεο!

  Σχολιάστε
 • Νοέμβριος 29, 2012, 10:47 πμ
  Permalink

  Το περιεχόμενο της εκπομπής ουσιαστικό και ωφέλιμο. ΟΙ ομιλητές εξαιρετικοί (τι να πει κανείς για τον π. Παύλο; ). Η ένστασή μου βρίσκεται στον τίτλο. Πειράζει που μου φαίνεται λίγο ατυχής; Σίγουρα μιλά για το πώς να κάνει μια γυναίκα τον άντρα της «ό,τι θέλει» εντός των χριστιανικών πλαισίων 🙂 , ωστόσο , θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να διαφωνώ με το ύφος… Αυτά με πολλή αγάπη και σεβασμό 🙂

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Δε μπορώ να καθίσω με ανθρώπους της ηλικίας μου, γιατί βλέπω ότι σ' αυτή την ηλικία μοιάζουν σαν να είναι μαθητές επί 80 χρόνια στην πρώτη τάξη. Δε μπορούμε να είμαστε τόσα χρόνια στην ίδια τάξη. Πρέπει να προχωρήσουμε παραπάνω. Και δεν έχω να πω και τίποτε διότι άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνουν.
  - Γερόντισσα Αικατερίνα Δέρβα
 • Αρέσει σε %d bloggers: