Ορθόδοξη Τηλεοπτική Σειρά Μίλα μου

Το «ΜΙΛΑ ΜΟΥ» είναι μια ενδιαφέρουσα κοινωνική τηλεοπτική σειρά. Είναι πλούσια σε μοναδικά, καθημερινά διδάγματα με πάρα πολύ συγκινητική πλοκή. Με ορθόδοξα, διδακτικά, καθημερινά παραδείγματα.
Η σειρά είναι παραγωγή από την Πεμπτουσία και προβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA» (ΣΙΓΜΑ) της Κυπριακής τηλεόρασης. Η ταινία έχει γυριστεί επί το πλείστον στην Κύπρο και στην Φλωρεντία της Ιταλίας, καθώς και πολλές σκηνές στην Ιερά μονή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή στην Κύπρο.

Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε την Άννα και το Γιώργο, φοιτητές στην Φλωρεντία η ζωή των οποίων συνταράσσεται από ένα αναπάντεχο νέο, ενώ στην Κύπρο η οικογένεια της Άννας αντιμετωπίζει διάφορα συνηθισμένα προβλήματα τα οποία όμως έχουν τη δική τους δυναμική.

Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο youtube εδώ και στην Βιντεοθήκη της Πεμπτουσίας εδώ.

Θερμές ευχαριστίες στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ορθόδοξη Τηλεοπτική Σειρά Μίλα μου

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Επειδή υπάρχουν τόσοι άνθρωποι ανάξιοι της αγάπης του Θεού, θέλησε να τους αφήσει στερημένους από το αγαθό το οποίο δεν θέλουν. Δεν θα ήταν λοιπόν δίκαιο να φανερωνόταν μ’ έναν τρόπο ξεκάθαρα θεϊκό και απολύτως ικανό να πείσει όλους τους ανθρώπους. Αλλά δεν θα ήταν επίσης δίκαιο να ερχόταν μ’ έναν τόσο κρυφό τρόπο, ώστε να μην μπορούν να Τον αναγνωρίσουν εκείνοι που Τον γυρεύουν ειλικρινά…
    Υπάρχει αρκετό φως για κείνους που δεν επιθυμούν παρά να Τον δουν, και αρκετό σκοτάδι για κείνους που έχουν αντίθετη διάθεση.
    - Πασκάλ
  • Αρέσει σε %d bloggers: