Η απορία του 8χρονου Νικόλα, το αδιέξοδο του Στάινερ και η απάντηση της χαροκαμμένης μάνας (ομιλία π. Βασιλείου Γοντικάκη, mp3)

π. Βασίλειος Γοντικάκης στο Πανεπιστήμιο Πατρών - ομιλία

Μεταφόρτωση: ομιλία και συζήτηση με τον Αρχιμανδρίτη π. Βασίλειο Γοντικάκη, Προηγούμενο Ι.Μ. Ιβήρων Αγίου Όρους στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εκκίνηση την παιδεία και ειδικότερα τη σχέση της με την Ορθόδοξη θεολογία.

Ομιλία Γοντικάκη Πανεπιστήμιο Πατρών

Ημερομηνία: 7 Δεκεμβρίου 2006
Διάρκεια: ~58 λεπτά
Μέγεθος αρχείου: 25,6 ΜΒ
Τύπος αρχείου: mp3

8 σκέψεις σχετικά με το “Η απορία του 8χρονου Νικόλα, το αδιέξοδο του Στάινερ και η απάντηση της χαροκαμμένης μάνας (ομιλία π. Βασιλείου Γοντικάκη, mp3)

 • Δεκέμβριος 13, 2006, 4:57 μμ
  Permalink

  Ενδιαφέρων δικτυακός τόπος. Εύχομαι καλή συνέχεια.

  Σχολιάστε
 • Ιούνιος 5, 2008, 1:56 μμ
  Permalink

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ .)ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΥΟΖ

  Σχολιάστε
 • Μάρτιος 19, 2011, 7:23 μμ
  Permalink

  Παιδια το –
  Η απορία του 8χρονου Νικόλα, το αδιέξοδο του Στάινερ και η απάντηση της χαροκαμμένης μάνας (ομιλία π. Βασιλείου Γοντικάκη, mp3)-

  δεν ανοιγει. Ειναι ευκολο αυτο να διορθωθεί?

  Σχολιάστε
 • Απρίλιος 11, 2011, 8:44 μμ
  Permalink

  Μου έχει κάνει εντύπωση μια ομιλία που άκουσα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα για τον Μέγα Αθανάσιο. Αυτή την ομιλία δεν κατόρθωσα να την ξαναβρώ. Ο ομιλητής αναφέρει ότι το όνομα του είναι παπά Θανάσης και μάλλον πρέπει να είναι έγγαμος κληρικός. Αναφέρει και ένα εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου. Λέει άκομη ότι η ομιλία αυτή είναι μια από τις πολλές που κάνει κάθε Παρασκευή με θέμα τους Λόγους του Αγίου Αθανασίου του Μέγα. Η ομιλία που άκουσα έχει θέμα την Περί Παρθενίας επιστολή του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου. Θα ήθελα να ακούσω και τις υπόλοιπες ομιλίες του παπά Θανάση που αφορούν τον Άγιο Αθανάσιο. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Ο εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας
  - Αρίστιππος
 • Αρέσει σε %d bloggers: