Ελλάδα σ΄αγαπώ: Η ομορφιά της Ελλάδας σε 4 λεπτά

Το Ζωντανό Ιστολόγιο παρουσιάζει σε 1η πανελλήνια προβολή το εξαιρετικό βίντεο «Ελλάδα σ΄αγαπώ» που δημιούργησε ο ταλαντούχος δημιουργός ταινιών & ντοκιμαντέρ Δημήτρης Σκιαδάς. Γράφει:

Το βίντεο [] αποτελεί ένα οδοιπορικό, ένα μωσαϊκό τοπίων μέσα από το οποίο θα ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβονται σε μία τόσο μικρή χώρα.

Ψηλά βουνά που σου κόβουν την ανάσα, μοναδικά σημεία με μαγευτική θέα, υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριά, παραδοσιακοί οικισμοί, απέραντες εκτάσεις πράσινου, ιστορικά Μοναστήρια κυριολεκτικά κρεμασμένα σε απόκρημνους βράχους είναι κάποιοι μόνο λόγοι για τους οποίους είμαστε περήφανοι ως Έλληνες.

Στόχος της δουλειάς μου είναι να ταξιδέψει το θεατή προσφέροντας του μία ξεχωριστή περιπλάνηση στο σπάνιο πολιτιστικό, φυσικό, ιστορικό και Ορθόδοξο πλούτο της Ελλάδος.

Αν σας άρεσε το βίντεο, διαδώστε το ελεύθερα. Περισσότερα βίντεο του Δημήτρη Σκιαδά μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του στο Youtube.

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Οι γονείς για να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους στα γράμματα και τη μόρφωση καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για τη μόρφωση όμως της ψυχής τους, κανείς δεν φροντίζει. Ας μην παραμελούμε λοιπόν τα παιδιά μας, γνωρίζοντας ότι όταν είναι σωστά απέναντι στον Θεό, τότε θα προκόψουν και στη ζωή.
    - Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
  • Αρέσει σε %d bloggers: