Σύγχρονος Τρόπος Εκφοράς του Εκκλησιαστικού Λόγου – Εκκλησιαστικά ΜΜΕ

π. Πολύκαρπος Μπόγρης Εκκλησιαστικά ΜΜΕ
Ηχογραφημένες ομιλίες ημερίδας Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΜΜΕ)»

Χριστιανική Στέγη, Πρωτοκλήτεια 2010

Εισαγωγή Γεώργιου Σταυρόπουλου Εισαγωγή & Ερωτήματα Πρωτοδίκη Ευάγγελου Κωστακιώτη Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Μπόγρης, γραμματέας Συνοδικής Επιτροπής επί Χριστιανικής Αγωγής & Νεότητας Αλέξανδρος Κατσιάρας, θεολόγος, διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού Εκκλησίας της Ελλάδος Στέλιος Μυστακίδης, Διδάσκων Τηλεκπαίδευσης Ανοιχτού Πανεπιστημίου Καταλωνίας

Αρχιμανδρίτης π. Ιωνάς Μούρτος, ιεραπόστολος στην Ταϊβάν (μέσω skype) Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος (κλείσιμο ημερίδας & βράβευση πρωτεργατών Λύχνου)
Δείτε επίσης: Δελτίο τύπου Ι.Μ. Πατρών

3 σκέψεις σχετικά με το “Σύγχρονος Τρόπος Εκφοράς του Εκκλησιαστικού Λόγου – Εκκλησιαστικά ΜΜΕ

  • Pingback:Σύγχρονος Τρόπος Εκφοράς του Εκκλησιαστικού Λόγου – Εκκλησιαστικά ΜΜΕ « ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

  • Δεκέμβριος 10, 2013, 3:03 μμ
    Permalink

    http://www.youtube.com/watch?v=RK1r4v5uVlw
    http://www.youtube.com/watch?v=ipVCxE_Tv34
    http://www.youtube.com/watch?v=meeC5GwLeP8

    Παρακαλώ κοινοποιήστε προς Δόξαν Θεού!!!

    Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι παιδιά μας
    το σύνθημα του νεαρού Ιερέα από την Καβάλα Πρεσβ. Σάββα Κυράζογλου

    Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παληού Καβάλας, την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2013 στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου του Παληού. Εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης ήταν και πάλι ο Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου, ένας νεαρός ιερέας με αγάπη για τον συνάνθρωπο και με μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά. Ο νεαρός ιερέας δεν δίστασε ακόμη και να οπτικοποιήσει ένα από τα τραγούδια που γράφει για τα παιδιά, σε Studio της πόλης μας, ερμηνεύοντάς το μαζί με ένα 8 μόλις ετών κοριτσάκι τη Χαρά-Μιχαέλα Παπαδοπούλου. Πρόκειται για ένα τραγούδι, που φέρει τίτλο «Αν είσαι δίπλα μου» το οποίο και μπορείτε να ακούσετε σε αυτό το link:
    http://www.youtube.com/watch?v=RK1r4v5uVlw.
    Αξίζει δε να σημειωθεί ο λόγος για τον οποίο έγραψε αυτό το τραγούδι και δεν ήταν άλλος από αυτόν που μας έχει συνηθίσει τα τρία τελευταία χρόνια… το ευαίσθητο του χαρακτήρα του… το τραγούδι αυτό ήταν μια αφιέρωση ψυχής σε ένα 5 ετών κοριτσάκι που πέθανε από καρκίνο. Πολλά τα μηνύματα, που πέρασε σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από τραγούδια, θεατρικά και βίντεο που ο ίδιος δημιούργησε, σε συνεργασία με τον συνομιλητή του Παιδοψυχολόγο κ. Παναγιώτη Σαμαρά, έχοντας ως θέμα τα αθώα παιδιά στη Συρία που άδικα θυσιάζονται στο βωμό των συμφερόντων και τα παιδιά που έχουν καρκίνο. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν το Θεατρικό Εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις» της Μαρίας Καραβία και η επιχείρηση GreecemeNow που πρόσφατα άρχισε να δραστηριοποιείτε στην πόλη της Καβάλας, μέσα από μια νέα υπηρεσία της, με τίτλο Just for Kids!!! (μόνο για παιδιά). Και οι εκδηλώσεις τους δεν τελειώνουν εδώ… όλη αυτή την εβδομάδα έως και το Σαββάτο 14/12/2013 πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Καβάλας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

    Σχολιάστε
    • Δεκέμβριος 13, 2013, 2:56 μμ
      Permalink

      Πολύ ενδιαφέρουσα εργασία, πατέρα Σάββα. Συγχαρητήρια! Θα τη δημοσιοποιήσουμε ευχαρίστως.

      Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Στον Χριστιανισμό, η αγάπη είναι μέθοδος της γνώσης. Εάν, λοιπόν, επιθυμείς να γνωρίσεις τα επουράνια μυστήρια, τότε αγάπα τον Θεό με όλη σου την καρδιά και την ψυχή και τη σκέψη. Και ο Θεός θα κατοικήσει μέσα σου, καθ έτσι θα είσαι εν Θεώ και ο Θεός σε σένα.
    - Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς
  • Αρέσει σε %d bloggers: