Πως νά βρείτε σύντροφο (αγιορείτικη μέθοδος)

Γάμος σταχτοπούτα ευτυχία

Ἐνδιαφέρον ἄρθρο μέ τίτλο «Γιατί όλο και περισσότερες νέες και νέοι δεν παντρεύονται;» ἀπό τό ἀξιόλογο ἰστολόγιο Λημέρι.

Ὅσοι καί ὅσες ἐπιθυμεῖτε νά παντρευτεῖτε, μήν χάσετε στό τέλος τίς …δοκιμασμένες ὁδηγίες ἀνεύρεσης συντρόφου ἀπό ἀγιορείτη μοναχό!

—–

Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο, είναι μια φίλη μου …παραπονιάρα, που την αγαπούμε πολύ, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου και εγώ και δε θέλουμε να της χαλάμε κανένα χατίρι!

Έτσι σήμερα, μετά τη θαυμάσια εμπειρία της συμμετοχής μας σε έναν ακόμη Επιτάφιο- τη μοναδική αυτή Ορθόδοξη ακολουθία- όπου οι πιστοί συνοδεύουν τον Θεό της Αγάπης στο μνήμα, όπου κείται προσωρινά <<νεκρός>> ,για να μας σώσει εκ της αμαρτίας και με την προσμονή της Αναστάσεως Του, που ολοκληρώνει το μοναδικό συναίσθημα της χαρμολύπης, που βιώνουν μόνον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, όχι ως ειδικός, αλλά ανησυχώντας για την υποβάθμιση- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- του ιερού θεσμού του γάμου.

Γι αυτό, αν παρατηρήσετε τη ζυγαριά της αξιολόγησης του κειμένου μου, να γέρνει προς την πλευρά της ανακρίβειας και της απεραντολογίας, παρακαλώ να με συγχωρήσετε και να προσθέσετε στην άλλη πλευρά την καλή μου προαίρεση, μήπως και ισορροπήσει.

Μετά από τον υπερβολικά μεγάλο πρόλογο, που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο φόβο μου, μη σκανδαλίσω ψυχές που θα το διαβάσουν, μπαίνω στην ουσία!

Αν θελήσουμε, να επισημάνουμε τους λόγους, που μένουν πολλοί νέοι και νέες ανύπαντροι(ες) σήμερα, πρέπει πιστεύω να το ψάξουμε πολύπλευρα και να εξετάσουμε τα παρακάτω ενδεχόμενα:

1.Μπορεί να έχει ως βάση τις άσχημες εμπειρίες από ένα κακό οικογενειακό περιβάλλον, που οφείλεται σε λόγους, που περιέγραψα στο κείμενο που προηγήθηκε, για τους παντρεμένους αδελφούς μας.

2.Πιθανόν αντίθετα να οφείλεται σε μια <<υποδειγματική>> οικογένεια, με γονείς <<άψογους>>, που δε μαλώνουν ποτέ μπροστά στα παιδιά τους και τους δίνουν μια εικόνα υποκριτική και ψεύτικη, ανθρώπων <<άμεμπτων>> και <<αψεγάδιαστων>>, οδηγώντας τους όταν μεγαλώσουν, να ψάχνουν αντίστοιχους συζύγους υποδείγματα, πράγμα φυσικά που είναι παντελώς αδύνατο!

Γιατί δεν υπάρχουν άψογοι άνθρωποι. Είναι υποκριτές, όσοι υποδύονται τους τέλειους. Ούτε η διαρκής ενασχόληση με τον Θεό, ακόμη κι αν συνοδεύεται από συνεχή εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, ακόμη και πράξεις φιλανθρωπίας, εξασφαλίζει -από μόνη της- στον άνθρωπο τελειότητα εν ζωή.

Αυτό που <<διαφοροποιεί>> τον άνθρωπο του Θεού από τους υπολοίπους, είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω με την απόλυτη γνώση της ασημαντότητας τους και ως εκ τούτου, με διαρκή προσπάθεια ελέγχου του κακού τους εαυτού και άμεσης αίτησης ειλικρινούς συγγνώμης, από όποιον αδίκησαν και μεταμέλειας προς τον Θεό, μέσω του Ιερού Μυστηρίου( δεν είναι τυχαία η λέξη) της Εξομολογήσεως. Αν συνοδεύονται δε αυτά και με διάθεση ανιδιοτελούς θυσίας προς τον συνάνθρωπο και αγάπης, ακόμη και προς τον εχθρό, τότε υπάρχει σοβαρή ελπίδα, ο Πανάγαθος Κύριος μας να τον ελεήσει για τα υπόλοιπα αμαρτήματα του, επιβραβεύοντας την καλή του πρόθεση.

3. Πιθανότατα να επηρεάζει η κατεστημένη νοοτροπία, πως είναι προτιμότερο ο νέος, να κάνει τις …αλητείες του ελεύθερος, παρά όταν παντρευτεί, άρα χρειάζεται το χρόνο του για να …ωριμάσει. Λες και είναι δεδομένο, πως πρέπει ο άνθρωπος, να τα δοκιμάσει …όλα στη ζωή του! Και φυσικά πολλές φορές, αντί να ωριμάσει, μπορεί τελικά να …σαπίσει με τέτοιες θεωρίες και κυρίως συμπεριφορές!

4. Άλλη αιτία είναι, <<πως πρέπει οι άνθρωποι, όταν παντρεύονται, να είναι αποκατεστημένοι>>, με δουλειές καλές και σπίτια έτοιμα! Πω πω πλάνη! Σε μια εποχή, που οι λογαριασμοί των κινητών κοστίζουν όσο ένα ενοίκιο και υπάρχουν δάνεια, ακόμη και για διακοπές, ποιος νέος έχει σπίτι έτοιμο; Εκτός αν έχει ο πατέρας του. Αν δεν έχει δε, υπάρχει περίπτωση -με τους σημερινούς μισθούς- να το φτιάξει πριν τα 40; (Δεν εννοώ πριν τα 40 του χρόνια, εννοώ τα 40 χρόνια από σήμερα και με μια πιο ελεύθερη μετάφραση καλά …σαράντα!).

5. Η αίσθηση του νεανικού σφρίγους συνδυασμένη με την απολύτως δικαιολογημένη αδυναμία κατανόησης της φθαρτότητας του ανθρωπίνου σώματος από τους νέους, είναι ένας άλλος πιθανός λόγος.

6. Η έλλειψη γνώσεων βασικών αρχών επικοινωνίας ένας άλλος λόγος.

7. Η σύγχρονη προσπάθεια των γυναικών να αποδείξουν, πως είναι όμοιες προς τους άνδρες και μπορούν να πετύχουν παντού τα ίδια μ’ αυτούς, είναι μια παγίδα της παγκοσμιοποίησης (άλλη φορά το γιατί, είναι ολόκληρη συζήτηση), στην οποία δυστυχώς έπεσαν οι γυναίκες μέσα και οδήγησαν και τους περισσότερους άνδρες, σε πλήρη αδυναμία να επικοινωνήσουν μαζί τους (δεν αθωώνω καθόλου τους άνδρες για την δική τους αδυναμία, στον άκρατο εγωισμό τους οφείλεται, δεν αλλάζει πάντως την πραγματικότητα). Έτσι υπάρχει το τραγικό φαινόμενο, ο άντρας να φοβάται να συνυπάρξει και να παντρευτεί με μια γυναίκα νέα, όμορφη, καλλιεργημένη, οικονομικά ανεξάρτητη και επαγγελματικά επιτυχημένη, γιατί δε θα …κρέμεται από πάνω του και δε θα εξαρτάται απ’ αυτόν, άρα θα γίνει <<ρόμπα>> στον περίγυρο. Έναν ανδρικό περίγυρο δε, που βιώνει τα ίδια συναισθήματα, για τους ίδιους λόγους και το κρύβει, όπως η γάτα το ..παλτό της! Η δε γυναίκα να χαίρεται από τη μια, που παίζει τους <<δυνατούς>> άντρες στα δάχτυλα, τους έχει του χεριού της και αποδεικνύει διαρκώς τη δύναμη της και από την άλλη να στενοχωριέται, γιατί χάνει τη ζωή της, που δεν βρίσκει ταίρι αντάξιο της (η παγίδα που λέγαμε).

8. Το κυριότερο όμως απ’ όλα όσα θεωρώ ως αιτίες, που κάποιοι νέοι μένουν ανύπαντροι, το άφησα για το τέλος. Πιστεύω, πως οι άνθρωποι βάζουν στη ζωή τους προτεραιότητες, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις αλληλένδετες εμπειρίες τους (δες αιτίες 1 και 2). Δυο αλληλοσυγκρουόμενες βασικές επιλογές υπάρχουν- κατά τη γνώμη μου- για τους ενήλικες. Μία είναι η όμορφη οικογενειακή ζωή, με τις απολαύσεις και τις στενοχώριες της και δεύτερη η <<καριέρα>>, που στα μάτια ενός νέου ανθρώπου δεν είναι εντελώς ξεκαθαρισμένο, τι ακριβώς σημαίνει και τι θυσίες συνεπάγεται.

Όταν λοιπόν ο …πρώην νέος (χαριτολογώντας το λέω, όχι ειρωνικά), που επέτυχε να αποκτήσει ..πτυχία, πλούτη ή (και) αξιώματα, αντιληφθεί κάποια στιγμή, πως έκανε λάθος επιλογή, είναι συνήθως σε μια ηλικία, όπου οι μέχρι τότε εμπειρίες του τον έχουν οδηγήσει, αφενός μεν σε καχυποψία αφετέρου δε σε διστακτικότητα απέναντι στους ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, πώς να παραδεχτεί ένας <<επιτυχημένος>>, στους ανθρώπους που τον θαυμάζουν για ό,τι <<πέτυχε>>, πως είναι δυστυχής, για την λάθος επιλογή που έκανε νεότερος, διαλέγοντας πρώτα την καριέρα και μετά …<<έχουμε όλα τα χρόνια μπροστά μας>>;

Τέλος να επισημάνω, πως υπάρχει η περίπτωση, ειδικά στους αγωνιζόμενους Ορθόδοξους νέους κι επειδή όλα εκ Θεού επιτρέπονται προς <<οικοδομήν και ωφέλειαν>>,να μην ισχύει τίποτε από τα παραπάνω και απλώς ο Πανάγαθος να θέλει, να δοκιμάσει τους νέους σε έναν τιτάνιο αγώνα κοσμικής ερημίας, που μόνο όσοι τον βιώνουν τον αντιλαμβάνονται, άρα ούτε και ο γράφων.

Επειδή όμως υπάρχει η τάση στον κάθε άνθρωπο, να παίρνει την εκδοχή που τον βολεύει, για να νιώσει καλύτερα, θα σας πρότεινα να μην το διαπράξετε, αλλά να πάρετε εκείνη την εκδοχή, που αντιπροσωπεύει τη δική σας περίπτωση καλύτερα και όχι την τελευταία βολική! Γιατί αν ισχύει πραγματικά η τελευταία, δε θα το μάθετε ποτέ εν ζωή. Θα το μάθουν οι επόμενες γενιές, όταν θα προσκυνούν το άγιο σκήνωμά σας!

Επίσης ποτέ δεν είναι αργά για έναν Χριστιανό, να παραδεχτεί ότι έπραξε ένα λάθος, γιατί έτσι ελκύει τη Χάρη του Θεού.

Κι επειδή είπα ήδη πάρα πολλά και σας ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα, θα κλείσω με μια διδακτική ιστορία.

Πριν κάμποσα χρόνια, είχα επισκεφτεί το Άγιον Όρος με δυο ξαδέλφια της γυναίκας μου. Στη μονή Ιβήρων, πριν πέσουμε για ύπνο, ζητήσαμε από έναν προορατικό μοναχό,, να μας πει μια ευχή. Μόλις μας αντίκρυσε, απευθύνεται σε μένα και με ρωτάει πόσα παιδιά έχω! Στον ένα ξάδελφο τι δουλειά κάνει. Και τέλος ρωτάει τον άλλο ξάδελφο, αν είναι παντρεμένος. Όταν αυτός του απάντησε πως δεν είναι, τότε ο μοναχός τον επιτίμησε λέγοντας:

– Στην ηλικία σου θα έπρεπε, ή να είσαι μοναχός η παντρεμένος. Αλλά φαίνεται πως δεν προσεύχεσαι αρκετά τα βράδια!

– Πως δεν προσεύχομαι (του λέει λίγο αμήχανα και ίσως και κάπως ενοχλημένος ο ξάδελφος)!

– Αποκλείεται να προσεύχεσαι! Τι, πέφτεις δηλαδή στα γόνατα, κλαις με λυγμούς και παρακαλάς την Παναγιά λέγοντας: Παναγιά μου σε παρακαλώ, εγώ δεν είμαι άξιος, μόνος μου να βρω γυναίκα, εσύ που γνωρίζεις τις καρδιές όλων των ανθρώπων, στείλε στο δρόμο μου μία, γιατί θέλω να παντρευτώ; Αν το έκανες αυτό αδελφέ, αποκλείεται να μη στο έδινε, αυτό που ζητούσες!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως σας γράφει όλα τα παραπάνω ένας άνθρωπος, που στα 24 του χρόνια (και σε μια περίοδο της ζωής του που νόμιζε, πως <<όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει>> και απολάμβανε την ικανοποίηση της αμηχανίας των περισσοτέρων ανθρώπων, τη στιγμή που τον άκουγαν να εφευρίσκει …ευρηματικές βλασφημίες), αναγνωρίζοντας πως είναι πολύ κακός άνθρωπος, ενώ έκανε μπάνιο, έκλαψε με λυγμούς και παρακαλούσε τον Θεό (ναι, αυτόν που βλαστημούσε), να του βρει γυναίκα να παντρευτεί, γιατί με τα χάλια που είχε , αν μεγάλωνε και λίγο ακόμη, θα έμενε μόνος, ενώ αυτός ήθελε παιδιά και οικογένεια!

Και ω του θαύματος, την επόμενη εβδομάδα εμφανίστηκε η γυναίκα του εντελώς <<τυχαία>> (αν σας πω πως!) στη ζωή του και την άλλαξε!

Γι αυτό εφαρμόστε αυτό που προτρέπει ο μοναχός στον …ξάδελφο και δε θα χάσετε!

Και μη φοβάστε να παραδεχτείτε τα λάθη, που τυχόν κάνετε. Είσαι ελεύθερος, αν νιώθεις ασήμαντος και γεμάτος κόμπλεξ, αν πρέπει να αποδεικνύεις διαρκώς, πόσο ικανός είσαι! Άλλωστε <<ο μεγαλύτερος μπούφος είναι, όποιος κάνει τον αετό κι ο μεγαλύτερος αετός, αυτός που κάνει το μπούφο>>.

Επειδή δε και ως νυν εκπαιδευτής ενηλίκων και λόγω συγκεκριμένων σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ, πρέπει να ξεκινώ με την εκφώνηση στόχων και να κλείνω με την αποτίμηση της επίτευξης τους, ελπίζω η πολύ καλή μου φίλη, που μου ζήτησε το παρόν κείμενο, να έμεινε ικανοποιημένη, που ανταποκρίθηκα άμεσα!

Καλή Ανάσταση! Και Χριστός Ανέστη, για όσους το διαβάσουν μετά το Πάσχα!

Ξημερώματα Μεγάλου Σαββάτου 26 Απριλίου 2008

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

468 σκέψεις σχετικά με το “Πως νά βρείτε σύντροφο (αγιορείτικη μέθοδος)

  • Ιανουάριος 1, 2012, 1:13 μμ
    Permalink

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ….Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΥΘΗΜΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012!

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 30, 2012, 10:44 μμ
    Permalink

    paidia exasa to komposxoini mou pou mou to eixe dwsei mia gerontissa sthn patra!!!!!kante proseyxh na to brw sas parakalw!!!!ti tha kanw twra??????

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 5, 2012, 11:15 πμ
    Permalink

    μη στενοχωριεσαι Νίκη,είναι ένα μέσο δεν είναι αυτοσκοπός συνέχισε να προσεύχεσαι,ολα καλα θα πάνε

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 10, 2012, 8:40 πμ
    Permalink

    eyxaristw poly alla den hthela na to xasw!!!!!ti na peis??? as prosexa!!!!egw ftaiw!!!

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 25, 2012, 3:39 μμ
    Permalink

    Αλήθεια πιστεύετε ότι μπορεί να συμβεί αυτό που λέει το άρθρο;

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 27, 2012, 8:07 πμ
    Permalink

    φθσικά και γίνεται. Η προσευχή είναι το μοναδικο όπλο του Χριστιανού.

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 11, 2012, 4:19 μμ
    Permalink

    Τόσα χρόνια και το δικό μου «όπλο» (προσευχή) ΔΕΝ κατάφερε ούτε….σουγιαδάκι να γίνει…!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ-ΠΟΥ κανω λάθος και δεν εισακούομαι….

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 12, 2012, 11:35 μμ
    Permalink

    Μπορει να γινει Αλεξανρα αρκει να εχουμε πιστη και να ειναι καλο και για την ψυχη μας αυτο που ζηταμε!!!Μια απο τα ιδια Μπετυ αλλα δεν το βαζω κατω συνεχιζω και προσευχομαι!!!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 13, 2012, 10:04 πμ
    Permalink

    Κορίτσια συχωρεστε με μια μικρή συμβουλή. Πολλές φορές αυτό που φταίει και δεν «εισακούεται» η προσευχή μας σε θέματα γάμου ενω είναι θερμη- θερμότατη, είναι η μικροψυχία μας. Με απλά λόγια η καρδία μας είναι κλειστή , και δεν μπορεί να ερωτευτεί παρά μονό τον πριγκιπα των ονείρων μας. Για να θεραπευτεί αυτη η κατάσταση πολύ βοηθάει η ελεημοσύνη γιατί ανοίγει την καρδιά. Και δεν εννοώ ελεημοσύνη μόνο σε χρήματα, αλλά και σε εθελοντική προσφορά. Άσε που κάποιος θα πεί μια ευχή και για σένα αν τον διακονήσεις. Και αν δεν εισακούεται η προσευχή σου μπορεί να ακουστεί η δική του!!!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 13, 2012, 2:11 μμ
    Permalink

    και αν δεν ειναι θελημα Κυριου εγω να μη παντρευτω??? πως θα το καταλαβω????

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 13, 2012, 10:02 μμ
    Permalink

    Οι άνθρωποι που παντρεύονται έχουν κατα κάποιον τρόπο ένα πλεονέκτημα στην πνευματική ζωη. Αν λοιπόν κάποιος με αυτό το ήθος , θέλοντας δηλαδη να αγιάσει, να σταυρωθεί, να ταπεινωθεί ζητά τον γάμο, δεν νομίζω ότι ο Θεό θα του το στερίσει. Αλλα σκοπός του ανθρώπου δεν είναι ο γάμος, είναι ο αγιασμός. Αν λοιπόν ο άνθρωπος προσπαθει να εκμεταλευεται κάθε ευκαιρία για ταπείνωση, για αγάπη , νικά την ακηδία, όταν παντρευτει θα είναι έτοιμος και θα του φαίνεται ελαφρύς ο Σταυρός, αλλά και αν δεν παντρευτεί δεν θα γίνει ενας ιδιοτροπος αλλα άγιος!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 13, 2012, 11:33 μμ
    Permalink

    εγω δηλαδη που δεν καταφερνω τιποτα απο ολα αυτα……χλωμο…..!!!χαχα!!!!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 14, 2012, 10:56 πμ
    Permalink

    Τι να σας πω παιδιά. Και εγώ προσπαθώ χρόνια (γυρω στα 6-7) να βρω μια κοπέλα που να με αναπαύει (και να μολυ αρεσει εννοειται) αλλα δεν…Τι προσευχές, τι κλάμματα, τι απογοήτευση, τι (σκληρή) μοναξιά (κι ας προσευχεται και ο πνευματικός μου)…Τι να πω, Θέλημα Θεού; αναξιότητα δική μου; έχει βάλει ο πονηρός το χέρι του; ότι και να πω αρχίζω να βουλιάζω σε κυκεώνα θλίψης. Ευχεσθε!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 16, 2012, 11:18 μμ
    Permalink

    poios na kserei????ypomonh ti na pw den eisai o monos!!!!!!!!!eimaste polloi sthn idia fash!!!!!!!mporei na einai thelhma theou!!!mporei emeis pou eimaste monoi mas na antexoume perisotero thn monaksia kai gia ayto o theos den mas exei steilei kapoion!!!!mia kopela zhthse apo ton agio fanoyrio na ths fanerwsei poion tha pantreytei ston ypno ths…… kai ths fanerwse to onoma tou!!!!emena tipota bebaia!!!!!!den bariesai…….ygeia na yparxei!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 19, 2012, 1:21 μμ
    Permalink

    OYAOY…ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ….ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΛΠ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΑΝ,ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ,Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΟΜΩΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ…Ο ΑΛΛΟΣ ΒΛΕΠΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ….ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ…ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ.ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΑΖΙ…ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ.ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.Η ΕΥΧΗ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ,Η ΕΙΡΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΕΧΩ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ.ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.ΟΣΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ.ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΡΙΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Η ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.Η ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ.ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ…ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 24, 2012, 7:43 πμ
    Permalink

    Κική σε αυτά που είπες συμφωνώ σε όλα (πως συμβαίνουν εκατερωθεν στα ζευγαρια-γνωριμίες) εκτός απο ένα: είπες «ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ»…Και ξέρεις γιατί διαφωνω; διότι και εγώ που άνοιξα την καρδιά μου σε μια κοπέλα έγινα «γραφικός», «προβλέψιμος», «τυπικός» που δεν είχε να προσφερει τιποτα αλλο σε μια σχεση κτλ κτλ. Πιστευω να με καταλαβαίνεις…

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 25, 2012, 9:31 μμ
    Permalink

    ΠΡΟΣ 266.. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,Η ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ,ΔΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ…ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΠΙΟ ΑΠΛΑ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ?ΣΥΝΕΠΩΣ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΞΕΝΙΚΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ,ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΛΠ.ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΥΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟ,Η ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ.ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΚΛΠ….ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ…ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ…»,ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΗ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΤΥΧΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟ,ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ.ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ…ΔΡΟΜΟ…ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ!ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΣΜΟ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ….ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ «ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ» ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΑ,Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ.Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΠΑΣ,ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕ.ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,ΣΧΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ,ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΛΠ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ….ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ( ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ),ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 25, 2012, 11:58 μμ
    Permalink

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ. «ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ».ΠΡΑΓΜΑΤΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 266,ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ.ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΕΣ.ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΞΙΕΣ.ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ,Η ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΗΝ,ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 26, 2012, 8:23 πμ
    Permalink

    Ευχαριστώ Κική για τον κόπο σου να γράψεις όλες αυτές τις σκέψεις σου για το «θέμα» μου. Απλώς η κοπέλα δεν με είπε ποτέ «γραφικό», «προβλέψιμο», «τυπικό» κτλ αλλά το έδειξε με τη στάση της…Μη σου πω πιο πολλά γιατί ίσως πέσω σε κατάκριση. Πάντως όταν ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις μια σχέση, πετάς στα σύννεφα και ξαφνικά η κοπέλα σου υψωνει τοίχος και πέφτεις πάνω και τσακίζεσαι, τότε εύχεσαι ή να πεθάνεις ή να έρθει κάτι άλλο γρήγορα γιατί η μοναξιά είναι σκληρότατη και παγερή. Η προσευχή στο Θεό και τους Αγίους βοηθά αλλά εγω προς το παρόν δεν έχω δει βοήθεια (αν και εγώ προσευχομαι χρόνια όπως και ο πνευματικός μου-μήνυμα 263). Δεν το λέω με παράπονο (ή μηπως το λέω;) αλλά σαν ένα πραγματικό γεγονός. Έκανα όνειρα μετα απο πολλές ανάλογες αποτυχίες, ήρθε αυτή η κοπέλα που με αναπτέρωσε και τη θεώρησα απάντηση στις προσευχές μου αλλά τελικά με προσγείωσε τόσο ξαφνικά και απότομα που έχασα τη μπαλα στη κυριολεξία. Εξήγηση δεν πήρα ποτέ εννοείται όσο κι αν τη πίεσα να μου πεί. Και να σκεφτεί κανείς πως τα όνειρά μου ήταν (και είναι) θεμιτά (δημιουργία σοβαρής σχέσης με προοπτική το γάμο-αυτό είναι το θέμα μας)…Κική μου πάντως σε ευχαριστώ για την κατανόηση

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 27, 2012, 2:06 μμ
    Permalink

    Kική είσαι απίστευτη. . . υποκλίνομαι. . .διάβασα τις δικές μου σκέψεις. . . εύχομαι ότι καλύτερο από καρδιάς. . .και σύντομα. . .

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 27, 2012, 10:33 μμ
    Permalink

    ποσο συμφωνω με αυτα που λεες ΚιΚι δυστηχως ετσι ειναι…

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 28, 2012, 6:49 πμ
    Permalink

    «- Αποκλείεται να προσεύχεσαι! Τι, πέφτεις δηλαδή στα γόνατα, κλαις με λυγμούς και παρακαλάς την Παναγιά λέγοντας: Παναγιά μου σε παρακαλώ, εγώ δεν είμαι άξιος, μόνος μου να βρω γυναίκα, εσύ που γνωρίζεις τις καρδιές όλων των ανθρώπων, στείλε στο δρόμο μου μία, γιατί θέλω να παντρευτώ; Αν το έκανες αυτό αδελφέ, αποκλείεται να μη στο έδινε, αυτό που ζητούσες!»

    Αυτό το άρθρο είναι το πρώτο που βρίσκω εδώ μέσα, το οποίο έχει μια πρόταση 100% σωστή. Άμα πέφτεις στα γόνατα και κλαις με λυγμούς και παρακαλάς την Παναγία για γυναίκα, όντως δεν είσαι άξιος να έχεις γυναίκα! Γιατί ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο να σε φορτωθεί κάποια στην καμπούρα της επειδή σου έκαψε παντελώς τον εγκέφαλο η μαμάκα σου. Περαστικά φίλοι μου και Χριστός Διονύση!

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 28, 2012, 2:37 μμ
    Permalink

    Φίλε Batcic, μάλλον δεν κατάλαβες καλά το σχόλιο. Ξαναδιάβασε.

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 30, 2012, 11:49 μμ
    Permalink

    προσ 269. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΥΠΑΡΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ.ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ,ΕΣΥ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΟΜΩΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ «ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ»,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΤΗ «ΠΝΙΞΕΙΣ»,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΓΑΛΗΝΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΙΕΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΠΙΣΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ,ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΟΚΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ¨ΘΕΛΩ » ΣΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ…ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ.ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΧΕΣΗ..ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΩ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΛΙ ( ….ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ,ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ),ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ,ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΟΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕ,ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΛΠ…ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ.ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ…ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΥΧΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΛΠ,ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ…ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ.Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ «ΚΑΤΩ¨ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΒΙΩΝΩ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ…ΧΜ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΨΩ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ( Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ),ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΝΟΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ.ΔΩΣΕ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΝΕ ΨΥΧΙΚΑ,ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ.ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ,ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ.ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ….TRAGGIK!!!GIAYTO ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΟΥ…ΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΑΚΑΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 1, 2012, 3:16 μμ
    Permalink

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ,ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ,ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΑΝ,ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΧΑ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΠΙΟ ΗΠΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΩ,ΠΗΓΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΠΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ.ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΥΒΛΟ,ΑΝΗΜΠΟΡΟ.ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ.ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ…ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ….ΜΕΧΡΙ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΑ,ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΥΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ,ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΟΡΜΑΛ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΛΟΓΙΚΑ?ΥΠΕΦΕΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΟΥ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ «ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΗΧΙΑΣ»…,ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΑΥΞΑΝΕ ΤΗ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ,ΤΗ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ.ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ.ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΜΕ ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ,ΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΑΛΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ,ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΑΦΟΥ «ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΧΑΠΑΚΩΝΟΜΑΙ».ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕ.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΘΟΡΥΒΑ…ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ….ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΦΟΡΑΓΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΑΙΓΑ.ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΑΥΤΟς ΜΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΓΑΝΕ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΦΕΡΑΝ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΟΧΕΣ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΙΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΧΑΡΑ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ.ΕΚΑΝΑ ΨΥΧΙΚΑ,ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ,ΧΑΡΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΚΟΥΓΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΕΓΩΪΣΤΡΙΑ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΕΦΕΡΑ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΝΕΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…ΕΧΩ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ.ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΠΑΤΟ……ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ,Η ΚΑΝΑΜΕ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΟΞΑΖΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΓΩΪΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΙΩΝΤΑΙ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΥΧΑΙΑ (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ..).ΝΑ «ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ».ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. «ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ…,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ».ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…..(ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ..?),ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ….ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ ΛΙΓΟ,ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 1, 2012, 3:25 μμ
    Permalink

    …ΕΥΤΗΧΙΑΣ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 6 ΓΡΑΜΜΕΣ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 2, 2012, 8:37 πμ
    Permalink

    Κική σε ευχαριστώ για τις σκέψεις και τα βιώματά σου που μοιράστηκες εδώ. Και εγώ τα ίδια βιώματα έζησα στο παρελθόν μόνο που δεν πήγα σε ψυχίατρο. Γιατρεύτηκα με θαύμα ενός αγίου…(δεν είναι της παρούσης).Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ο Θεός ξέρει. Υπομονή χρειζόμαστε τελικά. «Πολύτιμες» πράγματι οι συμβουλες σου, πίστεψέ με…Να είσαι καλά και εύχομαι να πηγαίνουν στο εξής καλά στη ζωή σου.

    Μάκης (διοτι δεν ειναι σωστό εσύ να εχεις το όνομά σου εδώ και εγω να υπογραφω ως anonymos..)

    Σχολιάστε
  • Μάιος 3, 2012, 10:49 μμ
    Permalink

    Πολύ ωραίο το άρθρο, πολύ ωραία και τα σχόλια και το μοίρασμα των εμπειριών…
    Η πραγματικότητα όμως όπως εγώ την διαπιστώνω είναι ότι υπάρχουν τα 2 άκρα εκεί έξω. Δηλαδή, είτε τα εντελώς κολλημένα και συνήθως ψυχαναγκαστικά άτομα που ελκύονται από την Εκκλησία και όλοι μας έχουμε δεί στους χώρους της (π.χ. δεν θα σε φιλήσω σήμερα είναι Παρασκευή !!!), είτε όλοι οι άλλοι που θεωρούν φυσικό τρόπο του σχετίζεσθαι το να έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις με το καλημέρα και φυσικά ούτε λόγος για γάμο.
    Δυστυχώς παρότι αδιαμφισβήτητα πιστεύω και πάντα υποστήριζα ανοιχτά με τις πράξεις μου και όχι τα λόγια μου τις διδαχές περί γάμου και σχέσεων διαπιστώνω ότι στην σημερινή κατάσταση που όλο και πιο φτωχή πνευματικά γίνεται είναι ανέφικτο σχεδόν να εφαρμοστούν.
    Ένα από αυτά που με κάνει να μην απογοητεύομαι (και γι’αυτό το μοιράζομαι μαζί σας) είναι ότι έχω παράδειγμα ενός κοντινού μου συγγενικού προσώπου που αν και το παιδί δεν ήταν από τον περίφημο χώρο της Εκκλησίας παντρέυτηκαν ακριβώς όπως θέλει η πίστη μας, είναι σήμερα πολύ ευτυχισμένοι και ο ίδιος έγινε καλύτερος Χριστιανός από πολλούς που μεγάλωσαν μέσα στην Εκκλησία…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 5, 2012, 6:28 μμ
    Permalink

    Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ βρήκα τη γυναίκα που θέλω, όμως αυτή είναι πολύ διστακτική, ή δεν ξέρω. Την ξέρω ένα χρόνο και μένουμε μαζί, όμως λέει ότι θέλει χρόνο ακόμα, για να αποφασίσει. Εγώ επιμένω και προσπαθώ να της δείξω ότι την έχω διαλέξει και την αγαπώ όσο τίποτα άλλο (ίσως το ίδιο με την κόρη μου από τον προηγούμενο γάμο)….Η ίδια είναι χωρισμένη, με ένα γιο, και εκτός από τον άντρα της δεν γνώρισε κανέναν άλλο…είναι πολύ δύσκολο για μένα να έχω τόση υπομονή, καμιά φορά απελπίζομαι, όμως τί να κάνω που θέλω αυτήν και καμία άλλη;;;Πόσο βοηθά η προσευχή για να κερδίσεις την αγάπη ενός άλλου;

    Σχολιάστε
  • Μάιος 5, 2012, 10:20 μμ
    Permalink

    εχω την εντύπωση Διαβατη ότι η προσευχή σε βοηθάει όχι να κερδίσεις αγάπη , αλλά να δωσεις αγάπη, να αποκτήσεις υπομονή, και να χαρίσεις ελευθερία στον αλλόν. Τα προυγούμενα ίσως εχουν σαν αποτέλεσμα τελικά να σε αγαπήσει και ο άλλος.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 6, 2012, 12:06 μμ
    Permalink

    Καθόλου δεν βοηθά η προσευχή – ο ρεαλισμός βοηθά. Η γυναίκα, ως θέλει ένα αρσενικό που να μην χρειάζεται ψυχολογικά δεκανίκια και να μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2012, 7:32 μμ
    Permalink

    ΧΑΙΡΕΤΕ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΟΛΟΥΣ….
    ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ Κ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ «LEVIATHAN» ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ »ΤΙΤΑΝΙΟΜΕΓΙΣΤΟ» ΛΑΘΟΣ…..
    ΦΥΣΙΚΑ Κ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….
    Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ……
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ….

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2012, 10:41 μμ
    Permalink

    Να ζήσετε A-Ω! Κάθε ευλογία Θεού να έχετε και ομόνοια πάντα ανάμεσά σας!

    Πώς ακριβώς άλλαξε τη ζωή σου η προσευχή; Αν δεν είναι μεγάλη αδιακρισία να ρωτάω.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 12, 2012, 9:03 μμ
    Permalink

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟ…
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΤΥΧΕ…ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ…
    ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ…ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ..

    Σχολιάστε
  • Μάιος 13, 2012, 7:41 μμ
    Permalink

    ΜΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΠΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΑΙΑ.ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΞΑΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ.ΠΕΡΕΣΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΓΕΜΑΤΗ,ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΑΞΙΑ….ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.ΕΓΙΝΑ ΘΕΙΑ…..,ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ….,ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΖΕΥΓΑΡΙ.ΕΧΩ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΤΗΧΙΑ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…( ΑΝΤΕ….ΜΗ ΤΟ ΚΡΥΒΩ….ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΧΡΥΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ…..ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΡΑ……,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ).ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΤΟΙΜΗ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.Η΄ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…,ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΗΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΣ…ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΑΚΥΡΟ ΧΡΟΝΟ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΟΠΟΤΕ,ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,Η΄ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΑΙΡΙ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΖΥΓΙΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ».ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,…ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ….ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ..»…ΑΥΤΗ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ»!!! ΕΛΕΟΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΗΝ?ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ?ΤΗΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΧΑ…ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ.ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ.ΒΑΛΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ,ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ..

    Σχολιάστε
  • Μάιος 21, 2012, 10:43 μμ
    Permalink

    Α-Ω!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 9 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.ΟΜΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 22, 2012, 2:47 μμ
    Permalink

    Ετσι και εγω,δυστηχως εχω προσπαθησει πολλες φορες με την προσευχη του Αγιου Ιουδα του Θαδαιουν τιποτα και ειλικρινα εχω κουραστει και εχω μερικους μηνες να προσευχηθω ας ειναι οπως επιθυμει ο κυριος εμεις δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα ευχομαι σε ολους μας να βρουμε αυτο που επιθυμουμε…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 22, 2012, 3:50 μμ
    Permalink

    SIA, με αφορμή τον λόγο σου… «ευχομαι σε ολους μας να βρουμε αυτο που επιθυμουμε…», επιθύμησα να γράψω κάτι επί του θέματος. Για εσένα, γιά εμένα, γιά όλους μας…

    Ειμαστε σίγουροι ότι αυτό που επιθυμούμε και πιστεύουμε ότι έτσι θα βρούμε την ευτυχία μας, θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και όχι το αντίθετο;

    Μήπως γι’ αυτό τον λόγο δεν εκπληρώνει τις επιθυμίες μας ο Θεός δια πρεσβείων των Αγίων Του που οπωσδήποτε ακούνε τις προσευχές μας;

    Είναι καλύτερα να μη ζητάμε να βρούμε σύντροφο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά τον εαυτό μας. Διότι αν βρούμε τον εαυτό μας, βρήκαμε τα πάντα, όλα αυτά που θα μας κάνουν διαρκώς και αυξανώμενα, ευτυχισμένους!

    Αν βρούμε τον εαυτό μας, στο Πρόσωπο του Χριστού….

    Η δύναμη της επιθυμίας, μόνο για αυτό τον λόγο μας δώθηκε, γιά την ευτυχία μας!

    Με την ατελείωτη απόλαυση του ίδιου του εαυτού μας!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 22, 2012, 7:20 μμ
    Permalink

    Ισως εχεις δικιο με αυτο που λες Ιωαννη αλλα και η μοναξια ειναι δυσκολο να την ζεις και οταν ειδικα τα χρονια περνουν εχεις την αναγκη ενος συντροφου αλλα και το να αποκτησεις οικογενεια…Απο την αλλη δεν ειναι ολοι για οικογενεια και ο θεος ξερει καλα σε ποιους δινει ανθρωπους σωστους ωστε να την αποκτησησουν και σε αλλους οχι ισως αυτοι να εχουν την δυνατοτητα στο να αντεχουν την μοναξια…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 22, 2012, 9:09 μμ
    Permalink

    Αγαπητή SIA, μου αρέσει πολύ το σκεπτικό σου διότι εκφράζει την αλήθεια.

    Είμαι άνθρωπος που έχω γνωρίσει με πολύ σκληρό τρόπο την μοναξιά και μπορώ να σε νιώσω.

    Στην αρχή την έβλεπα σαν εχθρό, σαν έναν ανεπιθύμιτο βάναυσο και τυρρανικό σύντροφο στη ζωή μου και προσπάθησα να απαλλαχτώ απ΄αυτόν, με διάφορους τρόπους, που λίγο-πολλή είναι γνωστοί σε όλους μας και είναι περιττό να αναφερθούν εδώ.

    Στήν πορεία όμως, όταν ένιωσα και κατανόησα ότι ήταν θέλημα Θεού να μείνω μόνος με τον εαυτό μου, το δέχτηκα με όλη μου την καρδιά, με απόλυτη εμπιστοσύνη σε Εκείνον που οπωσδήποτε θέλει την ευτυχία μας.

    Στήν πορεία, άμεσα θα έλεγα, η μοναξιά μου έπερνε σταδιακά άλλη μορφή, μεταμορφωνόταν από εχθρό σε φίλο, από ανεπιθύμιτο, βάναυσο και τυρρανικό σύντροφο, σε έναν εξαιρετικά επιθυμιτό, γλυκύτατο και τρυφερό γεμάτο κατανόηση σύντροφο!

    Και τότε αντιλήφθηκα αγαπητή μου, ότι η ο ανεπιθύμιτος, βάναυσος και τυρρανικός σύντροφός μου, ήταν ό ίδιος μου ο εαυτός και ότι ο γλυκυτάτος, εξαιρετικά επιθυμιτός είναι Εκείνος που με αγαπά άπειρα πιό πόλυ απ΄ότι εγώ τον εαυτό μου….

    Τι σημασία έχει κι βρείς έναν σύντροφο στη ζωή σου, έστω και τον καλύτερο, και είναι εξαρτημένη η χαρά σου, η ευτυχία σου και γενικά η ύπαρξή απ’ αυτόν; ή κάτι άλλο που σήμερα το έχεις και αύριο το χάνεις;;

    Τον Χριστοποιημένο εαυτό σου καλή μου, δεν θα τον χάσεις ποτέ! Ούτε και ο θάνατος θα μπορέσει να στόν πάρει…

    Δεν παντρευώμαστε γιά να πάρουμε καλή μου, αλλά να δώσουμε δίχως να χάσουμε,…τον εαυτό μας!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 23, 2012, 12:07 μμ
    Permalink

    Το εχεις φιλοσοφησει το θεμα φιλε Ιωαννη αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφονησω με το σκεπτικο σου.Οι αποτυχιες στην ζωη ειναι αρκετες αλλα η θρησκεια μας δεν επιτρεπει να λεμε το ρητο τυχερο ηταν αλλα συν αθηνα και χειρα κινει δοκιμαζομαστε αλλα πρεπει να κανουμε τις προσπαθειες μας και οτι πει ο θεος.Αποδεχομαστε αυτα που μας ερχονται αλλαπρεπει να προσπαθουμε για το καλυτερο με τη θεληση ολα γινονται.θα συμβιβαστεις με καποιες καταστασεις οταν εχεις εξαντλησει τις προσπαθειες σου και οταν νιωσεις οτι αυτο γινεται ψυχοφθορο.
    Σημασια δεν εχει ποσες φορες πεφτεις αλλα ποσες φορες στεκεσαι στα ποδια σου…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 23, 2012, 12:41 μμ
    Permalink

    @SIA, Συμφωνώ και επαυξάνω. «Σημασία δεν έχει πόσες φορές πέφτεις, αλλά πόσες φορές στέκεσαι στα πόδια σου»…και αν δεν καταφέρουμε με ανδρεία και τόλμη, με τη χάρη του Θεού, να ξεπεράσουμε την παραλυσία μας, πάντα ανάπηροι θα είμαστε.

    Δεν συμβιβαζώμαστε με έναν παράλυτο εαυτό SIA!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 23, 2012, 11:15 μμ
    Permalink

    ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ….,ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?…ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΣΤΟ 290 ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΡΩΤΑΣ «ΤΙ σημασία έχει κι βρείς έναν σύντροφο στη ζωή σου, έστω και τον καλύτερο, και είναι εξαρτημένη η χαρά σου, η ευτυχία σου και γενικά η ύπαρξή απ’ αυτόν; ή κάτι άλλο που σήμερα το έχεις και αύριο το χάνεις;;».
    ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ.ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.Η ΕΥΤΗΧΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ…. ( ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ..),
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ,ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΚΛΠ…ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ,ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΤΗΧΙΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΛΥΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΙΡΙ?
    ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΕΥΘΕΩΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ » ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ? ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΟΥΦΕΤΑ?ΑΝΤΕ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…. ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ!!!! Η ΤΑΔΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ….ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕ…ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ…ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ.., ΤΟΤΕ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ…,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΕΙ….,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ «ΚΥΛΑΝΕ» ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ…
    ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ…,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ…ΚΛΠ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΜΟΝΟΣ?ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ?
    ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΡΕΥΤΕΙΣ….ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,Η ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΜΟΥ….,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ…..Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ…ΠΑΛΕΥΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 32 ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΗΤΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΡΝΑΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 35….ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ…..ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ….ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ?…ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ.ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΩΡΟ.ΜΗ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΠ….
    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ….ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 30 ΣΚΕΦΤΗΚΑ!ΜΕΤΑ ΤΑ 32 Η ΜΗΤΡΑ ΓΕΡΝΑΕΙ?ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΑ ΣΤΑ 32?…ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΡΥΤΙΔΑ!!!ΕΧΩ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ…Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ….ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ…,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
    ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ….ΧΜ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΛΙΚΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΘΕΩΡΩ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ?ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?ΜΑΣ «ΞΕΨΥΡΙΖΟΥΝ».ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ….,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ ΚΛΠ.ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΗΤΡΑΣ ΚΛΠ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ «ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ 32 ΕΤΩΝ….».ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ?ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΙΜΕΣ ΤΟΤΕ.ΑΝ ΤΟΤΡΕΝΟ ΧΑΘΕΙ…ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΜΗΤΕΡΑ ΟΤΑΝ » ΕΠΡΕΠΕ»…ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
    ΖΩ ΜΕ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ¨» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟ?ΓΙΑΤΙ??????? » ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΑΩ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ?ΟΤΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ..ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?
    ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.Ο ΛΟΓΟΣ? ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ….ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ?ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ?…!!!! ΕΠΙΑΣΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΛΠ..
    ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ…ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙ?ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ,Η ΤΥΧΗ,ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ?>ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    Η SIA ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ,ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.ΤΟΣΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΕΛΞΗ,ΚΑΤΙ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΛΠ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.Η ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ,ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ «ΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ? ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ….ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ…..ΑΥΤΟ…..ΑΥΤΟ……».ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ?ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ?Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ? ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ?ΑΥΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ «ΠΝΙΞΕΙΣ»?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 1:00 πμ
    Permalink

    Γειά σου Κικί. Ευχαρίστως να σου απαντήσω κατά δύναμη στα ερωτήματά σου.

    Πρώτα θέλω να σου πώ μερικά για εμένα. Οτι δεν είμαι κανένας ιδικός επιστήμονας, ούτε ψυχολόγος, κοινωνιολόγος ή κληρικός, αλλά ένας απλός άνθρωπος μέσα απο τον κόσμο που ζείς και εσύ. Πάμε λοιπόν και ο Θεός βοηθός…

    Βασικά να μιλήσουμε πρώτα για το αυτό που γράφεις στην αρχή, ότι ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ.

    Η διαφορά του φύλου δεν παίζει κανέναν ρόλο για να κατανοήσει ένας άνδρας μία γυναίκα. Θα αναρωτηθείς, πως είναι δυνατόν, τι στιγμή που έχουμε διαφορετική σωματική μορφή, λειτουργίες και κοινωνική θέση και κατά συνέπεια διαφορετική ψυχολογία;

    Μπορεί να έχουμε όλες αυτές τις διαφορές και διαφορετική ψυχολογία, αλλά έχουμε την ίδια ψυχοσύνθεση. Αν όμως ένας άνδρας γνωρίζει την ψυχή του, γνωρίζει και αυτή της γυναίκας, οποιαδήποτες γυναίκας!
    Εδώ ισχύει αυτό του Απόστολου Παύλου «ουκ ένι άρσεν και θήλυ πάντες γαρ υμείς είς εστέ εν Χριστώ Ιησού». Aν ο άνδρας δεν φτάσει σ΄αυτό το πνευματικό επίπεδο, δεν είναι άνδρας αλλά ομοίωμα άνδρα.

    Πώς λοιπόν ένας άνδρας θα μπορέσει να κατανοήσει μία γυναίκα, όταν δεν έχει κατανοήσει ακόμα τον εαυτό του; Πώς θα σε κάνει ένας τέτοιος άνδρας, διαρκώς και πλήρες ευτυχισμένη τί στιγμή που λειτουργεί, λίγο- πολύ, μόνο με τα άλογα ζωώδη ένστικτα και τα πάθη του;

    Πάμε τώρα εδώ ,…»ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΛΥΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΙΡΙ?» Και βέβαια είναι χαρές αυτά. Δεν θα σου πω για μένα εδώ παραπάνω, είμαι άλλη περίπτωση.

    H γυναίκα δημιουργήθηκε από την πλευρά του άνδρα, είναι εντελως φυσικό τα δύο φύλα να αναζητούν την ένωσή τους και να γίνουν δημιουργοί και άλλων προσώπων, κατά τό παράδειγμα του Δημιουργού τους.

    Αν ο άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, δεν έχει ενωθεί με τον Θεό, η σχέση του γάμου τους, η ένωση του άνδρα και της γυναίκας και η δημιουργία τέκνων είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Ήτε χωρίσουν, ήτε μείνουν μέχρι θανάτου μαζί έχωντας και όλα τα καλά του κόσμου!

    Σε έναν γάμο Κικί, δεν παίζει ρόλο τί είναι ό άλλος, αλλά τι είσαι εσύ.

    Είσαι συνειδητά ενωμένη με τον Χριστό; Οπωσδήποτε τότε, αφού επιθυμείς τον γάμο, θα έρθει ένας άνδρας στη ζωή σου, που ίσως να μη είναι ενωμένος με το Θεό, αλλά θα είναι κατάλληλος να ενωθεί. Και τότε όχι μόνο αυτές τις χαρές που επιθυμείς θα έχεις, αλλά και άλλες που δεν περιγράφονται!

    Πάμε τώρα εδώ «ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ..ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?»

    Δέν θα άκουγα και δεν θα έδινα απολογία σε κανέναν Κικί!Διότι όλοι αυτοί στην ουσία δεν τους ενδιαφέρει η αποκατάστασή σου, αλλά τους μεν οι δικές τους επιθυμίες και στούς δε ή ικανοποίηση της κρυφής κακίας τους!

    Τη στιγμή που δεν υπάρχει άνδρας, που μπορεί να σου προσφέρει αυτό που αξίζεις και σου πρέπει, βρές πρώτα τον εαυτό σου Κικί, ως Γυναίκα σε όλο το Μεγαλείο της στό Πρόσωπο του Χριστού, τον Τέλειο Άνδρα και όλα τ’ άλλα θα έρθούν από μόνο τους!

    Δεν πειράζει καθόλου αν βρίσκεσαι σε κάποια όρια ηλικίας για γάμο και τα τοιαύτα. Δεν χάθηκε τίποτα.

    Θα τα πάρεις όλα μαζί σε εξαιρετική ποιότητα και θα αναπληρώσουν όλο το κενό με το παραπάνω!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 11:16 πμ
    Permalink

    Κική
    κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ όλη σου την ψυχολογία διότι είμαι γυναίκα.

    Καταλαβαίνω ΤΕΛΕΙΑ, τι σημαίνει να νιώθεις ότι χτυπάει το βιολογικό σου ρολόι, ότι πέρασες τα 29 και ακόμα είσαι ανύπανδρη.

    Είναι μεγάλη ΟΔΥΝΗ και ΜΟΝΟ μια γυναίκα που βίωσε έστω και λίγο αυτό το χτύπημα του βιολογικού ρολογιού, ΜΠΟΡΕΙ να σε νιώσει.

    Οι άντρες ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ επί του θέματος να νιώσουν γυναίκα.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ -με την καμία- τον πόνο ΓΥΝΑΙΚΑΣ, οι περισσότεροι
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
    ΚΑΙ Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ ΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
    με την καμία
    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΟΤΑΝ Η Δ Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΓΓΑΜΟΙ , ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ.

    Δεν χτυπάνε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καμπανάκια σε αυτούς.

    Ένας άνδρας μπορεί και εξήντα και ογδόντα ετών να γίνει βιολογικός πατέρας, ΑΡΚΕΙ να διαθέτει -συγκριτικά με τη γυναίκα- ένα ΓΕΜΑΤΟ πορτοφόλι…..

    (αυτή ειναι η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΔΕΜΙΑ ερωτεύεται άνεργο ή φτωχόν την σήμερον ας είναι καλά η Τηλεόραση που φτιάχνει τα ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ…)

    …..ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, τότε ΠΟΛΛΕΣ θα βρεθούν που θα ενδιαφερθούν για τη «γοητεία» του για το «χιούμορ » για την «προσωπικότητά «του και λοιπά του …»χαρίσματα».

    ΑΛΙΜΟΝΟ στον άντρα τον άνεργο, το φτωχό, αυτόν, ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ, ας είναι και 35 χρονώ, ας είναι και πιο γόης από τους γόητες, στην εμφάνιση.

    Εμείς οι γυναίκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ, βιολογικά, είμαστε ΠΟΛΥ περιορισμένες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

    Με μια πείρα που μου δίνουν διάφορες γνωριμίες με ζευγάρια,
    θα σε συμβούλευα να αποταθείς για βοήθεια σε πνευματικό ΝΟΡΜΑΛ (υπάρχουν και νορμάλ, πολύ κοινωνικοί πνευματικοί, μη σου φαίνεται παράξενο) που να γνωρίζει κόσμο, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ υποψήφιο νυμφίο, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για σενα, να σου συστήσει.

    Αν ο πνευματικός μπορεί να σε βοηθήσει, καλώς.

    Αν δεν μπορεί, θα ήταν βοηθητικό νομίζω να πας σε γραφείο ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ υπάρχουν πολλά καλά οργανωμένα και με εμπειρία, τα οποία θα σε διευκολύνουν σε αυτό το ψάξιμο.

    Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

    Σε φιλώ και σου εύχομαι να λύσεις το πρόβλημά σου και με τη βοήθεια του Μεγάλου Αρχάγγελου του Μιχαήλ του Μανταμάδου που ΑΚΟΥΕΙ όλες τις προσευχές μας…

    «ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ! »

    🙂

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 1:14 μμ
    Permalink

    Πω πω ΚΙΚΗ, αν εξαιρέσεις τη γυναικεία πλευρά του θέματος (όπως την αναλύεις στο μήνυμα σου 293) ο τρόπος που σκέφτεσαι και αυτά που περνάς μου θυμίζουν τον εαυτό μου. Ακριβώς τα ίδια περνώ…Τελικά δεν είμαι ο μόνος που τα βλέπω κουρασμένα τα πράγματα σε αυτό το ζήτημα…Σε ευχαριστώ

    Μάκης

    Άλκηστη ευχομαι ο Αρχαγγελος Μιχαήλ να μας βοηθήσει όλους γιατι τελικά η μοναξιά βαράει κόκκινο (και όπως λεει ένα τραγουδι μεταξύ άλλων «μια παγιδα είναι το τσιγάρο και η άλλη η μοναξιά που μας κάνει πάντα να πιστεύουμε πολλά»)

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 2:03 μμ
    Permalink

    Μοναξιά δεν είναι να είσαι μόνος σου, μοναξιά είναι να λείπει ο εαυτός σου!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 4:16 μμ
    Permalink

    Μοναξιά
    είναι να μην έχεις ένα αγαπημένο ΣΩΜΑ, να αγκαλιάσεις δίπλα σου στο κρεβάτι, και να κοιμάσει αγκαλιά με το σκύλο σου, επειδή ο σκύλος είναι το μόνο ΖΩΝΤΑΝΟ…

    (όχι ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, χαχα..) …. πλάσμα, μετά τη φουκαριάρα τη μάνα σου, που σε αγαπάει απροϋπόθετα και ΠΙΣΤΑ σε τούτο τον κόσμο το μάταιο.
    Αυτό είναι για μένα μοναξιά.
    Οταν λείπει το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.
    ……………………………………
    Μάκη, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, νομίζω ότι

    ο ΣΤυλιανός

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ SITE ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΩ.

    ΣΤΥΛΙΑΝΕ,

    ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ.

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ…ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 24, 2012, 5:18 μμ
    Permalink

    😉
    Ευχαριστώ για την εμψύχωση Ιωάννη.
    Δεν ήταν σχήμα λόγου η κουβέντα μου.
    ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ από αληθινή εμπειρία…

    Βλεπεις δεν είμαστε μονο-φυσίτες οι χριστιανοί.
    Δεν είμαστε μόνο ψυχή.
    Θέλει ΤΡΟΦΗ και το σώμα μας.

    Και τα δυο αρμονικά πρέπει να τα γιατροπορεύουμε , ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ(ακατανόητη πρακτική αυτή για τους άθεους και απιστους)
    όσο βαστάει ο επίγειος χρόνος μας, με ένα προβάδισμα, βέβαια στα της ψυχής, αλλά ΚΑΙ το ΣΩΜΑ το ανθρώπινο που σιγά σιγά θα το μεταλλάξουμε σε ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ, ΘΕΙΟ…..και το ΣΩΜΑ…η έλλειψή του λέω, ως αίσθηση ΑΦΗΣ, είναι εξαιρετικά οδυνηρή ώρες ώρες…

    Ας κάνουμε και προσευχή…

    Γινονται ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ με την προσευχή.
    Πάλι δεν το λέω θεωρητικά.
    Τα έχω δει αυτά τα θαύματα.

    Τα έχω ΖΉΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ χριστιανούς , τίμιους με τον αγώνα τους, ανθρώπους.

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Θεέ μου δώσε μου γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν' αλλάξω, θάρρος για να αλλάξω τα πράγματα που μπορώ και σοφία για να διακρίνω το ένα από το άλλο.
    - Anonymous
  • Αρέσει σε %d bloggers: