Μικρό αφιέρωμα στην Αγία Μαρίνα της Άνδρου (με προσθήκες)

Ακούστε 3 διηγήσεις – μαρτυρίες και δείτε 1 βίντεο για θαύματα που σχετίζονται με την Αγία Μαρίνα και το μοναστήρι της στην Άνδρο.

Αγία Μαρίνα

1. Το θαύμα της Αγίας Μαρίνας στον μικρό Ανδρέα από την Κύπρο

YouTube Preview Image agia_marina_thauma_andreas.mp3

2. Το θαύμα της Αγίας Μαρίνας στην κα. Ειρήνη Υφαντή

agia_marina_karkinos_pe912fm_opou_ghs_1.mp3 agia_marina_karkinos_pe912fm_opou_ghs_2.mp3

Οι παραπάνω ηχογραφήσεις είναι από την εκπομπή «Όπου γης» η οποία (εν έτει 2007) μεταδίδεται καθημερινά τα μεσάνυχτα στον ρ/φ σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM.

169 σκέψεις σχετικά με το “Μικρό αφιέρωμα στην Αγία Μαρίνα της Άνδρου (με προσθήκες)

  • Φεβρουάριος 23, 2009, 9:50 πμ
    Permalink

    Έχουμε την ευλογία της Αγίας Μαρίνα να έχουμε ένα από τους Πατέρες στην Κύπρο. Τον πάτερ Χερουβίμ. Θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 15, 2009, 10:02 πμ
    Permalink

    Γεια σας,
    Είμαι από Κύπρο και τον Αύγουστο θέλω να επισκεφθώ την Αγία Μαρίνα της Άνδρου με την οικογένεια μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσαμε από την Πάρο με κάποιο δελφίνι να μεταβούμε στην Άνδρο ή θα ήταν πιο εύκολο να πάμε από την Ραφήνα; Επίσης θα μπορούμε να πάμε για προσκύνημα στην Τήνο την ίδια ημέρα ή πρέπει άλλη μέρα πάλι φεύγοντας από την Πάρο. Υπάρχουν δελφίνια συνεχώς στα λιμάνι ή θα πρέπει να γίνει κράτηση προηγουμένως;
    Ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • Αύγουστος 25, 2009, 6:17 μμ
    Permalink

    Γεια σας!Ημουνα 6-7 χρονων οταν μου φανερωθηκε η Αγια Μαρινα ..με χαιδεψε και απλα μου ειπε ¨»Μη φοβασε ειμαι η Αγια Μαρινα».Οποτε την χρειαστω ειναι κοντα μου…Αντρεας -Κυπρος

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 9, 2009, 6:20 μμ
    Permalink

    γεια σασ ειμαι απο κυπρο ειχα και εγω ενα μικρο θαυμα πρην απο ενα χρονο εχασα το μωρο μου οταν ειμουν 2 μηνον και με εφαλαν μεσα στο χειρουρχειο για αποξιση οταν κοιμηθικα ειδα μια κοπελα με τα κοκκινα και κρατουσε ενα μωρο και τησ ειπα που το περνησ πια εισαι και μου ειπεν ειμαι η μαρινα δεν ειναι καλο και θα σου φερω αλλο και απο τοτε περιμενω και μωρο και να παω στη ανδρο και κατι γινετε και θεν παω αλλα τωρα ειπα θα παω τελοσ του μηνα πρωτα ο θεοσ περιμενω με ανυπομονυσια.

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 18, 2009, 7:58 μμ
    Permalink

    Με λένε Νικόλα είμαι από Κύπρο και αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας εδώ και 13 χρόνια … παρακαλώ συνεχώς για ένα θαύμα … και ακόμα ελπίζω … πως μπορώ να ζητήσω από τους πατέρες στην μονή της Αγιάς Μαρίνας να κάνουν παράκληση και για μένα…; Φαντάζομαι δεν έχουν κάποια διευθυνση email ετσί; Το τηλέφωνο που έχετε δώσει λένε κάποιοι φίλοι ότι δεν απαντάει…

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 18, 2009, 11:13 μμ
    Permalink

    Νικολα , γεια σου.

    Έχεις πάει ποτέ στη Μονή του Μαχαίρα? αν θες,να πας και να μιλήσεις με τον Πάτερ Επιφάνειο. Στη Κύπρο έχουμε ακόμα τον Γέροντα Αθανάσιο της Μόνης του Μαυροβούνιο, Τον Πάτερ Αθανασιο της Λεμεσού, Τον Πάτερ Βαρνάβα τον Τριμυθοντας(22527000).
    Αυτοί οι πατερες μπορουν να σε στηριξουν.
    Η Αγαπη είναι θεραπευτικό μέσο…

    Η Παναγία μαζί σου, εύχομαι να γίνεις καλά. Και να βρεις και πνευματική στήριξη

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 19, 2009, 9:55 πμ
    Permalink

    Νικόλα, είμαι και εγώ που την κύπρο (τώρα όμως είμαι πάτρα) . Αν θες στείλε μου ενα email στο pstephanou@gmail.com να ‘μιλήσουμε’ σε πιό κλειστο κύκλο. Έχω κάτι να σου πώ.

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 19, 2009, 10:01 πμ
    Permalink

    Άντρη, ο Νικόλας (νούμερο 23 – Νοεμβρίου 6, 2007 ) δίνει μία αρκετά αναλυτική αναφορά για το πώς θα πάς στην μονή

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 19, 2009, 10:07 πμ
    Permalink

    Επίσης, η παναγιά η Αμιρού (διότι θεραπεύθηκε η κόρη ενος εμίρη αν θυμάμε καλά και ο εμίρης έκτισε το μοναστήρι προς ως ευχαριστία) είναι πάρα πολυ κοντά στο χωριό Αψιού της επαρχίας Λεμεσού. Το χωρίο είναι νομίζω 20 λεπτά από τον Αγρό. Αν θυμάμε καλά (πήγα το καλοκαίρι) η Παναγιά είναι αμέσως ΜΕΤΑ το χωρίο και έχει ταμπέλα που στρίβεις. Για τους έχοντες προβλήματα πιστεύω πως αν μιλήσει με οποιαδήποτε από τις μοναχές (που μάλλον θα σας στείλουν στην ηγουμένη) θα βρει λιμάνι για τον πόνο του.

    Σχολιάστε
  • Δεκέμβριος 16, 2009, 3:30 μμ
    Permalink

    Καλημέρα σας ,
    εντελως τυχαία μπηκα σε αύτο το site και διαβασα για την αγία Μαρίνα και για τα θαύματα που έχει κανεί και ότι είναι αγία των παιδίων.Ημουν στην Ανδρο πριν δύο χρόνια και δεν πήγα γιατί δεν γνωρίζα και δεν μας είπε και κανείς τιποτα για την αγία Μαρινα. Εχουμε οικογενειακος παρά πολλα προβλημματα υγείας.Εγω έχω κανείς δύο προσπαθείες εξωσωματική αποτυχιμένες.και τον φεβρουαρίο θα ξανακανω προσπαθεία. Το παιδακι της αδελφή σου η χριστινούλα μας είναι 8 χρόνων και έχει υπερκινητικοτητα και διασπαση προσοχης και νοητικη καθυστερηση .Ο γαμπρος μου είναι ανεργος και έχουμε σηκωσει τα χερια ψήλα με όλα τα προβλημματα τα οποία αντιμετωπιζούμε σαν οικογενεια. Παρακαλώ την αγία Μαρίνα να μας βοηθηση και εμένα αλλα και την ανυψια μου την χριστινουλα που το παιδάκι υποφέρει . Ας μας βοηθησει γιατί είνια τοσα πολλα τα βασανα που δεν μπορούμε να τα αντεξούμε

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 7, 2010, 9:34 πμ
    Permalink

    Λίτσα,

    Εγώ μένω στην Ανδρο και πηγαίνω τακτικότατα-σχεδόν καθημερινά στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας. Να έχεις πίστη στην Αγία . Εγώ θα δώσω στους πατέρες το όνομά σου για σε βάλουν στο σαραντάημερο (κάνουν ολοχρονίς σαραντάημερα, καθόσον ο Γέροντας Κυπριανός είναι αγιορείτης).
    Ο ίδιος ο Γέροντάς μας Κυπριανός μας λέει ότι η Αγία είναι πολύ κοινωνική και έρχεται κοντά μας σε κάθε προσευχή μας.

    Προσεύχου και μη φοβάσαι . Η Αγία είναι κοντά σου

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 9, 2010, 8:06 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα σας,
    Επισκέφτηκα στις 17 Ιουλίου 2009 το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας και αισθάνθηκα απέραντη ηρεμία και γαλήνη. Έχω πολύ σοβαρά προβλήματα και η μόνη μου ελπίδα είναι πια ο Θεός. Ελπίζω βαθιά ότι η Αγία Μαρίνα, που είναι η Αγία των παιδιών, θα κάνει το θαύμα της και σε μένα, όπως το έκανε και παλαιότερα στούς γονείς μου. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω στο μαναστήρι τώρα τον χειμώνα, αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς το μοναστήρι είναι ανοιχτό και που μπορώ να μείνω για ένα-δύο βράδυα. Στην προηγούμενη επίσκεψή μου έμεινα στο μοναστήρι αλλά ίσως τώρα είναι δύσκολο. Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμα μου και ευελπιστώ στην απάντησή σας

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 10, 2010, 9:55 μμ
    Permalink

    Μπήκα κι εγώ τυχαία σ΄αυτό το μπλόκ και συγκινήθηκα πολύ…δεν έχω πάει στην Ανδρο και ούτε έχω ακούσει ποτέ για το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας.Όμως πιστεύω πολύ στη χάρη της.Υπάρχει στην Κρήτη στο χωριό Βόνη Ηρακλείου ένα μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας όπου συρρέει πολύς κόσμος στη χάρη της,διότι η Αγία είναι πολύ θαυματουργή….Από μικρό παιδί,τώρα είμαι πενήντα έξι,πήγαινα με τη μαμά μου,κι αυτή με τους γονείς της και τώρα ακόμη υπάρχει κοσμοπλημμύρα στην χάρη της…..γίνεται βέβαια εμποροπανήγυρης……άσχετο βέβαια με την πίστη στην Αγία.Αντιμετωπίζω κι εγώ πολλά προβλήματα με τα παιδιά μου,λόγω ανεργίας,και σας ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν οι Αγιοι που ακούν τις προσευχές μας και μας βοηθούν…..Μακάρι να μπορέσω να επισκεφθώ την Ανδρο και το μοναστήρι…..

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 19, 2010, 7:09 μμ
    Permalink

    Eυαγγελία,

    Το μοναστήρι πάντα έχει την πόρτα του ανοιχτή, και ο Γέροντας Κυπριανός μια μεγάλη καρδιά για να χωρέσει τον πόνο όλου του κόσμου. Επίσης, ο πατέρας Χερουβείμ και ο πατήρ Φιλάρετος με χαρά εξυπηρετούν τους προσκυνητές. Μπορείς, εφόσον επικοινωνήσεις με τους πατέρες, να φιλοξενηθείς και το χειμώνα στο μοναστήρι. Το τηλέφωνό τους είναι 2282024074 και 2282024979.

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 29, 2010, 8:28 μμ
    Permalink

    #61 Κυρια Λιτσα
    Ονομαζομαι Κων/να διαμενω στην Νεα Υορκη
    σας παρακαλω πολυ αν θελετε δωστε το ονομα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στον γεροντα Κυπριανο να προσευχηθη στην Αγια Μαρινα, το παληκαρι αυτο ειναι πλανεμενο απο δυνατη μαγεια , δεν θελουμε να καταφυγουμε σε αλλα μεσα , αλλα στην βοηθεια της αγιας, μεσω των προσευχων του γεροντος ,οσο κι αν εμεις προσευχομεθα , σε τετοιες περιπτωσεις,δεν εχομε απηχηση, οσο η προσευχη του γεροντος στο πνευματικο επιπεδο του.

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 29, 2010, 8:45 μμ
    Permalink

    Συγνωμη εκανα λαθος,Το, αιτημα μου ειναι προς την κυρια, απαντηση#61Μοναστηριακή – Ιανουαρίου 7, 2010
    Ευχαριστω
    Κ .

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 17, 2010, 6:25 μμ
    Permalink

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΜΟΝΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ, ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ)

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 7, 2010, 5:36 μμ
    Permalink

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ. ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 15, 2010, 11:11 μμ
    Permalink

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ Ν ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 16, 2010, 7:10 πμ
    Permalink

    MARIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ+ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ…ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ…+ΑΜΗΝ

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 19, 2010, 12:20 μμ
    Permalink

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΑ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΩΡΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ.ΕΞΩΣΩΜΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΝΙΩΘΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΡΕΛΛΑΓΗΚΕ. ΑΥΤΟΣ 35 ΚΑΙ ΑΥΤΗ 50 ΕΓΓΛΕΖΟΚΥΠΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΕ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΓΙΣΑ.ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ.ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ.Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΝΔΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΣ.ΟΣΟ ΖΩ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ.

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 19, 2010, 12:34 μμ
    Permalink

    GEWRGIAAAAA…SEYXARISTW POLYYYYYYYYYYYY
    MOU THYMISES POSO THAYMATOURGH EINAI KAI H AGIA MARINA POU THN AGAPW POLY….NASAI KALA+FILIA STA EYLOGHMENA MWRA SOY+

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 19, 2010, 9:23 μμ
    Permalink

    φοβερη ιστορια!ΤΙ σου ειναι ο ανθρωπος! Ποτε μην πεις ποτε! Την Κυπραια την επνιξες?

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 20, 2010, 4:08 μμ
    Permalink

    KATERINH? AIKATERINH SE LENE H STHN KATERINH EISAI?
    POY XATHIKATE OOOOLOI???????????/GEWRGIA?????/MARINA?????/SALOOLD????????STELA?????????

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 20, 2010, 4:51 μμ
    Permalink

    καλη ερωτηση! Κατερινα με λενε αλλα δεν το δεχοταν το συστημα και ετσι το αλλαξα λιγο.Εσενα σε λενε Αγαπη η δινεις αγαπη η θελεις αγαπη?

    Σχολιάστε
  • Μάρτιος 21, 2010, 12:14 πμ
    Permalink

    AGAPH+
    Οτι απο τα τρια που αναφερει η Κατερινι κι αν ισχυει(να σε λενε, να δινεις, η να θελεις αγαπη), ρισκαρισέ το στην πραγματικη ζωη! Σ τα καναλια ενος ιστολογιου τα συναι σθηματα ειναι αερας.
    Εμενα προσωπικα μου εισαι πολυ συμπαθης στην προσπάθειά σου να προσελκυσεις το ενδια φερον αγνωστων σου ανθρωπων, ρισκαροντας ακομα και να σε χλευασουν. Σου βγαζω το καπελο! Μακαρι κι εγω να ρισκαρα ετσι για κατι που επιθυμω και ναχα γραμμενο ολο τον ντουνια για χαρη Του.
    Α ΛΛΑ ,πιστεψέ με ,στο διαδυκτιο κανεις δε μπορει να χορτασει την πεινα της καρδιας του. Ψαξε αλλιως χρυσε μου φιλε.
    Νιωθω και βλεπω πολλες φορες οτι η σκεψη σου παιρνει περιεργα μονοπατια κι ανυσηχω. Γι’αυτο σου λεω,ζητα βοηθεια απο ανθρωπους της πραγματικης ζωης.Κι οσο κιαν σου φαινεται ζουγκλα το εξω ,ΑΥΤΟ να το πεις σε καποιον που καταλαβαινει τους ανθρωπους που καποιο μπλοκαρισμα της ζωης τους τους αλλαξε τα φωτα και βλεπουν παντου εχθρους. Ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις βοηθεια αν ψαξεις πιοεξυπνα, γιατι εισαι και γατα…

    Φιλια και καληνυχτα!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 27, 2010, 8:16 πμ
    Permalink

    Θα ήθελα να μάθω πόσα είναι το ταξί απο το Γαύριο για το ξενοδοχείο Σάριζα για 4 άτομα. Ευχαριστώ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 27, 2010, 3:39 μμ
    Permalink

    //////////-ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ-

    Σχολιάστε
  • Ιούνιος 22, 2010, 1:13 μμ
    Permalink

    πραγματικα παιδια η ωρες δεν ειναι αρκετες για να διαβασει καποιος ολες τις ιστορίες. εγω ήμουν παντρεμένη 3 μήνες και είχα ανεξήγητες αιμορραγίες και αναγκάστηκε ο γιατρός μου να με κάνει απόξηση για να με θεραπεύσει αλλά και για να διαγνώσει τί είχα. στο χειρουργείο ήρθε η αναισθησιολόγος και μου συστήθηκε με το όνομα της, άντρη την έλεγαν. όλα πήγαν καλά με την απόξηση και διαγνώσθηκε ότι είχα πολύποδα στη μήτρα και το προλάβαμε σε θεραπεύσιμο στάδιο. τότε μας ρώτησε ο γιατρός αν θέλαμε να κάνουμε παιδί ή να προσέξουμε και εμείς του απαντήσαμε ότι για ενάμισι χρόνο δεν προσέχαμε αλλά δεν είχα μείνει έγκυος κι έτσι ξεκίνησαν οι προσπάθειες με τη βοήθεια και του γιατρού. είχα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και δεν είχα ωορρηξία κανονικά όπως όλες οι γυναίκες κι έτσι ήταν δύσκολο να κάνω παιδί. τότε ζήτησα τη βοήθεια της αγίας μαρίνας, της έταξα να της κάνω τη γιορτή και να βαφτίσω το παιδί μου σε εκκλησία της. ο άντρας μου μέχρι τότε δεν δεχόταν να τάξω και το όνομα. μετά από πολλές προσπάθειες 4 μηνών ο γιατρός εισηγήθηκε να μπώ στο χειρουργείο για λαπαροσκοπική αφαίρεση των κυστών από τις ωοθήκες. υπολόγιζε να με βάλει στο χειρουργείο 12 ιουλίου αλλά η κλινική δεν μπορούσε να παραχωρήσει χειρουργείο για μένα πριν τις 17 ιουλίου. όταν ήρθε η μέρα να πάω στο χειρουργείο ήρθε η αναισθησιολόγος να με δεί πριν μπω μέσα, και της είπα «α ναι είσαι η μαρίνα, να ζήσεις, γιορτάζεις σήμερα», και η κοπέλα μου απάντησε ότι από την πρώτη φορά μου συστήθηκε ώς άντρη και ότι μετά το χειρουργίο της απόξησης την αποκάλεσα μαρίνα στον ύπνο μου. δεν νομίζω αυτό να ήταν τυχαίο. μετά το έφεραν οι συγκυρίες και προγραμματίσαμε με τον άνδρα μου ταξίδι στην αθήνα με σκοπό να πάμε στην αγία μαρίνα στην άνδρο. στο αεροπλάνο ο άνδρας μου έβαλε το σταυρό του και ζήτησε τη βοήθεια της αγίας μαρίνας να πάμε και να επιστρέψουμε καλά και της έταξε το όνομα του πρώτου μας μωρού. αυτό που δεν ξέραμε ήταν ότι ήμουν ήδη έγκυος 2 εβδομάδων. την ημέρα που πήγαμε στην άνδρο ήταν η πρώτη μέρα που είχα τις πρώτες αναγούλες της εγκυμοσύνης. τώρα κάθομαι στον καναπέ και βλέπω τον γιο μου που κοιμάται. τον μαρίνο μου!!! γεννήθηκε στις 9 μαϊου υγιέστατος και θα βαφτιστεί στις 24 ιουλίου

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 1, 2010, 9:03 πμ
    Permalink

    πόσο θα ήθελα να γίνει και σε μας ένα θαύμα γιατί ο πατέρας μου είναι στο τελικό στάδιο του καρκίνου και είμαι απεγνωσμένη, προσευχόμαστε παντού αλλά όσο πάει και χειροτερεύει…. Αγιά Μαρίνα μου βοήθα μας!!!!

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 10, 2010, 6:32 μμ
    Permalink

    γεια σας ειμαι η μαρινα που εγραψα και πιο πανω και σας ειπα οτι εχασα ενα εμβρυο τελικα η αγια μαρινα βοηθησε και τωρα ειμαι ξανα εγκυος στον 3ο μήνα και το μωράκι μου πάει μια χαρά ελπίζω να βοηθήσει η αγία να πάει καλά ως το τέλος και να έχω μια καλή γέννα.

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 12, 2010, 9:08 μμ
    Permalink

    Γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β’, το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, ή μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αίδέσιος, πού ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία ή Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό. Όταν έγινε 15 χρονών, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι χριστιανή. Έκπληκτος αυτός απ’ αυτό πού άκουσε, με μίσος τη διέγραψε από παιδί του. Μετά από καιρό, έμαθε για τη Μαρίνα και ο έπαρχος Όλύμβριος, πού διέταξε να τη συλλάβουν για ανάκριση. Όταν την είδε μπροστά του, θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε να την πείσει με κάθε τρόπο να αρνηθεί το Χριστό και να γίνει σύζυγος του. Μάταια, όμως. Ή Μαρίνα σε κάθε προσπάθεια του Όλυμβρίου αντέτασσε τη φράση: «Είμαι χριστιανή». Τότε ο σκληρός έπαρχος διέταξε να την ξαπλώσουν στη γη, και την καταξέσχισε άσπλαχνα με ραβδιά τόσο, ώστε ή γη έγινε κόκκινη από το αίμα πού έτρεξε. Έπειτα, ενώ αιμορραγούσε, την κρέμασε για πολλή ώρα και μετά τη φυλάκισε. Όταν για δεύτερη φορά την εξέτασε και διαπίστωσε ότι ή πίστη της Μαρίνας ήταν αμετακίνητη στο Χριστό, την έκαψε με αναμμένες λαμπάδες. Άλλα οι πληγές της με θαύμα έκλεισαν, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί παρευρισκόμενοι να γίνουν χριστιανοί. Μπροστά σ’ αύτόν τον κίνδυνο ο έπαρχος τελικά αποκεφάλισε τη Μαρίνα, πού έτσι πήρε «τον αμαράντινον της δόξης στέφανον»1. Δηλαδή το άφθαρτο στεφάνι της αιώνιας δόξας.
    1. Α’ επιστολή Πέτρου, ε’ 4.
    +Απολυτίκιο. Ήχος πλ. α’. Τον συνάναρχον Λόγον.
    Μνηστευθείσα τω Λόγω Μαρίνα ένδοξε, των επίγειων την σχέσιν πάσαν κατέλιπες, και ενήθλησας λαμπρώς ως καλλιπάρθενος· τον γαρ αόρατον εχθρόν, κατεπάτησας στερρώς, οφθέντα σοι Αθληφόρε. Και νυν πηγάζεις τω κόσμω, των ιαμάτων τα χαρίσματα.

    Σχολιάστε
  • Ιούλιος 23, 2010, 2:16 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα,

    παρακαλώ πολύ, αν μπορείτε δώστε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στο γέροντα για να το μνημονεύσει. Πρόκειται να ξεκινήσει νέο γύρο χημειοθεραπειών, η αρρώστια επεκτάθηκε σε συκώτι και πνεύμονες…

    Όλες μας οι ελπίδες είναι πλέον στη χάρη της.

    Σας ευχαριστώ θερμά,
    Ευαγγελία από Αθήνα

    Σχολιάστε
  • Αύγουστος 18, 2010, 1:21 μμ
    Permalink

    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ?
    Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

    Σχολιάστε
  • Αύγουστος 26, 2010, 11:55 μμ
    Permalink

    Σας χερετώ, και ο Θεος μαζί σας..Εγώ πριν απο 3 χρονια είχα αιμοραγίες και ο γιατρός βρήκε όγκους μεγέθους πορτοκαλιού στη μήτρα μου…Η περίπτωση μου σπάνια για την ηλικία μου και έπρεπε να γίνει επέμβαση άμεσα με κίνδυνο να αφαιρεθεί ολόκληρη η μήτρα..Παρακάλεσα την Αγια Μαρίνα και τον Άγιο Εφραίμ να πάνε όλα καλά και δόξα τω Θεο, η επέμβαση ήταν επιτυχής και οι όγκοι καλοήθεις..Δοξασμένο το όνομα της Αγίας και να έχετε πίστη, οι Αγιοι και η Παναγίτσα είναι πάντα δίπλα μας, μας προστατεύουν και πρεσβέυουν για μας..

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 8, 2010, 8:57 πμ
    Permalink

    υπεφερα απο κρισεις πανικου πηγα για πρωτη φορα στο μοναστηρι της και το μοναδικο που ζητησα ηταν να βρεθει απο τι υποφερο.Σε τρεις μερες μου λεει η ξαδερφη μου ελα να παμε σε μια νευρολογο.Εγω δεχτηκα , πηγα ,βρηκα τη γειατρεια και απο τοτε δοξαζω καθε μερα την Αγια Μαρινα.Μεγαλη η χαρη της!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 16, 2010, 10:58 πμ
    Permalink

    Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Μοναστήρι αλλά μέχρι τώρα ήταν αδύνατο. Δοκίμασα σε διάφορες ώρες στο τηλέφωνο της Μονής αλλά μάταια. Μήπως ξέρει κανένας πώς να επικοινωνήσω; Άλλο τηλώνο ίσως, email, fax οτιδήποτε…
    Ευχαριστώ

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 16, 2010, 8:18 μμ
    Permalink

    δοκιμασε να τηλ/σεις στην Μητροπολη και να ειδοποιησουν την Ιερά Μονή,και δοκίμασε να γραψεις και γραμμα….
    σε 3-4 μερες θα το λαβουν.

    μπορεις να στειλης και τηλεγράφημα.

    ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ.
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚ του πονηρού….+εξ αποδώ!-

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 17, 2010, 7:03 μμ
    Permalink

    Έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Θα κοιτάξω και μέσω της Μητρόπολης.

    Νάσαι καλά

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 17, 2010, 7:40 μμ
    Permalink

    parakalw GIWRGO APO KYPRO+
    KAI ESY NA EISAI KALA
    EYXOU KAI DI HMAS.
    EYXARISTW

    Σχολιάστε
  • Σεπτέμβριος 24, 2010, 7:42 μμ
    Permalink

    stis 6|11|2010 thaxi ekdromi apo kypro gia tin agia marina stin andro gia 5 peres

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 6, 2010, 3:14 μμ
    Permalink

    θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το ταξίδι στις 6/10/2010 στην Αγία Μαρίνα.

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 7, 2010, 1:17 μμ
    Permalink

    Γειά σας..Θέλω να στείλω ενα γράμμα στην αγία Μαρίνα της Άνδου στον γέροντα Κυπριανό γιατί χρειάζομαι την βοηθεια του αλλά και της Αγίας..Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει την ακριβή διεύθυνση για να στείλω το γράμμα..?Όπως επίσης πιστεύω να πηγαίνει courier εκεί…

    Ευχαριστώ πολύ..

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 21, 2010, 9:42 πμ
    Permalink

    H eκδρομή από Κύπρο θα είναι στις 10/11/10 για 5 μέρες
    αν ενδιαφέρεσε στείλε μου email στο anvasomi@hotmail.com για περισσοτερες πληροφοριες.

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 10, 2010, 10:02 πμ
    Permalink

    ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ .ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 10, 2010, 8:28 μμ
    Permalink

    @94 MIXAΛΗΣ
    Η διεύθυνση της Ι.Μ.Αγίας Μαρίνης Ανδρου είναι

    Ι.Μ.Αγίας Μαρίνης Ανδρου
    Ανδρος 84500

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 15, 2010, 4:36 μμ
    Permalink

    Το Θαύμα της Αγίας Μαρίνας ας γίνει και για την Ελένη που δίνει την μάχη με την επάρατη νόσο. Πιστεύω στην Αγάπη Του Θεού και των Αγίων του και ότι μόνο έτσι θα ξεπεράσει την αρρώστια της. Προσεύχεστε κ’ εσείς για την υγεία αυτής της νεάρης, μόλις 27 χρονών κοπέλας και μητέρας ενός 2-χρονου κοριτσιού. Ο Θεός μαζί σας.

    Σχολιάστε
  • Ιανουάριος 11, 2011, 11:31 πμ
    Permalink

    μπορειτε να μου πειτε το τηλεφωνο απο το μοναστηρι ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ στην Ανδρο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Σχολιάστε
  • Φεβρουάριος 27, 2011, 11:07 μμ
    Permalink

    Στις 26/06/2006 ενω οδηγουσα στην παραλιακη με κατευθυνση προς Σαρωνίδα μεσημερακι κοιμηθηκα και επεσε σε εναν απιστευτο γκρεμο, όπου βγηκα πραγματι εκ θαυματος ολοζωντανη!!!Δεν ηταν τυχαίο πιστευω, γιατί απο εξω ήταν η εκκλησια της αγ.Μαρίνας!Πραγματικα η χαρη της ειναι πολυ μεγαλη…

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Η αγάπη με την ταπείνωση, η απλότητα και η διάκριση είναι τα γνωρίσματα των Αγίων.
    - Γέροντας Παΐσιος
  • Αρέσει σε %d bloggers: