Εγκυμοσύνη από βιασμό…

Δείτε την ιστορία μιας νέας κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού.

Τα διλήμματα και οι επιλογές της σε φωτογραφίες, μουσική και κείμενο (αγγλικά).

YouTube Preview Image

5 σκέψεις σχετικά με το “Εγκυμοσύνη από βιασμό…

 • Σεπτέμβριος 17, 2008, 7:33 μμ
  Permalink

  Μία έγκυος γυναίκα θύμα βιασμού έχει δύο επιλογές: Του μίσους- «να απαλαγώ από το παιδί του»- και της αγάπης- «να γεννήσω το παιδί μου». Δυστυχώς σήμερα θεωρείται αυτονόητη η πρώτη…

  Σχολιάστε
 • Οκτώβριος 31, 2008, 5:39 πμ
  Permalink

  Ωραία τα λέτε, μάλιστα από ότι ακούω κυρίως άντρες υποστηρίζεται ότι η αγάπη η χριστιανική ηθική και όλα τα άλλα θα έπρεπε να κάνουν μία γυναίκα να κρατήσει μία εγκυμοσύνη μετά απο βιασμό.
  Αλήθεια σας έχουν βιάσει ποτέ, είναι δυνατόν να βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση (βιολογικά αδύνατο)
  Βρεθείτε πρώτα και μετά ξαναμιλάμε

  Σχολιάστε
 • Νοέμβριος 2, 2008, 1:51 πμ
  Permalink

  Αγαπητή φίλη ( ; )

  Κανείς δεν θα ευχόταν οποιαδήποτε άνθρωπο να ζήσει μια τέτοια βαθιά τραυματική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα. Είναι απόλυτα κατανοητό το μέγεθος του σοκ να οδηγήσει μια γυναίκα σε αρνητικά συναισθήματα για το κυοφορούμενο βρέφος, συνδέοντάς το με τον δράστη και το θλιβερό συμβάν. Οι κακοποιημένες γυναίκες έχουν την αγάπη και την συμπαράσταση θέλω όλων μας.
  Επιπρόσθετα όμως έχω την αίσθηση ότι η υπέρβαση των ατομικών συναισθημάτων και ο σεβασμός της ζωής του αγέννητου μωρού είναι μια αυτοθυσιαστική πράξη μεγάλης δύναμης και καρδιάς, αντάξια ενός Ανθρώπου με Α κεφαλαίο.

  Φιλικά,

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 20, 2009, 7:06 μμ
  Permalink

  Μακάρι καμιά να μην βρεθεί σε τέτοια παρόμοια κατάσταση. Τότε δεν θα χρειαστεί Ανθρωπιά αλλά…..ΑΓΙΟΤΗΤΑ και δυστυχώς είμαστε πολύ φτωχοί σ αυτό.

  Σχολιάστε
 • Απρίλιος 9, 2009, 8:39 μμ
  Permalink

  Pos tha borousa na vro to videaki me to katapliktiko koritsaki pou
  tragoudaei sto piano TO TRAGOUDI TIS ZOIS?

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Ότι είναι από τον ουρανό και κάτω δεν το χρειαζόμαστε! Ένα πιάτο φαί, ένα παλιόρουχο και κάπου το κεφάλι να βάλεις από κάτω είναι αρκετά. Μη γεμίζετε τη ζωή σας με πολλές ανούσιες υποχρεώσεις και βάρη εις βάρος της ψυχή σας. Τι νόημα έχει να κερδίσεις όλον τον κόσμο και να χάσεις την ψυχή σου; Ο νούς σας πρέπει να είναι στην ουράνια βασιλεία και πως θα κερδίσουμε την αιώνια ζωή.
  - Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
 • Αρέσει σε %d bloggers: