Διορθώθηκε πρόβλημα με αναγνώστες RSS

Ροή RSS feed

Τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα ορθής εμφάνισης καταχωρήσεων του Ζωντανού Ιστολογίου σε προγράμματα ανάγνωσης RSS. Συγκεκριμένα, ενώ στον ιστοχώρο όλα δουλεύουν σωστά, στα μηνύματα ενημέρωσης οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίστηκαν ως αλληλουχία συνεχόμενων αγγλικών ερωτηματικών ???.

Σήμερα το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε. Ευχαριστούμε τις φίλες και φίλους που μας ειδοποίησαν.

Τα άρθρα – μηνύματα τα οποία δεν εμφανίστηκαν σωστά σε όσους λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αναγνωστών RSS ήταν τα εξής:

Υπενθυμίζουμε ότι το RSS είναι ένας τρόπος αυτόματης ηλεκτρονικής συνδρομής ο οποίος μας επιτρέπει να ενημερωνόμαστε αυτόματα όταν προστίθεται κάτι νέο σε ιστοχώρους που μας ενδιαφέρουν. Για περισσότεες πληροφορίες για το RSS και τους τρόπους δωρεάν συνδρομής στο Ζωντανό Ιστολόγιο, δείτε το σχετικό σημείωμα.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα προσπέλασης στα περιεχόμενα του ιστολογίου είμαστε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Αν καταστρέφουμε τα δάση και την άγρια πανίδα, και αν δηλητηριάζουμε τον αέρα πού αναπνέουμε και το νερό πού πίνουμε, αυτό συμβαίνει γιατί ξεχάσαμε την αυθεντική αν­θρώπινη ταυτότητα μας, την αληθινή σχέση μας ως άνθρωποι με τον υλικό κόσμο και την υψηλή ανθρώπινη κλήση μας ως ιερείς της Δημιουργίας του Θεού. Η εικόνα μας για τον κό­σμο έχει διαστραφεί, επειδή η εικόνα μας για τον άνθρωπο, ή αυτοσυνειδησία μας, έχει αμαυ­ρωθεί. Ουσιαστικά αυτό που φταίει δεν είναι οι επιστημονικές μας ικανότητες άλλα ή θεολο­γία μας περί προσώπου, ή μάλλον ή έλλειψη μιας τέτοιας θεολογίας.
    - Επίσκοπος Διοκλείας Κάλλιστος Ware
  • Αρέσει σε %d bloggers: