Διορθώθηκε πρόβλημα με αναγνώστες RSS

Ροή RSS feed

Τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα ορθής εμφάνισης καταχωρήσεων του Ζωντανού Ιστολογίου σε προγράμματα ανάγνωσης RSS. Συγκεκριμένα, ενώ στον ιστοχώρο όλα δουλεύουν σωστά, στα μηνύματα ενημέρωσης οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίστηκαν ως αλληλουχία συνεχόμενων αγγλικών ερωτηματικών ???.

Σήμερα το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε. Ευχαριστούμε τις φίλες και φίλους που μας ειδοποίησαν.

Τα άρθρα – μηνύματα τα οποία δεν εμφανίστηκαν σωστά σε όσους λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αναγνωστών RSS ήταν τα εξής:

Υπενθυμίζουμε ότι το RSS είναι ένας τρόπος αυτόματης ηλεκτρονικής συνδρομής ο οποίος μας επιτρέπει να ενημερωνόμαστε αυτόματα όταν προστίθεται κάτι νέο σε ιστοχώρους που μας ενδιαφέρουν. Για περισσότεες πληροφορίες για το RSS και τους τρόπους δωρεάν συνδρομής στο Ζωντανό Ιστολόγιο, δείτε το σχετικό σημείωμα.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα προσπέλασης στα περιεχόμενα του ιστολογίου είμαστε στη διάθεσή σας.

Φιλικά,

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Όταν ο άνθρωπος δεν πιστεύη στην άλλη ζωή, ζητάει να γνωρίση τον κόσμο, να χαρή σ' αυτήν την ζωή εκείνο, το άλλο..., και τελικά τι βγαίνει; Έχει συνέχεια μέσα του ένα κενό. Ενώ, άμα πιστέψη στον Θεό, γνωρίζει τον Θεό, τον γνωρίζει ο Θεός και τότε νιώθει μέσα του γεμάτος.
    - Γέροντας Παΐσιος
  • Αρέσει σε %d bloggers: