Χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, κανένα πρόβλημα!

Όταν οι δυσκολίες της ζωής μας καταβάλλουν, ας θυμηθούμε τον εκπληκτικό Nick Vujicic.

Nick Vujicic – life without limbs – ζωή χωρίς όρια
YouTube Preview Image

Παρακολουθήστε εδώ μια ομιλία του Nick Vujicic σε τρία μέρη.

1ο μέρος
YouTube Preview Image

2ο μέρος
YouTube Preview Image

3ο μέρος
YouTube Preview Image

4 σκέψεις σχετικά με το “Χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, κανένα πρόβλημα!

 • Δεκέμβριος 5, 2008, 8:51 μμ
  Permalink

  ωραιο το παραδειγμα αλλά κρίμα γιατι πρόκειται για μια προτεσταντική διαφήμιση ολων αυτών των «ξαναγεννημένων» (born again) χριστιανούς.
  Δυο φορές κρίμα γιατί προβάλεται σε ορθόδοξο ιστολόγιο…
  🙁

  Σχολιάστε
 • Δεκέμβριος 6, 2008, 1:27 μμ
  Permalink

  Και τι σημαίνει αυτό; αν ήταν άθεος η παπικός δεν έπρεπε να το δείξουν; Σημαίνει πως αποδεχονται την θρησκευτική πίστη του ανθρώπου αυτου; Τρεις φορές κρίμα για την μισαλλοδοξία. Ορισμένων.

  Είμαι ενάντια τόσο στον Οικουμενισμό όσο και σε κάθε είδους συγκριτισμό, αλλα καλά θα κάνουμε να διαβάσουμε Αγιο Νεκτάριο.

  http://www.oodegr.com/oode/oikoymen/nektarios1.htm

  http://www.oodegr.com/oode/pateres1/nektarios/zilwtis.htm

  Με δύο λόγια: Αυτός ο άνθρωπος μεγάλωσε σε ένα αιρετικό περιβάλλον, όχι Ορθόδοξο. Πιθανόν δεν γνώρισε ποτέ την αλήθεια της Ορθοδοξίας για να την υιοθετήσει. Ουτε ευθύνη έχει ,αλλα παραμένει ένα (κοσμικό μεν, γιατί δεν είναι στην Εκκλησία, ουσιαστικό δε) παράδειγμα ανθρώπου αγωνιζόμενου.

  Σχολιάστε
 • Δεκέμβριος 12, 2008, 2:34 πμ
  Permalink

  σίγουρα, αλλά υπαρχουν εκατοντάδες παρόμοιοι άνθρωποι και σίγουρα όχι μόνο χριστιανοί και μάλιστα όχι ορθόδοξοι, που ομως δεν διφημιζουν την θρησκεία τους αυτοπροβάλλοντας τον εαυτό τους. (http://www.lifewithoutlimbs.org/)
  απλά έκανα το σχολιό μου αυτό χωρις καμμία διαθεση για υπονοουμενα (πχ σαν αυτο που αναφέρεις για τον είσαι οικουμενιστής η όχι), αλλά επειδή είδα την παραπανω σελίδα και …νευρίασα!
  τελος πάντων σύμφωνα με τον Άγιο Νεκτάριο θα ήμασταν αρεστοί στον Θεό αν κάναμε παρέα με τέτοιους ανθρώπους και προσπαθόυσαμε (ορθοδοξως πάντοτε) να τους βοηθήσουμε, αλλά oχι (κατά την αποψή μου) να προβάλλουμε έτσι ξερά την ζωή τους η οποία ανάγει σε μία αιρεση. Νομιζω αυτό είναι αντίθετο από την διδασκαλία του Αγ. Νεκταρίου.

  φιλικά
  Γιώργος

  Σχολιάστε
 • Φεβρουάριος 25, 2009, 12:35 μμ
  Permalink

  Αυτο το αγορι οσες φορες το βλεπω και το ακουω να μιλαει, με εμπνεει απιστευτα με την αισιοδοξια και την αγωνιστικοτητα του,
  ενω ταυτοχρονα με ωθει να δοξαζω τον Θεο για ολα οσα μου εχει χαρισει.
  Σε οποιον ανεβασε τα video ,ενα μεγαλο ευχαριστω!

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Σε τι διαφέρει ο αναρχικός από τον άγιο; Ο αναρχικός καταστρέφει. Ο άγιος μεταμορφώνει. Και οι δύο όμως ξεκινούν από την ίδια βάση, την αγάπη για την ελευθερία.
  - π. Ανανίας Κουστένης
 • Αρέσει σε %d bloggers: