Νίκος Κουρκούλης: Καρκίνος και Άγιο Όρος

Νίκος Κουρκούλης καρκίνος Άγιο Όρος θαύμα

Ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης περί το 2002, είχε προβλήματα υγείας. Σε εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε καρκίνος στο πάγκρεας. Έκανε αρκετές επαναληπτικές εξετάσεις, που όμως όλες έδειχναν όλες το ίδιο πράγμα.

Η μητέρα του του έλεγε να μην ανησυχεί και ότι όλα θα πάνε καλά. Κατά την περίοδο της Σαρακοστής και αφού τελείωσε το πρόγραμμα στο κέντρο που εμφανιζόταν (τελευταία ημέρα λειτουργίας), χαιρέτισε όλους τους φίλους του και πρόσφερε δωράκια σε όλους τους συνεργάτες του, σαν να μην μπορούσε πια να χαρεί αυτή την χαρά του κοινού. Μάλιστα τότε, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί της σοβαρής αρρώστιας του Κουρκούλη, και ότι βαδίζει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Οι φίλοι του, τον πίεζαν να πάνε στο Άγιον Όρος. Το ίδιο και ένας θείος του. Και φυσικά τον πείσανε μιας και ήταν ένας πόθος του χρόνια τώρα να κάνει αυτήν την επίσκεψη. Πριν ξεκινήσει, έκανε μία επανάληψη των εξετάσεων, χωρίς όμως να πάρει τα αποτελέσματα, γιατί την επόμενη θα έφευγε για το Άγιο Όρος. Ήξερε ότι οι εξετάσεις θα έδειχναν το ίδιο όπως όλες οι προηγούμενες, και είχε πάρει πια την απόφαση να πάει στην Αμερική και να κάνει χειρουργείο, σε κάποιον γιατρό που του είχαν συστήσει που ήταν ειδικός παγκρεατολόγος

– Διαβάστε τη συνέχεια.

– Ακούστε το σχετικό ηχογραφημένο απόσπασμα της συνέντευξης του στον Αντέννα (6/12/2006).

Θαύμα στον Κουρκούλη στο Άγιο Όρος

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Νίκος Κουρκούλης: Καρκίνος και Άγιο Όρος

 • Οκτώβριος 1, 2007, 10:36 μμ
  Permalink

  » Όπου Θεός γαρ βούλεται, νικάται φύσεως τάξις…»
  και όποιος δε θέλει ή και δε μπορεί να δει το Χέρι
  του Θεού, θα περιμένει τις εξηγήσεις τέτοιων γεγονότων,
  δηλ. θαυμάτων, από…ψυχολόγους !!! Κρίμα δεν είναι ?

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Το μοναδικό και ακλόνητο στήριγμα της τόλμης είναι η ταπείνωση
  - Τατιάνα Γκορίτσεβα
 • Αρέσει σε %d bloggers: