Τεχνική αναβάθμιση ιστολογίου

Τεχνική αναβάθμιση προσανατολισμός

Όπως γνωρίζετε το Ζωντανό Ιστολόγιο είναι ένας χώρος συνάντησης, διαμοιρασμού και δημοσιοποίησης ψηφιοποιημένου υλικού.

Όπως ίσως παρατηρήσατε, εδώ και λίγες μέρες προστέθηκαν νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο ιστολόγιο.

Πρώτον, όλες οι καταχωρήσεις του ιστολογίου, εκτός από την κατάταξή τους σε θεματικές κατηγορίες, συνοδεύονται και από ετικέτες λέξεις κλειδιά (tags) από τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα π.χ. καταχωρήσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο ομιλητή.

Επίσης έχετε πλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύετε άμεσα κάποια καταχώρηση που σας φάνηκε ενδιαφέρουσα σε κάποιον από τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως technorati, del.icio.us, digg, facebook κλπ. ή να τη μοιραστείτε στέλνοντάς την σε προσφιλή σας πρόσωπα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, myspace, yahoo κλπ.

Τέλος, ως μικρή αλλά ουσιαστική κίνηση επικοινωνίας και συνεργασίας, το επόμενο χρονικό διάστημα στο δεξιό τμήμα της ιστοσελίδας θα τρέξουν μερικές σφυγμομετρήσεις όπου θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τις προτιμήσεις και τις προτάσεις σας για τη συνέχεια και τη μετεξέλιξη του Ζωντανού Ιστολογίου.

Πέραν αυτού, όπως γνωρίζετε εξ’ αρχής, οι σκέψεις, προτάσεις, ιδέες κι επιθυμίες σας είναι πάντα θερμά ευπρόσδεκτες. 🙂

Φιλικά,

Χωρίς λέξεις κλειδιά.

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Να εκμεταλλεύεσθε τις ωραίες στιγμές. Οι ωραίες στιγμές προδιαθέτουν την ψυχή σε προσευχή, την καθι­στούν λεπτή, ευγενική, ποιητική. Ξυπνήστε το πρωί, να δεί­τε το βασιλιά ήλιο να βγαίνει ολοπόρφυρος απ' το πέλα­γος. Όταν σας ενθουσιάζει ένα ωραίο τοπίο, ένα εκκλησά­κι, κάτι ωραίο, να μη μένετε εκεί, να πηγαίνετε πέραν αυτού, να προχωρείτε σε δοξολογία για όλα τα ωραία, για να ζείτε τον μόνον Ωραίον. Όλα είναι άγια, και η θάλασσα και το μπάνιο και το φαγητό. Όλα να τα χαίρεσθε. Όλα μας πλουτίζουν, όλα μας οδηγούν στη μεγάλη Αγάπη, ό­λα μας οδηγούν στον Χριστό.
    - Γέροντας Πορφύριος
  • Αρέσει σε %d bloggers: