Ο Θεός Αγάπη εστί

π. Ιωνάς Χριστιανική Στέγη Πάτρα

 • Η έννοια του Θεού
 • Η γνώση του Θεού
 • Ο Θεός ως δύναμη
 • Ο Θεός ως συνύπαρξη και κοινωνία τριών Προσώπων
 • Τι σημαίνει να ζει ο άνθρωπος ως αυθύπαρξη και ως συνύπαρξη
 • Ο θεσμός του γάμου δημιουργήθηκε πριν από την πτώση
 • Ο σκοπός του ανθρώπου είναι να προσφέρει όλο το σύμπαν στο Θεό
 • Η έννοια του προπατορικού αμαρτήματος, το δέντρο του καλού και του κακού (παγγνωσία) στον Παράδεισο
 • Που συμφωνεί και που διαφωνεί ο χριστιανισμός με το βουδισμό
 • Η αποτυχημένη αγάπη είναι κόλαση
 • Μετά τη λειτουργία αρχίζει η κοσμική λειτουργία: να φέρουμε τον Χριστό στο σπίτι, στη δουλειά μας
Please enable Javascript and Flash to view this Blip.tv video.

αρχείο ήχου:

π. Ιωνάς Μούρτος - ο Θεός αγάπη εστί

Ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμανδρίτη π. Ιωνά Μούρτου, ιεραποστόλου στην Ταϊβάν, στην Χριστιανική Στέγη Πατρών στις 16/1/2011.

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο Θεός Αγάπη εστί

 • Ιανουάριος 20, 2011, 2:38 πμ
  Permalink

  gia auto den ananeothike to blog teleytaia,einai ellada o p.Ionas kai mas anyshxhse.Stis 20/1 einai h koimhsh toy geronta Theoklitoy Dionysiati,kante ena afieroma.

  Σχολιάστε
 • Pingback:Η ομιλία του π. Ιωνά της Taiwan στη Χριστιανική Στέγη Πατρών | ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 • Φεβρουάριος 11, 2011, 11:04 πμ
  Permalink

  Εκπληκτικό πώς η Ορθοδοξία λειτουργεί πιο ουσιαστικά στην μακρινή Ταϊβάν, παρά στην «χριστιανική» Ελλάδα. Ο ιερέας χωρίς μούσια και κοτσίδες (γιατί αυτά δεν έχουν καμιά αξία) με κάμερες μέσα στο ιερό για να βλέπουν οι πιστοί τι κάνει, για να βιώνουν την Θεία Ευχαριστία. Αλλά στην Ταϊβάν δεν θεωρούν αυτονόητο ότι είσαι Χριστιανός, πριν γίνεις, πριν δεχθείς τον Χριστό ως Σωτήρα σου, κι έτσι θα πρέπει να δεχθούν κατήχηση και να κατανοήσουν τι γίνεται κατά την Θεία Λειτουργία. Συγχαρητήρια στον πατέρα Ιωνά.

  Σχολιάστε
 • Οκτώβριος 5, 2021, 8:38 μμ
  Permalink

  • Το μόνο που χρειάζομαι είναι αγάπη, αγάπη απ’ όλα τα ανθρώπινα πλάσματα, αγάπη απ’ όλους αυτούς που έμαθαν να Με αγαπάνε. Η αγάπη θα απλωθεί σα λαμπρό, αστραφτερό φως μαργαριταριών στη σκοτεινότερη μερίδα της γενεάς σου και θα εισχωρήσει στις καρδιές των ανθρώπων. Και τότε, όλη η γη θα αναπαυθεί και το κακό θα υποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στην Αλήθεια. Αν είχαν όλοι αληθινή πίστη και αγάπη, θα αυξάνονταν σ’ Εμένα, στη μεγαλοσύνη Μου και θα έφταναν στην τελειότητα που μέτρο της είμαι Εγώ. Το Σώμα Μου, που είναι η Εκκλησία, θα γιατρευόταν. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  • Είμαι ενωμένος μαζί σου, αγαπητή ψυχή! Ναι, η αγάπη σε ενώνει μαζί Μου. Το μόνο που ζητώ από τα πλάσματά Μου είναι αγάπη, να Με αγαπούν, και θα σηκώσω πάνω Μου το φορτίο των αμαρτιών τους. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ να υπομένεις στις θύελλες όταν πέφτουν πάνω σου. Με την καρτερία σου, αποδεικνύεις πως προέρχεσαι από Μένα, Βασούλα. Έχεις δει να γίνονται, ανάμεσά σας, όλα αυτά που φαίνονταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν, αν δεν γίνονταν από το δικό Μου Χέρι.
  • Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ μπροστά στα μάτια τους, κι όμως δεν Με αναγνωρίζουν. Αυτό το Μήνυμα απευθύνεται σε όλους. Οι ευλογίες Μου είναι πάνω σου, παιδί Μου, αναπαύσου στον Κόρφο Μου.

  • Δεν αποδέχονται τη γλώσσα με την οποία σας διδάσκω, αφού η σάρκα τους τα αντιλαμβάνεται σαρκικά, ενώ Εγώ διδάσκω πνευματικά θέματα με τρόπο πνευματικό. Είναι όπως λένε γι’ αυτούς οι Γραφές: Όποιος δεν έχει το Πνεύμα, δεν παραδέχεται τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα του Θεού, αφού για κείνον όλα αυτά είναι μωρία. Και δεν μπορεί να τα καταλάβει, γιατί αυτά τα πράγματα μόνο με τη βοήθεια του Πνεύματος κατανοούνται1. Η πνευματική τους τυφλότητα δεν θα τους επιτρέψει ποτέ να σβήσουν τον εγωισμό τους, για να αντιληφθούν πως η ανώτερη αρετή είναι η αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ η σπουδαιότερη αρετή και με το μέτρο αυτής της αρετής θα κριθείτε όλοι στο τέλος.
  • Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ το Πνεύμα του Θεού μέσω του οποίου αποκτάτε το Φως Μου που φωτίζει την καρδιά σας. Όποιος αληθινά και ειλικρινά αγωνίζεται να μετέχει στη Χάρη Μου, μπορεί να παραμείνει ατάραχος και απαθής από τον κόσμο αυτό και δεν θα χάσει την θεϊκή ουσία μέσα στην καρδιά του. Αν όμως κάποιος στέκεται και διαλέγεται με τον Πειρασμό, δίνοντας προσοχή στα κοσμικά πλούτη, αυτός θα παραμείνει μέσα στον κόσμο και θα συνθλιβεί από το χώμα της αμαρτίας.
  • Ναι, η αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ πάνω από όλα. Όποιος αγαπά, πράττει το Θέλημά Μου. Αυτό είναι το κλειδί της εισόδου σας στην ουράνια Βασιλεία Μου. Αν ισχυρίζεστε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου και δεν έχετε αγάπη, τότε δεν μπορείτε να λέτε ότι ζείτε ενωμένοι μαζί Μου. Μια αληθινή ζωή μαζί Μου είναι το να ζει κανείς με τον ίδιο τρόπο που έζησε ο Χριστός.
  • Προσευχήσου γι’ αυτούς, το πνεύμα αυτό της υπερηφάνειας μέσα τους που τους κρατάει χωρισμένους από την αλήθεια, να τους εγκαταλείψει για να συνέλθουν. Προσευχήσου γι’ αυτούς, για να μπορώ να πω «με την αγάπη τους, όλοι οι άνθρωποι τώρα θα μάθουν ότι είναι αληθινοί μαθητές Μου.» Αλλά ακόμη και σήμερα, ο Σατανάς και οι δαίμονές του τους κρατούν φυλακισμένους μέσα στην έλλειψη αγάπης τους, επειδή Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ το διακριτικό σημάδι της πίστης.
  Ικετεύω αυτούς που συναθροίζονται για να οδηγήσουν την Εκκλησία Μου στην Ενότητα, να αποτυπώσουν στο νου τους αυτά τα λόγια:
  – Ταπεινοφροσύνη και αγάπη –
  • Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ και η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ τα κλειδιά για την ενότητα. Δεν είναι η ευγλωττία ούτε οι μακροσκελείς λόγοι που θα τους οδηγήσουν στην ενότητα. Δεν είναι η ανταλλαγή επαίνων μεταξύ τους που θα οδηγήσει την Εκκλησία Μου στην ενότητα. Όλα αυτά Με κουράζουν… Η ερήμωση και η φθορά έχουν εισχωρήσει στο Ιερό Μου. Λοιπόν τι επαίνους μπορούν να ανταλλάσσουν ο ένας με τον άλλο; Πού είναι η τιμή τους; Σκύψτε για να μπορέσετε να δείτε το Θέλημά Μου. Χαμηλώστε τη φωνή σας για να ακούσετε τη Σωτηρία που σας μιλάει από τα ύψη της δόξας.


  • Πες τους και όλοι ας καταλάβουν ότι Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ο δρόμος για τον ουρανό, η αγάπη κατακτά τις καρδιές και αυξάνει την Βασιλεία Μου. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ το κλειδί που θα σταματήσει αυτή την Αποστασία. Η αγάπη σάς δίνεται ελεύθερα – ζητήστε το δώρο της αγάπης και θα σας το δώσω. Το θέμα της Αγάπης Μου 1 δίνεται σε όλα τα έθνη και όσοι θέλουν να το ακούσουν, θα το ακούσουν.

  Προσεύχεστε, προσεύχεστε, προσεύχεστε, αλλά κάντε το με αγάπη. Ανοίξτε τις καρδιές σας και θα τις γιατρέψω. Ανταποδώστε το κακό με την αγάπη, αναζητήστε το καλό και η Καλοσύνη από ψηλά θα σας απαντήσει και θα σας κάνει όμοιους με την Εικόνα Μας. Γνωρίζω τα πάντα και παρατηρώ τα πάντα κι αυτά που βλέπω σε τούτη τη γενεά δεν είναι σύμφωνα με την εικόνα Μας: θρασύτητα, βία, απληστία, ματαιοδοξία, κακία που ξεπέρασε την κακία των δαιμόνων, ανταρσία ενάντια σε Μένα και σε κάθε τι άγιο, και όλες οι ανηθικότητες που μπορούν να οδηγήσουν την ψυχή σας στην απώλεια, είναι αυτά που εφαρμόζει στην πλειονότητά της η γενεά αυτή. Κάθε είδος αδικίας είναι αμάρτημα… Υψώστε τα μάτια και αναζητήστε Με με λαχτάρα και μην πέφτετε θύματα της κοσμικής ομορφιάς, γιατί η λατρεία αυτής της ομορφιάς είναι η αιτία τόσων δεινών.
  • Αλλά δεν έχετε καμία εξουσία πάνω τους επειδή τα λόγια που προφέρουν είναι Ζωή και η Ζωή είναι δυνατότερη από τον Θάνατο, και Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ δυνατότερη από το Κακό επειδή το Πνεύμα Μου είναι ο Άγιος Σύντροφος που τους συνοδεύει. Έτσι, όπου κι αν πηγαίνουν οι άγγελοί Μου, το Πνεύμα Μου είναι μαζί τους. Το Μήνυμα που έδωσα εξαρχής ήταν ν’ αγαπάτε ο ένας τον άλλο, να συμφιλιωθείτε μέσα στην Αγάπη Μου, να ζείτε άγια και ν’ αγιάζετε το Όνομά Μου – αυτό είναι πάντα το Μήνυμά Μου, αλλά ελάχιστοι από σας το άκουσαν και το ακολούθησαν…
  • Έχει μείνει ανάμεσά σας κάποια ευαίσθητη ψυχή; Ποιός ανάμεσά σας θα Με βάλει σαν σφραγίδα στην καρδιά του; Τίνος Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ δυνατότερη από το Θάνατο; Δεν κατάλαβες ακόμη πόσο είμαι πληγωμένος από αγάπη για σένα, γενεά; Άνοιξέ Μου ολοκληρωτικά την καρδιά σου, αδελφή Μου, αδελφέ Μου, αγαπημένοι Μου, γιατί το Στόμα Μου είναι ξηρότερο περγαμηνής από έλλειψη αγάπης. Εγκαταλειφθείτε σε Μένα. Γιατί φοβάστε να παραδοθείτε; Θα παραδοθείτε στον Άγιό σας, σ’ Εκείνον που λέτε ότι αγαπάτε. Δώστε Μου εξ ολοκλήρου την καρδιά σας και θα την κάνω παράδεισο για να Με δοξάσετε, τον Βασιλιά σας. Αφιερωθείτε στην Ιερή Μου Καρδιά και δοξάστε Με. Ανήκετε όλοι στην Οικογένειά Μου και δεν επιθυμώ κανένας να χαθεί. Αν παραμείνετε ενωμένοι μαζί Μου θα ζήσετε.
  • Κόρη Μου, η εκπλήρωση του Νόμου Μου είναι η Αγάπη, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ. Είσαι πλασμένη για να Με δοξάσεις.
  • ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ, μη Με φοβάστε. Είμαι Πάνστοργος Πατέρας. Μπορώ να γίνω ο Άγιος Σύντροφός σας. Εγώ κι εσείς, εσείς κι Εγώ, και θα σας φανερώσω το Άγιο Πρόσωπό Μου. Θα σας φανερώσω το Άγιο Πρόσωπο του Θεού σας. Τα μάτια σας θ’ αντικρίσουν την Αγάπη πρόσωπο με πρόσωπο κι όταν γίνει αυτό, οι δαίμονες, οργισμένοι, θα τραπούν σε φυγή. Και τότε θα καταλάβετε, αγαπημένοι, ότι από την αρχή ήσασταν δικοί Μου και ήμουν δικός σας για όλη την αιωνιότητα. Μείνετε ενωμένοι μαζί Μου. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ στην πόρτα σας. ΕΓΩ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΩ .ΙΧΘΥΣ

  • Ο Ύψιστος με έστειλε να σας συγκεντρώσω σε μεγάλα πλήθη και να σας διδάξω ότι Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Κόρη Μου, η ψυχή Μου θλίβεται γιατί μέχρι σήμερα οι ευλογίες από τον ουρανό δεν αντιμετωπίστηκαν με σοβαρότητα. Επειδή δεν αναγνώρισαν την πιστότητα και την ουσία του Μηνύματος που προέρχεται από τον Θεό, μέχρι σήμερα οι άνθρωποι προσπαθούν να προωθήσουν τις δικές τους ιδέες, έτσι παραμέρισαν επιδέξια τον Λόγο και τα βήματά μου τα κάλυψε ανθρώπινο χέρι από φόβο για το τι θα πει ο κόσμος. Αν μονάχα είχαν στηρίξει την ελπίδα τους σε Μένα, και Με είχαν εμπιστευθεί… πόσο περισσότερο θα είχαν επωφεληθεί από την μεταστροφή εκείνων τους οποίους απορρίπτουν! Η Αγία Μητέρα.
  • – Θα Με διακηρύξεις στις μέλλουσες γενεές, για να δείξεις την Δικαιοσύνη Μου σε ένα λαό που δεν γεννήθηκε ακόμη. Όχι, δεν περιφρονώ τους άθλιους ούτε παραμελώ τους φτωχούς, αλλά έρχομαι κοντά τους με την Καρδιά Μου στο Χέρι για να τους δείξω ότι Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ αιώνια και η Πιστότητά Μου διαρκεί από τη μια γενεά στην άλλη…
  • – Αγαπημένοι Μου, μάθετε ότι είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά. Προσεύχεστε για τους ιερείς σας. 1 Το Θέλημά Μου είναι να εργάζεστε στο Φως του Πνεύματός Μου. Χαϊδεύετε Με, με αγάπη. Δοξάζετέ Με και προσέχετε τα χείλη σας. Να έχετε ειρήνη μεταξύ σας. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ δώρο – σας έδωσα το δώρο της Αγάπης Μου. Αγαπάτε Με και αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Να είστε ενωμένοι και να παραμείνετε ενωμένοι! Σας ευλογώ όλους. Εμείς;
  • Να θυμάσαι: Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ πάντα υπομονετική, γι’αυτό να είσαι κι εσύ υπομονετική. Μην τρέχεις μπροστά από Μένα όπως έκανες αυτές τις μέρες… Η αγάπη, η πραγματική αγάπη, αντέχει στις δοκιμασίες, στις αναποδιές, σε όλα. Έχε Με στην πρώτη θέση και πάνω απ’ όλα. Κήρυξε με αγάπη για την Αγάπη και δόξασέ Με.

  Απόρριψε, παιδί Μου, κάθε τι που οδηγεί στο κακό και βυθίσου σε ό,τι είναι αγαθό και άγιο και θα σε οδηγήσει στην αιώνια ζωή. Είμαι Άγιος και Αγαθός. 1
  • Εγώ ο Βασιλιάς σου, σε κρατώ αιχμάλωτη της Αγάπης Μου και σε φυλάω όπως ο φρουρός φυλάει μια πύλη. Σου έδωσα το δώρο της Αγάπης Μου και σε έκανα νύφη Μου, γι’ αυτό θα βεβαιωθώ ότι κανένας εισβολέας δεν θα καταπατήσει την ιδιοκτησία Μου, την ιδιοκτησία Μου που την έκανα τώρα κήπο, όπου μπορώ να πάω ν’ αναπαυθώ. Επίτρεψέ Μου να φυσήξω μέσα σου, επίτρεψέ Μου να ολοκληρώσω τα Έργα Μου μέσα σου. Γίνε υπάκουη και δέξου Με, τον Κύριο και Βασιλιά σου. ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ.
  • Προσεύχεστε αδιάλειπτα, μην κοιμάστε, προσεύχεστε με την καρδιά σας. Να είστε σαν ανοιξιάτικα τριαντάφυλλα, σαν ανθοδέσμη που προσφέρεται στον Ύψιστο. Οι προσευχές σας να είναι σαν θυμίαμα ευωδιαστό που φτάνει στο Θρόνο Του. Θα σας υπενθυμίσω αυτό που επιθυμεί ο Ύψιστος: την καρδιά σας. Προσφέρετέ Του την καρδιά σας κι επιτρέψτε Του να γίνει ο Οδηγός σας στο δρόμο που ετοιμάζω για σας. Παιδιά Μου, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ στις πόρτες σας, υμνήστε τον Κύριο και αγαπήστε Τον. Ο Θεός είναι Αγάπη.

  Σας ευλογώ όλους. Ευλογώ επίσης όλους όσους είναι κλεισμένοι σε φυλακές. Προς αυτούς στέλνω την ειρήνη να κυλήσει σαν ποτάμι στην καρδιά τους.
  … άκουσέ Με. ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΑΓΑΠΗΤΗ, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ! Έλα, εμείς;
  • Αυτοί που Με αγαπούν θα μάθουν ν’ αυξάνονται μέσα στην Αγάπη Μου, ώστε με τη σειρά τους να μπορέσουν να φέρουν κι άλλους σε Μένα να Με αγαπήσουν. Η Ιερή Μου Καρδιά φλέγεται από Αγάπη και ανυπομονεί τόσο να σας ελκύσει όλους στα βάθη Της. Διψώ γι’ Αγάπη. Το μόνο που θέλω από σας είναι Αγάπη, γιατί Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ η Ρίζα του Ενάρετου Δένδρου. ΕΛΑΤΕ, όλοι εσείς που δεν έχετε συμφιλιωθεί μαζί Μου! ΕΛΑΤΕ! ΕΛΑΤΕ να συμφιλιωθείτε και να δεχθείτε την Ειρήνη Μου! ΕΛΑΤΕ να μοιρασθείτε την Αγάπη Μου! ΕΛΑΤΕ, όλοι εσείς που δε Με έχετε ακόμη καταλάβει!. Κάνετε Ειρήνη μαζί Μου, ελάτε να κάνετε Ειρήνη με την Αγάπη. ΕΓΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΥ, ναι, οι οπαδοί Μου της Ειρήνης και της Αγάπης, τιμώντας Με!
  • ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗΣ, θυμάσαι πώς σου έμαθα ότι Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ; Σου έδωσα το παράδειγμα ενός καλού δένδρου που φέρει καλούς καρπούς. Αυτό το δένδρο είναι το Τέλειο Δένδρο, γιατί η ρίζα του είναι η Αγάπη, τα κλαδιά του είναι όλα αρετές και είναι όλες καλές. Χωρίς τη ρίζα της Αγάπης αυτό το Δένδρο δεν θα έχει αρετές, και επομένως κανένα καρπό. Όταν βλέπεις ένα δένδρο που είναι άκαρπο ή που οι καρποί του είναι σάπιοι, να ξέρεις, παιδί Μου, ότι η ρίζα του αποτελείται από τα χειρότερα κακά που υπάρχουν. Σε διαβεβαιώνω ότι η Ρίζα όλων των αρετών ονομάζεται ΑΓΑΠΗ. Εγώ είμαι η Αγάπη, Εγώ είμαι η Ρίζα που σε τρέφει, ομορφαίνοντάς σε. Έλα και ζήσε μέσα Μου και θα ζήσεις αιώνια.
  • ΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΟΥ
  • Eχω ανάγκη από υπηρέτες, που να είναι ικανοί να Mε υπηρετούν, όπου Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ περισσότερο αναγκαία. Eργάσου ωστόσο σκληρά, γιατί εκεί που βρίσκεσαι, είσαι μέσα στο κακό, ανάμεσα σε άπιστους. Eίσαι στα άθλια βάθη της αμαρτίας. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. Δεν θα έχεις καμία ανάπαυση, θα Mε υπηρετήσεις εκεί, όπου κάθε τι καλό παραμορφώνεται σε κακό. Nαι, υπηρέτησέ Mε ανάμεσα στην αθλιότητα, ανάμεσα στην κακία και τις κακοήθειες του κόσμου. Yπηρέτησέ Mε ανάμεσα στους άθεους, ανάμεσα σ’αυτούς που Mε εμπαίζουν, ανάμεσα σ’αυτούς που σχίζουν την Kαρδιά Mου, υπηρέτησέ Mε ανάμεσα σ’αυτούς που Mε μαστιγώνουν, που Mε καταδικάζουν. YΠΗΡΕΤΗΣΕ MΕ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ MΕ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΠΑΝΩ MΟΥ.

  • Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ η Ρίζα του Δένδρου της Ζωής, ΑΓΑΠΗ, λοιπόν, να βγαίνει μέσ’ από την καρδιά σας. Όταν η Αγάπη φανερώνεται όπου υπάρχει το κακό, σβήνει κάθε κακία, διαλύοντάς την, όπως διαλύεται η πάχνη με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Προς χάριν αυτών που Μου είναι αφοσιωμένοι, θα ξαναζωντανέψω όλα τα πτώματα, δε θα ησυχάσω, θα σας αναστήσω όλους με το Λόγο Μου, δε θα σωπάσω, έως ότου Δοξάσω το Σώμα Μου κι ανακαινίσω ολόκληρη την Εκκλησία Μου. ΜΑΘΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΤΑΙΕΣ. Θα συνεχίσω ν’ απλώνω το Χέρι Μου στον καθένα, ακόμη και στους στασιαστές, ακόμη και σ’ αυτούς που Με προκαλούν μέρα-νύχτα, καταλάβατε; Είστε όλοι Λαός Μου, άσχετα από πίστη ή φυλή. Να θυμάστε ότι είμαι η ΑΓΑΠΗ και ότι σας έπλασα όλους.
  ΑΡΧΩ

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Άμα δε βρει ο άνθρωπος κάτι που για χάρη του θα πέθαινε, είναι καταδικασμένος να δει τη ζωή του να σκορπίζεται στους τέσσερις ανέμους
  - Ηλίας Λιαμής
 • Αρέσει σε %d bloggers: