Αποκάλυψη, σημεία των καιρών και εκτρώσεις

Σχόλιο από τον π. Σάββα Αχιλλέως.

Αναδημοσίευση από το dailygreece.com

3 σκέψεις σχετικά με το “Αποκάλυψη, σημεία των καιρών και εκτρώσεις

 • Απρίλιος 3, 2009, 3:29 πμ
  Permalink

  O Θεός να μας λυπηθεί..
  Παράτεινον το έλεός Σου,Κύριε, τοις γιγνώσκουσί σε…

  Σχολιάστε
 • Ιούλιος 16, 2009, 11:52 πμ
  Permalink

  Ναι ναι και αρχισε και συ τα δικα σου…..μπλα…μπλα….μπλα…κλπ.

  Η εκτρωση ειναι εγκλημα αν το δεις απο πλαυρα αφαιρεσης μιας ζωης. Αλλα κατα τα αλλα οτι θελει μπορει να κανει με το παιδι του (μεσα σε λογικα πλαισια ετσι;). Εσυ θα του πεις τι να κανει;

  Σχολιάστε
 • Ιούλιος 16, 2009, 1:22 μμ
  Permalink

  @Freedom of Mind
  Ότι αναφέρεται εδώ αναφέρεται στην Εκκλησία ως σώμα Χριστού. Ότι λέει ο Χριστός η Εκκλησία to πράττει. Αφού δεν ανήκεις στην Εκκλησία κάνε ότι νομίζεις. Αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες.

  Τέλος κανένα παιδί δεν ανήκει στους γονείς του. Το μόνο που ανήκει στους γονείς είναι οι ευθύνες για τη σωστή ανατροφή του παιδιού. Ελπίζω να είσαι τόσο νεαρός στην ηλικία όσο δείχνεις και να μην έχεις παιδιά που τα μεγάλωσες με αυτή τη λογική.

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Τα φτερά του χελιδονιού είναι πρόσθετο βάρος στο σώμα του. όμως ακριβώς χάρις σ’ αυτό το πρόσθετο βάρος το σώμα του χελιδονιού δεν μένει χάμω στην γη, αλλά διασχίζει τους αιθέρες. Το ίδιο συμβαίνει και στον άνθρωπο. Οι εντολές του Θεού φαίνονται βαριές, αλλά μονάχα χάρη σ’ αυτές ο άνθρωπος υψώνεται από την λάσπη και τη δουλεία της αμαρτίας στους ουρανούς της θείας μακαριότητας κι ελευθερίας.
  - Ιερός Αυγουστίνος
 • Αρέσει σε %d bloggers: