2 σκέψεις σχετικά με το “Μην το βάζεις κάτω!

 • Ιανουάριος 27, 2009, 11:46 μμ
  Permalink

  καποιοι απο εμάς θα έπρεπε να ντρέπονται όχι για άλλο λόγο αλλά για το ότι δεν μάθαμε ποτέ να ευχαριστούμε τον Θεό για αυτά που έχουμε.Εμείς που δεν έχουμε αρρωστήσει, που δεν εχουμε κακοποιηθεί, που δεν έχουμε υποστεί ατιμώσεις, που δεν εχουμε ζήσει αληθινή φτώχεια ή ορφάνεια. που που που….
  και κλαίμε που δεν έχουμε πάει διακοπές, που δεν έχουμε plasma TV, που δεν εχουμε αρκετέσ νταντάδες για τα παιδάκια μας, που δεν προλαβαίνουμε να πάμε για καφέ ..που που που…

  οι πατέρες μιλάγαν για μνήμη θανάτου που οδηγεί στη μνη΄μη Θεού…όσες δεσποινιδούλες και αγοράκια που ξεψαρώσαναν τάχατες και νομίζουν ότι επειδή ρωτήσαν τον γέροντά του τί κορίτσι να παντρευτούν σημαίνει ότι ξέρουν και από οικογένεια, ας κάνουν μια βόλτα από τον τελευταίο όροφο, της εντατικής στο Νοσ. Αγ. Σοφία στο Γουδί στην Αθήνα να δούμε πόσα κορμάκια λιώνουν απο καρκίνο, και ΄πως οι γονείς ξεροσταλιάζουν πάνω από το κρεββατάκι τους και μετά βλέπουμε…αλλά δυστυχώς αρκετοί και αρκετές ίσως σκεφτούν..απαπα, μακρυα από προβλήματα, άμα είσαι καλό παιδί, ο Θεός θα σου δώσει υγεία και λεφτά πολλά (όπως σκέφτοταν και οι Φαρισαίοι).
  ¨οσοι γονείς, ή νέα παιδιά νομίζουν ότι τους οφείλεται διακαιωματικά η ευτυχία τότε ίσως να αλλάξουν θρησκεία, πίστη ή να αλλάξουν πλανήτη…γιατί η ζωή έχει πόνο, και η ελπίδα έρχεται από την αγάπη, και τότε ίσως απαλύνεται ο πόνος και η μοναξιά..
  σε ένα παιδί όπως στο βίντεο, ας αναρρωτηθούμε΄πόση πικρα θα αισθάνθηκε όταν κατάλαβε σαν παιδακι τί είναι…και πόση αγάπη και θάρρος χρειάστηκε για να διλέξει την αγάπη για τη ζωή.ο Θεός να μας λυπηθεί

  Σχολιάστε
 • Ιανουάριος 29, 2009, 7:41 μμ
  Permalink

  That is the power of the human spirit given by God. I was amazed with what I just watched. He is a real example of what we can do with God’s help. May God give us the strength to overcome the difficulties of each day.

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Παράδοση είναι η ζωντανή πίστη των κεκοιμημένων, παραδοσιολατρία είναι η νεκρή πίστη των ζωντανών
  - Jaroslav Pelikan
 • Αρέσει σε %d bloggers: