Αφιέρωμα στην Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη

YouTube Preview Image

Αφιέρωμα της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Πειραιώς στην Γαλάτεια

YouTube Preview Image

Μίλησαν για την Γαλάτεια

Το Ζωντανό Ιστολόγιο αγαπά ιδιαίτερα την κυρία Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη, μια συγγραφέας εκρηκτικής δημιουργικότητας και παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία.

Αξίζει να τη γνωρίσετε και να διαβάσετε τα βιβλία της για νέους, εφήβους, αλλά και για ενήλικες. Στο ιστολόγιο αυτό κατά τη διάρκεια των ετών έχουμε δημοσιεύσει αρκετά κείμενα και ραδιοφωνικές εκπομπές της.

Πηγή: Συνοδοιπορία

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Η απόσταση ανάμεσα στον εαυτό μας και στον πλησίον μας αρχίζει τη στιγμή που διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.
    Αυτή η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας δείχνει ανασφάλεια και έλλειψη πληρότητας. Είναι επίσης το μέτρο της αγάπης που μας λείπει. Γιατί αγάπη είναι να ξεχνάς τον εαυτό σου και να δέχεσαι τους άλλους. Αποκαλύπτει την έλλειψη πίστης στη ζωτικότητα της ύπαρξής μας και την ανικανότητά μας να δίνουμε πίστη στην αγάπη των άλλων.
    - Μητροπολίτης Σουρόζ Αντώνιος Μπλουμ
  • Αρέσει σε %d bloggers: