Lila: Βάλε στη Ζωή το Χρώμα σου

Lila: μια γλυκιά, ποιητική ταινία μικρού μήκους με θαυμάσια μουσική για τη ζωή. Η δύναμη της καλοσύνης, της αισιοδοξίας και του καλού λογισμού αλλάζουν τους ανθρώπους γύρω μας.

Ο Carlos Lascano μας προσφέρει μια ταινία για την καθημερινότητα, τη ζωή γενικότερα, και τον τρόπο που τη βλέπει η ζωγράφος-πρωταγωνίστρια.

Η Lila φαντάζεται και βάζει τα δικά της χρώματα, δίνει τη δική της ‘πινελιά’, τη δική της τροπή, σε όσα βλέπει γύρω της, με ιδιαίτερα συγκινητικό και γλυκό κλείσιμο. Ένα φιλμάκι για τη ζωή και την οπτική, τη στάση και τις δυνατότητες που έχει ο καθένας, με στοιχεία animation.

Πηγή: Thessaloniki Arts & Culture

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Ο Μωάμεθ στηρίξας πολιτικοθρησκευτικό σύστημα στη μονάδα κατατυράννισε την ανατολή.
    Ο πάπας θεσπίσας δύο αρχάς εκπορευούσας πνεύμα κατατυράννισε τη δύση.
    Η δε γαλλική επανάσταση και φιλοσοφία (και στη συνέχεια ο μπολσεβικισμός) που επιχείρησαν να στηρίξουν πολιτικοθρησκευτικό σύστημα στο μηδέν θα έχουν ανάλογη κατάληξη.
    Ο μόνος αριθμός που δεν ελήφθη ως θρησκευτική θέσμιση είναι η Τριάδα. Κυριαζόπουλος (1922)
    - Θ. Ζιάκας
  • Αρέσει σε %d bloggers: