Εγκατάσταση του προγράμματος «Αγάπη» 1.0

Τεχνική Υποστήριξη: Παρακαλώ, πως μπορώ να βοηθήσω;

Πελάτης: Χμ… μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται «Αγάπη«. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;

Τ.Υ. : Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;

Π: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;

Τ.Υ.: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο «Η Καρδιά μου». Μπορείτε να την εντοπίσετε;

Π: Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το «Αγάπη» ενώ τρέχουν τα άλλα;

Τ.Υ: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα;

Π: Μισό λεπτό να δω… υπάρχει ένα που λέγεται «Παλιά Τραύματα», «Χαμηλή Αυτοεκτίμηση», ένα άλλο «Μνησικακία» και «Εκδίκηση».

Τ.Υ.: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα ‘Αγάπη’, θα διαγράψει βαθμιαία τα προγράμματα αυτά από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα «Αγάπη» θα αντικαταστήσει το «Χαμηλή αυτοεκτίμηση» με μια άλλη ενότητα που λέγεται «Υψηλή αυτοεκτίμηση».Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: «Μνησικακία» και «Εκδίκηση». Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος ‘Αγάπη’.

Π: Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε;

Τ.Υ.: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει ‘Εκκίνηση’ και επιλέξτε το πρόγραμμα «Συγχώρεση» και κάνετε ένα κλικ. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα.

Π: Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ… όμως το πρόγραμμα «Αγάπη» ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Τ.Υ.: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες «Καρδιές» για να κάνετε αναβάθμιση.

Π: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: ‘Error – Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις’… τι είναι αυτό;

Τ.Υ.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές «Καρδιές» αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στη δική σας «Καρδιά». Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.

Π: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα;

Τ.Υ.: Κατεβάστε το πρόγραμμα «Αποδοχή εαυτού» και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: «Συγχώρεση εαυτού», «Συνειδητοποίηση της αξίας μου», «Αναγνώριση των ορίων μου».

Π: Εντάξει, το έκανα.

Τ.Υ.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο «Η Καρδιά μου». Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει τα όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα «Αρνητική Κριτική», «Φλυαρία». Μετά πηγαίνετε στο Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.

Π: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος «Η Καρδιά μου» αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα «γαλήνη» και «πληρότητα» αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στο φάκελο «Η Καρδιά μου». Είναι φυσιολογικό αυτό;

T. Y.: Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα «Αγάπη» είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, γι’ αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση.

Π: Σε ευχαριστώ, Θεέ μου….

Ευχαριστίες στην Συγκλιτική για την αποστολή του κειμένου.

25 σκέψεις σχετικά με το “Εγκατάσταση του προγράμματος «Αγάπη» 1.0

  • Μάιος 8, 2010, 11:38 μμ
    Permalink

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ+

    ΑΠΟΡΙΑ-Η ΣΥΓΚΛΙΤΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΗ?
    ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ!

    ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ….!!! 🙂

    Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ,
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ…

    «ΚΥΡΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ Ν’ΑΓΑΠΩ»

    ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΝΕΙ…ΑΜΕΣΩΣ….

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 12:40 πμ
    Permalink

    Πολύ χαριτωμένη ανάρτηση ,
    και είναι αρκετά διαδεδομένη στα εγχειρίδια πρακτικών αυτοανάπτυξης και αυτοβελτίωσης που κυκλοφορούν.

    Ενας προβληματισμός που μου γεννήθηκε είναι στο θέμα της συγχώρησης.
    Αναπαράγεται ,κατά τη γνώμη μου, ένας ψυχολογικός όρος της συγχώρησης,όχι απαραίτητα κακός,αλλά νομίζω οτι αδικεί την οντολογική υπόσταση της συγχωρησης,που είναι έκφραση ενότητας και κοινωνίας στο ζωντανό Σώμα του Χριστού ,την Εκκλησία.

    Πολλοί άνθρωποι,θρησκευάμενοι και μη,πείθουμε τον εαυτό μας οτι έχουμε συγχωρέσει ενώ στην πραγματικότητα έχουμε λησμονήσει ή απλως δε μισούμε.Δε φτάνει όμως.

    Χρειάζεται να πάμε παραπέρα, σε ένα καινούριο τρόπο ύπαρξης,ο οποίος δεν ανέχεται τη διάσπαση με τον αδελφό μας,ούτε με τον εσώτερο εαυτό μας, που ο ίδιος ο Χριστός έχει προσλάβει και αποτελούμε μέλη του Σώματός Του.
    Ο γερο-Σοφρώνιος αναφέρει οτι ο συγκεκριμένος τρόπος ύπαρξης οδηγεί κάποιον να προσεύχεται για τον άλλο σαν για τον εαυτό του και να μετανοεί για τις αμαρτίες του άλλου σαν να είναι δικές του.

    Και ακόμα πιο πέρα η αυθεντική συγχωρητικότητα είναι σημ΄δι ωριμότητας και αυτογνωσίας,να αποδεχτούμε δηλ. με κόπο και με πόνο την απώλεια των ψευδαισθήσεων και των ιδανικών απεικονίσεων που έχουμε φτιάξει για τον εαυτό μας και τον άλλο.Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που παλεύουμε και το βαφτίζουμε τραύμα και μνησικακούμε και εκδηκούμαστε είναι μια τραυματισμένη αυταπάτη.
    Γι’αυτο και βλεπεις αληθινούς ανθρώπους του θεού και βρίσκονται εν αρμονία και ειρήνη με τον εαυτό τους και τους γύρω τους έχοντας κατορθώσει το κορυφαίο επίτευγμα της απροϋπόθετης αγάπης.

    Το δίχως άλλο η αγάπη και η συγχώρηση είναι μια αληθινή μαρτυρία της Χάρης του Θεού.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 10:42 πμ
    Permalink

    Γειά σου Εύα που σου έμεινε αξέχαστη η Εύα!
    Χαίρομαι που σε διαβάζω!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 10:57 πμ
    Permalink

    εχω κι εγω πραγματικα πολυ μεγαλη αναγκη να εγκαταστησω αυτο το τελειο προγραμμα στον υπολογιστη της καρδιας μου…

    ευχεσθε και για μενα, Αμην

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 11:00 πμ
    Permalink

    Ευα
    απροϋπόθετη αγάπη είχε μόνο ο Κύριος Ιησούς και οι αναγνωρισμένοι άγιοι Μάρτυρές του και Οσιοι…

    Για τους άλλους, ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ, δεν γνωρίζω…

    Όσο είμαστε μακριά τους, και βγάζουμε συμπεράσματα γι αυτούς από τα βιβλία που είτε αυτοί οι ίδιοι έγραψαν είτε άλλοι έγραψαν γι αυτούς, την ΟΥΣΙΑ της ψυχής του, ούτε απο μακριά δεν την αγγίζουμε…

    Για μένα πιο βέβαιοι άγιοι είναι άνθρωποι ασημοι της καθημερινότητας που περνάνε ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ από τη γη και σχεδόν κανείς δεν τους δίνει σημασία…παρά μεγαλόσχημοι ρασοφόροι.
    Έχω δε απαυδήσει με πολλους θρησκευάμενους που είναι άριστοι στο μπλα μπλα της θεωρίας και αν θα έλεγες να ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ…
    Πραγματικά, όπως έλεγε και η φίλη μου η ΑΚΤΙΝΑ, το κορυφαίο, το αυθεντικό, είναι η ΣΙΩΠΗ…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 1:25 μμ
    Permalink

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Ε.Π.Κ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ
    ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ+ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΤΟ ΝΑΟ,Ο ΝΕΩΚΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ=
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ν’ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ+ΠΟΡΤΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ=ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ…

    ΜΟΥΡΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΩ ΤΗ ΜΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ…
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΩΣΕΙ-ΞΕΦΥΣΟΥΣΑΝ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ…
    ΜΟΝΟ εγώ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ’ΕΔΕΙΡΕ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ=Ο ΑΕΡΑΣ,ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!!!!!!
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? ΜΗ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΜΕ 28-30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ?
    ΕΛΕΟΣ.
    ΚΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ …
    …»ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ-ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ+ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ»
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    _+ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ+

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 1:50 μμ
    Permalink

    Χρόνια πολλά σήμερα του αγίου Χριστοφόρου! Κάντε κανένα αφιέρωμα στον άγιο, πρέπει να ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Το συναξάρι λέει ότι ήταν ‘κυνόμορφος’, να ανήκε σε φυλή ανθρωποειδή και να μην ήταν άνθρωπος…
    Κάποιοι λένε ότι μπορεί να ήταν από τους λεγόμενους νεφελίμ, τα έκπτωτα όντα που λόγω αμαρτίας μοιάζαν εκτρώματα και είχαν μέσα τους τέτοια κακία που έτρωγαν ανθρώπους.
    Εάν ήταν τέτοιος και ο άγιος Χριστοφόρος, τότε του αξίζουν τεράστιες τιμές και δόξες για την μετάνοια και μεταστροφή του!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 2:57 μμ
    Permalink

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ+

    Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ………….διαβάστε το βιο του!!!

    Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ο Μεγαλομάρτυρας
    Έζησε στα χρόνια του αυτοκράτορα Δεκίου. Το παρουσιαστικό του, φαίνεται ότι ήταν υπερβολικά άσχημο, διότι ανήκε σε φυλή ανθρωποφάγων. Συνελήφθη όμως αιχμάλωτος άπ’ τους Ρωμαίους, και επειδή κατά βάθος είχε αγαθή προαίρεση, ο άγριος εκείνος δεν άργησε να αναδειχτεί ανθρωπινότερος από τους πολιτισμένους, αλλά και αιμοδιψείς τότε κυρίους του. ο Ρέπροβος – έτσι ονομαζόταν ο αιχμάλωτος άγριος – δέχτηκε τη χριστιανική διδασκαλία, βαπτίστηκε και μετονομάστηκε Χριστόφορος. Κάποια μέρα λοιπόν, είδε χριστιανούς πού τους κακοποιούσαν ειδωλολάτρες. Αγανακτισμένος, έκανε αυστηρές παρατηρήσεις προς αυτούς. Μετά βίας διέφυγε τη σύλληψη, χάρη στο γιγαντιαίο και ρωμαλαΐο ανάστημα του, πού προκάλεσε φόβο στους κακοποιούς. Τότε οι άλλοι χριστιανοί, τον συμβούλεψαν να φύγει σε ακατοίκητα μέρη, διότι αργότερα οι ειδωλολάτρες σίγουρα θα τον συνελάμβαναν. Πράγματι ή καταγγελία έγινε, και ένα απόσπασμα στρατιωτών ξεκίνησε να τον βρει και να τον συλλάβει. Μετά από πολλές μέρες, αποκαμωμένοι και νηστικοί τον βρήκαν. Επειδή όμως δια της προσευχής κατάφερε με ένα ξεροκόμματο ψωμιού να χορτάσει όλους τους στρατιώτες, κατόρθωσε και τους έκανε όλους χριστιανούς. Αργότερα ο Χριστόφορος έπεσε στα χέρια του Δεκίου, όπου μετά από σκληρά βασανιστήρια τον αποκεφάλισε. Έτσι, ο άλλοτε άγριος στη μορφή, με την πίστη του στο Χριστό, ανυψώθηκε σε άγιο και μεγαλομάρτυρα.

    Απολυτίκιο. ‘Ηχος δ’. Ταχύ προκατάλαβε.
    Στολαίς ταις εξ αίματος, ώραϊζόμενος, Κυρίω παρίστασαι, τω Βασιλεί ουρανών, Χριστόφορε άοίδιμε· όθεν συν Ασωμάτων, και Μαρτύρων χορείαις, άδεις τη τρισαγίω, και φρικτή μελωδία· διό τοις ικεσίαις ταις σαις, σώζε τους δούλους σου.

    ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΛΠ ΦΑΝΤΑΣΙΌΠΛΗΚΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ….

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ+ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ/ΘΕΟΧΑΡΙΤΩΤΑ
    ΧΡΙΣΤΟΦόΡΑ………….

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 11:06 μμ
    Permalink

    @Ε.Π.Κ.
    Πραγματικά, όπως έλεγε και η φίλη μου η ΑΚΤΙΝΑ, το κορυφαίο, το αυθεντικό, είναι η ΣΙΩΠΗ…

    Δε ξέρω αν υπενίσεσαι οτι πρέπει να σιωπήσω ή οτι σε ζάλισα με αμπελοθεολογίες,αλλά του λόγου μου δε μασάω και συνεχίζω…

    Η απροϋπόθετη αγάπη είναι το βιωμένο κριτήριο που μας κληροδότησε ο Χριστός και οι φίλοι Του,ανώνυμοι κι επώνυμοι,διάσημοι και άσημοι,ρασοφόροι,λαϊκοί,άνθρωποι της διπλανής πόρτας ,γνωστοί μας άγνωστοι.
    Ολοι αυτοί που βιώνουν την αγάπη στον εχθρό και την αποδοχή του αντιπάλου,την θερμή προσευχή για τη σωτηρία των άλλων,των όποιων άλλων, που στα μάτια τους καθρεφτιζεται η παρουσία του Θεού.

    Οι λοιποί χριστεπώνυμοι θεωρούμε κι απολαμβάνουμε ανέξοδα τη συμμετοχή μας στην Εκκλησία με το να εξασκούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα ,ανεξάρτητα με τη κρυμένη αδιαφορία μας και την κουκουλωμένη μνησικακία μας.
    Αντρόγυνα,οικογένειες,φίλοι όμάδες ,συνεργάτες,ενορίτες ακόμα,όλοι υποφέρουμε απο το αίσθημα οτι ο άλλος αποτελεί απειλή και ‘οχι ευλογία,οτι είναι η κόλασή μας κι ‘οχι ο ουρανός μας…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 11:15 μμ
    Permalink

    Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ….

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ …ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗ?

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ…

    ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ-ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ.

    ΟΜΩΣ…ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ…

    ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ….

    ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ.
    ΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ…

    ΕΔΩ-ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ….-ΒΛΕΠΩ ΤΑ 2ΑΚΡΑ…

    Η’ -ΣΙΩΠΗ=ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ,ΣΑΝ ΠΕΙΣΜΑ…{ΣΥΓΝΩΜΗ}
    Η’- ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ…

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
    ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ…΄ΚΛΠ….

    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ….

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ-
    ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟΙ
    ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΙ…

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…

    η πιο χαζή+η πιο αγράμματη απ’ολους…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 9, 2010, 11:44 μμ
    Permalink

    ΑΚΟΥΣ?!

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ?!

    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ….ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?!

    ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ-ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ

    ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ….

    ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ…ΑΓΑΠΗ…
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ…

    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ…ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

    ΑΓΑΠΗ μία
    ΒΛΕΜΜΑ ένα
    ΓΙΟΡΤΗ μία
    DREAM………….
    ΈΡΩΤΑΣ ΈΝΑΣ
    ΖΩΗ ΜΊΑ
    ΗΛΙΟΣ εσύ
    ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ+
    ΙNDEED!
    ΚΑΡΑΒΑΚΙ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…
    ΛΑΒ!!!!!!!!!!
    ΜΑΖΙ……….!!!!!!
    ΝΕΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!
    ΞΑΣΤΕΡΙΑ…
    ΟΥΡΑΝΟΣ…
    ΠΑΝΤΟΥ/ΠΑΝΤΑ
    ΡΥΑΚΙ…
    ΣΑΓΑΠΩ
    ΤΡΕΛΛΑ
    ΥΑΚΙΝΘΟΣ+
    ΦΙΛί!!!……………ΧΧΧ
    ΧΑΡΑ!!!!
    ΨΗΛΑ
    ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!

    ———–

    Σχολιάστε
  • Pingback:Εγκατάσταση του προγράμματος «Αγάπη» 1.0 « Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο)

  • Μάιος 10, 2010, 7:59 πμ
    Permalink

    @Ευα
    Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες…
    Εμένα με τρελαίνει το γεγονός ότι ο κάθε σχεδόν θρησκευάμενος, πιάνει ένα μέρος απο τα του Χριστού, το μισοεκτελεί και μετά για κάποια άλλα που του φαίνονται δύσκολα, π.χ. το πάτημα κάτω της μνησικακίας τους σε γονείς, συζύγους , παιδιά , παπάδες, παριστάνει τη στρουθοκάμηλο!
    Τέτοιοι τύποι με …εξαλλώνουν!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 9:34 πμ
    Permalink

    @Ε.Π.Κ.
    Τίποτα να μη σε… εξαλλώνει αγαπητέ.
    Σ’ένα καζάνι βράζουμε.
    Η αυθεντική ένωση με το Σώμα του Χριστού είναι η ελπίδα μας.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 1:12 μμ
    Permalink

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ??????

    ΕΠΚ??????

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ._+ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 2:00 μμ
    Permalink

    ΕΠΚ
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΣ ΙΣΩΣ…:-)
    @ΕΥΑ

    και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ
    Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Η ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ Ο Ρ Θ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ,
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΣΕΣ ΩΡΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 4:32 μμ
    Permalink

    🙂 ΕΥΛΟΟΟΟΟΓΗΣΟΝ!!! ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΣ….

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΜΩΣ? ΕΠΙΚΟΣ ΙΣΩΣ?! ΚΑΙ ΤΟ Κ???????????

    ΚΡΙΤΗΣ?!

    ΣΟΡΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΥΛΙΚΟΝ….

    έΠΙΚΟΣ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΖΟΝ….ΣΟΡΥ.

    Η ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ -ΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΛΩΣ -ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ…ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ=ΕΠΚΣ

    ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ!

    🙂 THE MOST STUPID OF ALL….

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 7:03 μμ
    Permalink

    Δεν είσαι στουπιντ…
    ΕΙΣΑΙ…ΘΕΑΑΑΑ!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 7:05 μμ
    Permalink

    ΣΤΥΛΙΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΓΡΑΙΑ;
    ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ…

    Σχολιάστε
  • Μάιος 10, 2010, 8:57 μμ
    Permalink

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΞΕΤΕ ΣΤΟ 17 ΣΧΟΛΙΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΜΕΝ ΠΟΛΛΑΝ!!!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 16, 2010, 4:07 μμ
    Permalink

    ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ
    ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ Ν’ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ…

    ΔΕΝ ΠΟΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ

    ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ εγω

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΝ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?

    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ….
    ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ
    ΑΥΤΟ ΛΕΩ…

    @ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ-
    ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ-
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΟΒΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΗΧΟ
    ΑΠΛΑ ΖΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
    ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ…
    ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ….

    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…
    ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 16, 2010, 8:46 μμ
    Permalink

    Εντάξει μιλάω για φοβίες, όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι και όπως νομίζω συμβαίνει στο βάθος όλων εμας των ανθρώπων.

    Κι εγώ υποψιασμένος είμαι με τα διάφορα είδη μουσικής.
    Με την εκκλησιαστική ψαλτική -στίχο,μελωδία- είσαι σίγουρος που απευθύνεσαι και τι σου λέει.
    Και το περί ξεκούρασης της ψυχής που λες ναι συμφωνώ, αυτό σε αναπαύει στο κάτω κάτω.

    Σχολιάστε
  • Μάιος 17, 2010, 1:34 μμ
    Permalink

    να πεσεις στο γκρεμο…σου φωναζω και προσπαθω νΑ σε κρατησω….απ το χερι….

    αν παλι δεν μ΄ακους θα φωναξω ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    σωστε τον και φροντιστε τον…………

    το ν’αδιαφορουμε εντελωσ και να μην ασχολουμαστε με κανεναν
    παριστανοντασ τον δηθεν ταπεινο και τον δηθεν αγιο
    που δεν θελει κ καλα να φανει οτι ασχολειται
    ειναι ακρως υποκριτικο….

    ευλογησον
    καθε προσωπο ειναι υπευθυνο για το αν θα μιλησει η οχι.
    ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗ?
    ΟΚ…ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.
    ΙΕΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε
  • Μάιος 18, 2010, 2:51 μμ
    Permalink

    Καταπληκτικός λόγος!

    «Ο,τι δεν είναι αγκαλιά δεν είναι Εκκλησία!»

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Ο Θεός δουλεύει το σχέδιό Του σε ψυχές που έχουν αυτές τις δύο ιδιότητες: ακακία καρδίας και σύνεση χειρών, όπως ο Δαβίδ. Σε αυτές σε ώρα που δεν προσδοκούν και δεν γνωρίζουν (βλ. Ματθ. κδ 50) δίδει εκπλήξεις τρισχαριτωμένες. Είναι αυτοί που έχουν τις δύο μεγάλες προϋποθέσεις για να επιτελέσουν ευλογημένο έργο στον κόσμο. Είναι δηλαδή «φρόνιμοι ως οι όφεις» (σύνεση χειρών) και «ακέραιοι ως οι περιστεραί» (ακακία καρδίας).
    - Aρχ. Αρσένιος Κωτσόπουλος
  • Αρέσει σε %d bloggers: