Η Αληθινή Δύναμη του Άνδρα


Υπάρχουν εκείνες οι μικρές, »τιποτένιες» στιγμές, που καυχιέσαι μέσα σου, πως άφησες ανεξίτηλα σημάδια και πληγές σε γυναικείες καρδιές.
Μα, κάποιες άλλες , »αληθινές» στιγμές, έρχονται καταιγιστικά να σου υπενθυμίσουν, πως ένας αληθινός άντρας κρίνεται από την ικανότητά του να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα και όχι από την ικανότητά του να την βασανίσει.
Προς τους άντρες εκείνους που έχουν μέσα τους την αληθινή δύναμη, εκείνη που μπορεί να χαρίσει την ευτυχία σε μία γυναικεία καρδιά, να θυμούνται πως μία γυναίκα μπορεί να μην ξεχνά ποτέ εκείνον που την πλήγωσε, αλλά αγαπά παντοτινά μόνο εκείνον που την έκανε ευτυχισμένη.. 🙂

Σ.

3 σκέψεις σχετικά με το “Η Αληθινή Δύναμη του Άνδρα

  • Απρίλιος 2, 2013, 1:56 μμ
    Permalink

    Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον;
    Γιατί δεν είμαστε αληθινοί και γενναιόδωροι ως προς τα αισθήματα;
    Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλο;
    Γιατί πονάμε ο ένας τον άλλο;
    Γιατί δεν βοηθάμε τον άνδρα να γίνει καλύτερος;
    Γιατί δεν τον σεβόμαστε;
    Γιατί δεν φέρονται οι άνδρες με σεβασμό και αγάπη στις γυναίκες;
    Γιατί δεν τις φροντίζουν ουσιαστικά;

    Σχολιάστε
  • Απρίλιος 15, 2013, 10:43 πμ
    Permalink

    Συγνώμη αλλά μπούρδες….

    ναι μπούρδες…..μιλάτε για σεβασμό, γιατί σεβασμός είναι αυτό το συναίσθημα που περιγράφεται στο κείμενο…και ο σεβασμός είναι 2-way-street.
    Χρειάζεται κάποιος να τον κερδίσει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ!!!
    Και θα μου πείτε ότι σήμερα οι γυναίκες ξέρουν να αποδίδουν σεβασμό σε έναν άντρα που προσπάθησε να τις κάνει ευτυχισμένες;;;;
    Και πάλι με συγχωρείτε αλλά μπουρδες…

    Οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ θα θυμούνται τους αλήτες, αυτούς που τις έκαναν να πονέσουν και να πληγωθούν, αυτούς που αφήσαν τα σημάδια στις ζωές τους.

    Την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, την διάκριση, το μέτρο, την καθοδήγηση (ναι αυτό είναι πρώτιστα ένας άντρας, οδηγός) ΔΕΝ τα ξέρουν, δεν τα θέλουν (όσο κι αν το λένε) και δεν μπορούν να τα σεβαστούν ΑΡΑ δνε μπορούν να εκπληρώσουν την απόδοση του σεβασμού.

    Φιλαρέσκεια, ναρκισισμός, ματαιοδοξία, εγωκεντρισμός όλα στο έπακρο…κρυμένα καλά πίσω από την γυναικεία γλυκύτητα όσο καιρό το συναίσθημα είναι φρέσκο και έχει πλάκα…
    Οι 30αρες και οι 40αρες κάνουν (κατά πλειοψηφία) ακριβώς ότι κάνουν και οι 20αρες ελεύθερες κοπέλες.
    Ελεύθερες και χωρισμένες θα βρουν ένα σωρό δικαιολογίες για να ζήσουν αυτά που -δήθεν- στερήθηκαν και όλη η new age φιλοσοφία της γυναικείας »ανεξαρτησίας» απλά προσφέρει πολλαπλά άλλοθι για να συνεχίζεται εσαεί η φιλαυτία και η ματαιοδοξία.

    Ευτυχισμένες ειναι οι σύγχρονες γυναίκες αν τους κάνεις τα χατήρια, αν δεν τους «στερείς» τα γούστα τους και την χυδαία ανεξαρτησία τους (ουζα με τις φίλες τους και μπουζούκια/σκι/παρτυ κτλ), αν είσαι κούκλος και φραγκάτος και «άνετος» και φυσικά ποτέ των ποτών μην διανοηθείς να ασκήσεις κριτική οποιασδήποτε μορφής σε οτιδήποτε κάνουν ή θέλουν.

    Εχει γεμίσει ο τόπος με χωρισμένες με παιδιά κι αυτές οι γυναίκες αντί να δουν τι πήγε στραβά στην ζωή τους και να το διορθώσουν, φέρονται σαν κοριτσούδια και αδυνατούν να συλλάβουν το πόσο τεράστιο φορτίο είναι στην πλάτη ενός άντρα να δεχτεί να μεγαλώσει ένα ξένο παιδί
    Φτάσαμε τα κάποτε αυτονόητα να είναι σήμερα ζητούμενα.

    Και μετά μου λέτε για σεβασμό;;
    Ο σεβασμός απαιτεί μέτρο και διάκριση.Τα βλέπετε εσείς αυτά πουθενά σήμερα στις γυναίκες;

    Η αληθινή δύναμη ενός άντρα για την σημερινή γυναίκα είναι το πόσο βολικός είναι γι αυτήν.Αυτό είναι το μόνο κριτήριο.

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Η ψυχή είναι πολύ βαθιά και μόνο ο Θεός τη γνωρίζει.
    - Γέροντας Πορφύριος
  • Αρέσει σε %d bloggers: