Του Αρκαδιού το Oλοκαύτωμα (Βραβευμένη Ταινία Μαθητή με Playmobil!)

Συγκίνησε ο 15χρονος Ρεθυμνιώτης που μετέφερε το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου σε κόμικ!

Δείτε τη βραβευμένη, ταινία μικρού μήκους «Του Αρκαδιού το Oλοκαύτωμα» του 15χρονου Ρεθυμνιώτη, μαθητή της Α’ Λυκείου, Γιώργου Λελεδάκη που γυρίστηκε με χρησιμοποίηση Playmobil στους ρόλους των Κρητών αγωνιστών και των Τούρκων στρατιωτών, σε συνδυασμό ηχητικά αποσπάσματα από το θεατρικό έργο «Αρκάδι» του Γιώργη Καλογεράκη.

Η ταινία ξεκινά στο 29’40» της καταγραφής της εκδήλωσης – παρουσίασης του ομώνυμου κόμικ του ίδιου έφηβου δημιουργού, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Έαρ» σε σκίτσα Σπύρου Ζαχαρόπουλου.

Για το κόμικ, αλλά και τον νεαρό συγγραφέα του μίλησαν συγκινημένοι ο θεολόγος και συγγραφέας Θεόδωρος Ρηγινιώτης και ο Γιώργης Καλογεράκης, δάσκαλος ειδικής αγωγής – συγγραφέας, ενώ για την προσπάθεια του μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας Γιώργος Λελεδάκης.

Πηγή: Ρεθυμνιώτικα Νέα

Ευχαριστίες στον Θεόδωρο Ρ.

Χωρίς λέξεις κλειδιά.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Του Αρκαδιού το Oλοκαύτωμα (Βραβευμένη Ταινία Μαθητή με Playmobil!)

 • Δεκέμβριος 17, 2018, 1:26 μμ
  Permalink

  Ένα στόμα γεμάτο ευχριστίες, πώς δεν θα γίνει μεθαύριο ένας συγγραφέας εμπιστοσύνης για όσα θα μας λέει ,ένας συγγραφέας ευγνωμοσύνης απέναντι σε αίτιους και αφορμές που θα του δίνουν στο χέρι και το στόμα την δυναμική του λόγου και την Χάρι του Λόγου!
  Συγχαρητήρια!

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Μπορεί κάποιος να είναι πολυμαθέστατος, να έχει ακαδημαϊκά διπλώματα, και να παραμένει εντελώς αδαής της οδού της σωτηρίας.
  - Γέροντας Σωφρόνιος
 • Αρέσει σε %d bloggers: