Εντυπώσεις από την πιλοτική συνάντηση

Ήταν μια θαυμάσια συνάντηση, όπου επιβεβαιώθηκε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός! Ανταλλάξαμε ιδέες, ιστορίες, βρήκαμε κοινούς φίλους και κυρίως ορίσαμε σχέδια για την συνέχεια. Συγκεκριμένα:

 1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το Ζ.Ι. δε μπορεί και σε καμία περίπτωση δε θέλει να υποκαταστήσει ή να αντιγράψει το σημαντικό έργο ενοριών, μητροπόλεων και συλλόγων.
 2. Η επόμενη συνάντηση θα προγραμματιστεί και να θα ανακοινωθεί τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν για την καλύτερη ενημέρωση όλων. Κυριακή ή Σάββατο απόγευμα είναι οι επικρατέστερες επιλογές.
 3. Σε μια επόμενη συνάντηση μπορεί να γίνει προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ «Το Μοναστήρι» (με ελληνικούς υπότιτλους) που παρουσιάσαμε εδώ. Η προβολή μπορεί να γίνει στην αίθουσα της ενορίας Αγίου Γερασίμου Ζωγράφου.
 4. Διεξαγωγή συναντήσεων σε εικονικό, ψηφιακό περιβάλλον για να συμμετάσχουν φίλοι από την Κύπρο και την υπόλοιπη Ελλάδα με αντικείμενο την παρακολούθηση ομιλιών και συζήτησης γύρω από συγκεκριμένο θέμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Άγγελο, τον Κωνσταντίνο, την Μαρία και τη Δήμητρα από Άλιμο για τη βοήθεια!

3 σκέψεις σχετικά με το “Εντυπώσεις από την πιλοτική συνάντηση

 • Νοέμβριος 14, 2011, 12:08 μμ
  Permalink

  Καλημέρα! Πρέπει να περάσατε υπέροχα! Άντε και εις ανώτερα. » Το Μοναστήρι» όταν λέτε εννοείτε το » Οστρόβ»;
  Πολύ καλή ιδέα αλλά μην τις εξαντλήσετε όλες στην Αθήνα… υπάρχουν κι άλλες πόλεις…. 😉

  Σχολιάστε
 • Νοέμβριος 14, 2011, 12:11 μμ
  Permalink

  Συγχαρητήρια. Αυτό είναι πολύ καλό!
  Σας εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες. Και να συνεχίσετε και με την ίδια όρεξη τις πολύ καλές αναρτήσεις στο ιστολόγιο σας.

  Χαίρομαι που στα σχέδια σας (νούμερο 4) συμπεριλαμβάνετε και την Κύπρο (την χώρα μου). Να είστε πάντα καλά και ο θεός μαζί σας και μαζί μας (όλου του κόσμου) !

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Κόλαση είναι η αδυναμία μου να αγαπήσω
  - Anonymous
 • Αρέσει σε %d bloggers: