Επάγγελμα Γονιός

Ομιλία Γαλάτειας Γρηγοριάδη-Σουρέλη με τίτλο «Επάγγελμα Γονιός«, της συγγραφέως παιδικών βιβλίων Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη με καίριες επισημάνσεις και συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών.
Τόπος & Ημερομηνία: Δημοτικό σχολείο της Πάτρας, 2003 (σύλλογος γονέων)
Διάρκεια: 66′ 28″
Μέγεθος αρχείου: 15,6 ΜΒ
Τύπος αρχείου: mp3

Επάγγελμα Γονιός

3 σκέψεις σχετικά με το “Επάγγελμα Γονιός

  • Νοέμβριος 19, 2009, 10:31 μμ
    Permalink

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡ…ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ….ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

    Σχολιάστε
  • Οκτώβριος 13, 2010, 12:05 μμ
    Permalink

    Εύχομαι όση ωφέλεια παίρνω από τις ομιλίες σας, να παίρνει ο κόσμος όλος. Είναι πραγματι δύσκολο όταν πραγματικά αγωνίζεσαι να κόψης τα πάθη σου, αλλά τι γλυκό συναίσθημα νοιώθεις όταν τα καταφέρεις έστω και μια φορά να το πετύχεις και ας πέσεις πάλι. Η γλύκα αυτή σου δίνει ώθησει να ξαναπροσπαθήσης και να αγωνιστής πάλι.

    Σχολιάστε
  • Νοέμβριος 30, 2010, 10:33 μμ
    Permalink

    Σας ακούω κάθε Τρίτη απ’το ραδιόφωνο.Είστε μια όαση στη Σαχάρα του ραδιοφώνου.Να είστε καλά και να σας δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίσετε! Καλή η ιδέα της ιεραποστολής μέσω ραδιοφώνου. Πρέπει να σας πω , ότι πολλές φορές χρησιμοποιώ ιδέες απ’ τις εκπομπές σας στα μαθήματα κατηχητικού που κάνω σε παιδιά λυκείου. Σας ευχαριστώ πολύ.Μαρία.

    Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Να ζητάμε στην προσευχή μόνο τη σωτηρία της ψυχής μας. Δεν είπε ο Κύριος: «Ζητείτε δε πρώτον την Βασιλείαν του Θεού... και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν»; Εύκολα, ευκολότατα ο Χριστός μπορεί να μας δώσει ό,τι επιθυμούμε. Και κοιτάξτε το μυστικό. Το μυστικό είναι να μην το έχετε στο νου σας καθόλου να ζητήσετε το συγκεκριμένο πράγμα. Το μυστικό είναι να ζητάτε την ένωσή σας με τον Χριστό ανιδιοτελώς, χωρίς να λέτε, «δώσ’ μου τούτο, εκείνο...». Είναι αρκετό να λέμε, «Κύριε Ιησού, ελέησόν με». Δεν χρειάζεται ο Θεός ενημέρωση από μας για τις διάφορες ανάγκες μας. Εκείνος τα γνωρίζει όλα ασυγκρίτως καλύτερα από εμάς και μας παρέχει την αγάπη Του. Το θέμα είναι ν’ ανταποκριθούμε σ’ αυτή την αγάπη με την προσευχή και την τήρηση των εντολών Του. Να ζητάμε να γίνει το θέλημα του Θεού• αυτό είναι το πιο συμφέρον, το πιο ασφαλές για μας και για όσους προσευχόμαστε. Ο Χριστός θα μας τα δώσει όλα πλούσια. Όταν υπάρχει έστω και λίγος εγωισμός, δεν γίνεται τίποτα.
    - Γέροντας Πορφύριος
  • Αρέσει σε %d bloggers: