Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Μην χάσετε τη νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» στο MEGA ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του στα Φάρασα της Μικράς Ασίας μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

Δείτε το 1o επεισόδιο της σειράς εδώ:

Σημείωνεται ότι η σειρά είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός με πολυσχιδή δράση για την έρευνα, διάσωση και προβολή πνευματικών και πολιτιστικ΄ών παραδόσεων και πιο συγκεκριμένα του Παγκόσμιου Ορθοδόξου Πνευματικού και Πολιτιστικού Πλούτου και Αποθέματος. Μία από αυτές τις δράσεις είναι και η Πεμπτουσία.

Επισημαίνουμε επίσης ότι τον Γιώργο Τσιάκκα τον έχουμε γνωρίσει από εξαιρετικές σειρές όπως «Μίλα μου» και «Βασιλική» τις οποίες έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν στο Ζωντανό Ιστολόγιο.

Ακούστε μια πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του Γ. Τσιάκκα με αφορμή την έναρξη της σειράς Άγιος Παΐσιος στην Πεμπτουσία εδώ:

Απάντηση

Subscribe without commenting

  • Κέρασμα

    Ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο, δεν είναι μακριά από το μάτι του Θεού. Έτσι αν δείτε κάποιον να σας προσβάλει, να σας εξευτελίζει ή να σας βρίζει, μη θυμώσετε αμέσως μαζί του. Ψάξτε μέσα σας και θα βρείτε να φυτρώνει η τσουκνίδα της υπερηφάνειας. Ο Θεός λοιπόν μας στέλνει τους υβριστές μας για να μας κάνει προσεκτικούς ενδοσκόπους και να προλάβουμε το κακό που φυτρώνει και φουντώνει μέσα μας.
    - π. Μωυσής Αγιορείτης
  • Αρέσει σε %d bloggers: