Δωρεάν πρόγραμμα γραφής Βυζαντινής Μουσικής στον υπολογιστή

Δωρεάν πρόγραμμα λογισμικό γραφής βυζαντινής μουσικής στο word

Η ιστοσελίδα Ενοριακά προσφέρει δωρεάν ένα εργαλείο γραφής Βυζαντινής μουσικής στον υπολογιστή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά

Η «Βυζαντινή Γραφή» αποτελεί ένα addon για το Microsoft Word, το οποίο περιέχει τρεις «γραμμές εργαλείων» με βυζαντινούς χαρακτήρες.

Το εργαλείο μπορείτε να το κατεβάσετε από την σχετική σελίδα των Ενοριακών. Αναλυτικότερη δοκιμή και παρουσίαση του προγράμματος από τεχνικής απόψεως γίνεται στο ιστολόγιο Ζωντανή Μάθηση.

6 σκέψεις σχετικά με το “Δωρεάν πρόγραμμα γραφής Βυζαντινής Μουσικής στον υπολογιστή

 • Ιούνιος 4, 2008, 8:19 πμ
  Permalink

  sas eyxaristo gia oti moy stelnete, h selida sas moy einai xrisimi kai aparetiti gia thn doylia moy, sto koinotiko moy programa
  diabazo kai matheno. eyxaristo PENNY CONTIS
  APO AYSTRALIA

  Σχολιάστε
 • Ιούνιος 4, 2008, 12:39 μμ
  Permalink

  Γειά σου Πέννυ!
  Χαιρόμαστε που το υλικό σου είναι χρήσιμο.
  Αν θες, πες μας περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο οποίο εργάζεσαι.

  Φιλικά,

  Σχολιάστε
 • Ιανουάριος 4, 2011, 10:22 μμ
  Permalink

  θελω να κατεβασω ενα προγραμμα γραφησ για υπολογιστη

  Σχολιάστε
 • Ιούλιος 29, 2013, 4:04 μμ
  Permalink

  Γιατι δε μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα Βυζαντινής Μουσικής

  Σχολιάστε
 • Απρίλιος 24, 2014, 11:27 μμ
  Permalink

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΟΡΙΑΚΑ.GR ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Μ’ ΑΥΤΟ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  mantozio@gmail.com

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Αντίθετα, όσο πιο σκληρόκαρδος είναι ο άνθρωπος, τόσο πιο βαθιά θα είναι η πτώση του. Ένα αυγό σπάει και από ύψος 30 πόντων. Όμως ένας βράχος πρέπει να ανέβει πολύ υψηλά και να πέσει για να συντριβεί. Ο άνθρωπος που έχει πολύ σκληρή καρδιά, θα επιτρέψει ο Θεός να πετύχει κάποια πράγματα, να ανέβει ψηλά και κατόπιν να πέσει βαρύγδουπα για να συντριβεί, να μαλακώσει, να σπάσει. Όμως ο μαλακός άνθρωπος, ο ευαίσθητος, ο πονόψυχος μπορεί να μην έχει μεγάλες κοσμικές επιτυχίες, να βρίσκει όλο εμπόδια• αυτό όμως τον προστατεύει από μεγάλες πτώσεις, τις οποίες η ευαίσθητη καρδιά του δεν θα αντέξει.
  Να λοιπόν, που τα εμπόδια στη ζωή μας είναι η προστασία μας και όχι η κατάρα μας και η δοκιμασία μας. Έτσι όταν ο Θεός θέλει να μας γλιτώσει από εγωιστικά στραπατσαρίσματα, βάζει εμπόδια στα σχέδιά μας. Δηλαδή, το εμπόδιο είναι η προστασία από εγωιστικές πτώσεις. Γι’ αυτό ο λαός λέει: «κάθε εμπόδιο για καλό» και κατ’ αναλογία «κάθε άνεση για κακό»!! Λέγουν οι Πατέρες «ουδείς εισήλθε μετ’ ανέσεως στον παράδεισο». Ως εκ τούτου πριν από κάθε πτώση, προηγείται εγωική άνεση, και πριν από κάτι όμορφο, συντριβή και ταπείνωση.
  - Γέροντας Πορφύριος
 • Αρέσει σε %d bloggers: