Επάγγελμα Γονιός

Ομιλία Γαλάτειας Γρηγοριάδη-Σουρέλη με τίτλο «Επάγγελμα Γονιός«, της συγγραφέως παιδικών βιβλίων Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη με καίριες επισημάνσεις και συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών.
Τόπος & Ημερομηνία: Δημοτικό σχολείο της Πάτρας, 2003 (σύλλογος γονέων)
Διάρκεια: 66′ 28″
Μέγεθος αρχείου: 15,6 ΜΒ
Τύπος αρχείου: mp3

Επάγγελμα Γονιός

3 σκέψεις σχετικά με το “Επάγγελμα Γονιός

 • Νοέμβριος 19, 2009, 10:31 μμ
  Permalink

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡ…ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ….ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

  Σχολιάστε
 • Οκτώβριος 13, 2010, 12:05 μμ
  Permalink

  Εύχομαι όση ωφέλεια παίρνω από τις ομιλίες σας, να παίρνει ο κόσμος όλος. Είναι πραγματι δύσκολο όταν πραγματικά αγωνίζεσαι να κόψης τα πάθη σου, αλλά τι γλυκό συναίσθημα νοιώθεις όταν τα καταφέρεις έστω και μια φορά να το πετύχεις και ας πέσεις πάλι. Η γλύκα αυτή σου δίνει ώθησει να ξαναπροσπαθήσης και να αγωνιστής πάλι.

  Σχολιάστε
 • Νοέμβριος 30, 2010, 10:33 μμ
  Permalink

  Σας ακούω κάθε Τρίτη απ’το ραδιόφωνο.Είστε μια όαση στη Σαχάρα του ραδιοφώνου.Να είστε καλά και να σας δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίσετε! Καλή η ιδέα της ιεραποστολής μέσω ραδιοφώνου. Πρέπει να σας πω , ότι πολλές φορές χρησιμοποιώ ιδέες απ’ τις εκπομπές σας στα μαθήματα κατηχητικού που κάνω σε παιδιά λυκείου. Σας ευχαριστώ πολύ.Μαρία.

  Σχολιάστε

Απάντηση

Subscribe without commenting

 • Κέρασμα

  Έχεις συνεχή θλίψη κι αυτό, παιδί μου, Δεν είναι καλό. Πρόσεξέ το. Ο Θεός θέλει να είμαστε γεμάτοι από χαρά, δεν τη θέλει τη θλίψη. Να προσεύχεσαι, όσο μπορείς. Έστω κι αυτό το λίγο, το ακούει ο Θεός. Δεν αξίζει για τίποτα στον κόσμο να θλίβεσαι. Το ξέρεις αυτό; Να χαίρεσαι, μανούλα μου. και να μη στενοχωριέσαι, να μη ζαλίζεσαι για πράγματα που δεν είναι στη δικαιοδοσία σου.
  - γέρ. Αμβρόσιος Λάζαρης
 • Αρέσει σε %d bloggers: